08.10.2011 | 13:07
Žao mi je što te sad uzrujavam (uzgred: i uspješna poslovna praksa, i priznata poslovna literatura se slažu da kupac
nije uvijek u pravu, ali
jest uvijek u centru pažnje - nedostatak ovog drugog je to što ja zamjeram Apcomu), ali da li si zaista baš 3000000% siguran da nemaš baš nijednu naviku korištenja laptopa nezdravu za bateriju?
U principu, osim neispravnog punjača (na što ne možeš utjecati), na bateriju zaista loše djeluje povećana temperatura. Držanje laptopa na mekoj tekstilnoj podlozi (npr. krevetu, kauču...) dok radi jako diže temperaturu. Držanje laptopa na izravnom suncu dok radi isto jako diže temperaturu.
Isto tako, nagle drastične promjene temperature škode svakoj bateriji (npr. po zimi si ostavio laptop u prtljažniku parkiranog auta nekoliko sati, a zatim si ga u roku od 2 minute unio u grijani prostor i uključio).
Itd. Ovo mi sad pada na pamet.
Ne držim ja sad njima stranu, ali ti pokušavam skrenuti pažnju na neke aspekte o kojima nisi razmišljao.
A ovo s osiguranjem - ako uspiješ od njih nešto izvući - napiši knjigu o tome, bit će bestseller.