06.12.2011 | 02:41
zabac kaže:
A Cayenne nije skup? Danas sam ih vidio dva i to jedan za drugim, stari i novi model.
Kako se olako daju desetci tisuća € za auto a 10.000kn se 10x preokrene kad je MAC u pitanju.
Po meni kako ti smayoo veli, kupi novi Mini i nebudeš požalio. Ako ti je i za ovaj jedan posao i više nikada, uvijek ga možeš kao media player upogoniti (ima dljinski i radi k'o grom, mada ima par tipki na sebi).
Ne vozim Cayenna, niti imam priblizno novca da razmisljam o autima te kategorije
Firmu smo pokrenuli ja i dva prijatelja prije dvije godine, uglavnom programiramo .NET aplikacije. I znam da je .NET prakticki nemoguc na macu, osim preko mono-a, ali to ipak nije 'to'.
Razmisljao sam i o miniu, imam "27 monitor (x2) na klasicnom PC-u.
Koristio sam 'malo' maca dok sam u jednoj firmi radio, ali to je bio samo posao na filemakeru, dakle nista ozbiljno. Razlog zasto sam mislio na iMac umjesto mac minia je sljedeci:
Odlican ekran. Prvotno sam mislio mac mini, onda sam usao u iStyle i jbg, dalje mozete naslutiti. Pao sam pod dizajn, marketing... bla bla. Zar je vazno?
No primaran razlog odustajanja od minia su hdd-ovi sa 5400rpm i jako lose graficke kartice. Mac takodjer mislim iskoristiti za programiranje igara. Istina, to ce biti vise hobi nego 'pravi' posao, no tko zna, mozda mi se i posreci?
Ali 5400rpm ne bih mogao podnijeti nikako. I zar se ne gubi garancija ako sam ugradim memoriju? Ili pak idem mijenjati HDD ?