14.06.2012 | 11:13
smayoo kaže:
Sorry, to je netko drugi spomenuo, valjda. Gle, ispričavam se, ne želim nikog vrijeđati, niti se svađati, ali daj, molim te, najljepše na svijetu, jer želim naučiti, objasni mi kako to imaš više mjesta na ekranu koji je jednako velik u centimetrima, samo što ima više piksela, a da ti pri tom stvari nisu toliko sitne da se više ne razabiru?
Sve ok...
Gle...konkretno kod audio obrade i mixanja...ako imas prj sa puno kanala, znaci imati vizualno sto vise kanala u mixeru zbog vizualnog pregleda i snalazenja.
Da, sve je puno sitnije, ali kod audio mixera to previse ne znaci...ionako te zanimaju samo slideri i kontrola.
Ili...otvoriti vise plugin prozora, sto u nekim chain varijantama zivot znaci...jebajga, znao bi da da radis s tim.
Video soft je pregledniji, veci su preview monitori, moze se otvoriti vise binova (kome treba...recimo meni).
U studiju imam dvije 21-inice na 1920x1080 i to mi je idealna radna povrsina, tako da je ipak velicina vazna
U svakom slucaju, ne znamo dok ne probamo...mozemo samo predpostavljati ŠBBKBB...
EDIT:
jebote, fakat smo offtopicina