06.11.2012 | 10:36
mileni kaže:
Za bluetooth ne znam, isti nisam NIKAD koristio na windowsima (vjerovali ili ne).
No recimo na win7... Da li sam ikad imao situaciju da mi je jedan dan software radio, a drugi ne? I to bez ikakva razloga? Nisam
Srusio mi se ravno nula puta, jednak broj BSOD-a takodjer.
Sam si rekao da koristiš vrlo uski krug softvera. Ja, nažalost, nisam tvoje sreće. Ne želim ni započinjati o zajebanciji sa Win 7 64 bit i Win 7 32 bit u kombinaciji s AutoCADom i E-planom. Naime, jel... - kupiš komp. Taj komp ne trpi win 7 32. Zašto? Ne znam. Ima drivere samo za 64. AutoCAD ima posebno izdanje za 64, a posebno za 32 bit. Zašto? Ne znam. Gdje to piše? Na alertu koji ti iskoči kad ga pokušaš instalirati (nakon što si ga kupio).
No dobro, to je jedan specifični problem. Ali vrlo ilustrativan. Nažalost, ima ih još. Manje nego prije, na XP ili 2000 (a pogotovo nego na 95 ili 98), ali i dalje previše.
I ovo ide pod kategoriju vjerovali ili ne... Nemam cak ni AV
To si možeš na win dozvoliti samo i isključivo ako si ti jedan i jedini korisnik tog kompa. To je opet rijedak luksuz u mom radnom okruženju.
A imam istu instalaciju win7 vec 3 godine. I sve radi odlicno, cak i nakon sto sam promjenio komp pa samo ubacio stari disk i podesio drivere za novi hardware. Vjerovali ili ne.
To vjerujem, jer to sam i ja radio. Ali okolnosti su, opet, vrlo specifične. Prosječni win korisnik ne može to ni u snu.
Po smayinu opisu koristio je neki laptop (razlicite wifi mreze). E sad, koji laptop? Koji proizvodjac? Kvaliteta laptopa?
Koji hoćeš? HP, Toshiba, Dell. Nije problem laptopa (čak ni u slučaju HP-a). Svaki od njih, nakon 3-4 godine raubanja, dobije Linux i wifi radi ko urica. Eto.
No win se prave da budu kompatibilne sa milijardu vrsti hardwarea. Mac je kao gaming konzola. Velika je to razlika
A što je to mene briga koji su njihovi objektivni problemi? To je isto kao kad se auto od 80.000 km 2 godine star pokvari, ti ga dovezeš u servis, a oni kažu "joj da, znate, to im je boljka" ili "to vam je problem s našim gorivom" ili "je, znate, ali to je auto predviđen za raditi do 15.000 godišnje" ili neki drugi iz knjige "500 glupih izgovora za nekvalitetne proizvode".
Ako nisu kadri napraviti takav OS za milijardu vrsta hardvera, zašto su se upuštali u to? I još to prodaju cijelom svijetu za skupe pare.