13.10.2013 | 17:36
Pozdrav ljudi!
Imam sljedeci problem sa shared folderima.
Svojedobno sam neke foldere na macu (os x, lion) oznacio kao shared i uspjesno im pristupao s win7 PCa (konkretno preko total commandera).
Iz nekog razloga to mi vise ne prolazi. Naime, tc uredno nadje odgovarajuci folder, ali mi stalno javlja krivi username/password. Stvar je u tome da ja username nisam mijenjao, a passworda nema, tako da nemam pojma o cemu se radi
E sad, u medjuvremenu sam mac donio u novo okruzenje - bnetov wifi, na kojeg se spaja i andorid media player. Zelim mogucnost streaminga audia i videa iz maca na player (da ne prebacujem svaki put fajlove jer to traje). Iskusavao sam razne opcije, ali bezuspjesno. Zadnje je bilo instalacija ES file explorer managera na android. S njim sam uspio "vidjeti" sherani folder na macu, ali javlja se isti problem - ne prolazi autentifikacija
Ima li netko pametan savjet?
Takodjer, zanimalo bi me kako najbolje rijesit problem umrezavanja mac-pc-android po pitanju multimedije, odnosno kako efikasno streamat glazbu i videa s maca i pca na android media player. Znam da bi hd video stream mogao predstavljat problem ako ide preko wifi, ali barem da glazbu mogu tako slat.
Kad je glazba u pitanju, sljedbenik sam stare skole - nema do winampa
Vidio sam da bi sam winamp trebao podrzavati stream između mac/pc i androidove instance, ali kad sam instalirao winamp na androidu - nece da se pokrene
(znam da ovo nije pitanje za ovaj forum, ali eto - ako netko zna...)
Puno pitanja i problema, bit cu zahvalan na svakom odgovoru