iOS 7
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7

12.06.2013 | 15:31
velejaj kaže:

E sad, jedini problem je što kad okrenem telefon ne prikazuje ni jednu sliku albuma nego imam samo crnu mrežu.
Kad kliknem nasumce na bilo koji kvadratić otvori sliku albuma i popis pjesama po pola na ekranu.

Očigledno bug u beti 1 koji će kasnije rješiti.

Meni se vide sve fotke od albuma u landscape mode. Mozda je razlika sto su moji albumi kupljeni preko iTunesa svi do jednog...
12.06.2013 | 16:30
Nope, prije je bug. Imam i ja kupljenog u iTunesima, i dodanih izvana.

Ali cijeli music app je pomalo "sirov", ima dosta grešaka i ponekad mi i popis autora i albuma zna bit manjkav. Budu to popravili.
12.06.2013 | 16:35
drlovric kaže:
@cariblanco:

Imao si 6.1.2. sa JB i onda si pokusao instalirati BETU najnovijeg iOS i u pokusaju si izgubio JB. Isto tako bi ga izgubio i da si uspjesno instalirao iOS7. Mislim, sto je poanta?

I u cemu je uopce fazon instalirati nedovrsen proizvod na mobitel i mjesecima trpiti musice i greske? I jos izgubiti JB

Pa to cemo ionako za par mjeseci svi imati (htjeli, nehtjeli)

drlovricu,ti si bosanac a cudis se meni ko "pura dreku Kako mogu ravnopravno sudjelovati u ovoj temi alo nemam iOS 7... a i nisam dugo čekrpao po iśfonu
12.06.2013 | 16:47
multitasking radi i u landscape modeu ako ga pozovete iz neke aplikacije koju koristete horizontalno.
  • egg
  • Korisnik
  • 13
12.06.2013 | 17:23
zadnjih 15tak minuta pokušavam skužiti gdje je itunes radio
izgleda da bi trebao biti u music app

logiran sam na usa itunes account i koristim vpn proxy (new york)
telefon bi trebao pretpostaviti da sam amerikanac
lokacijske usluge sam isključio

iphone zna da sam balkanac i neda mi itunes radio

da li je još netko probao?
ili ima neke ideje kako zaobići zaštitu...
  • egg
  • Korisnik
  • 13
12.06.2013 | 17:37
uspio sam pokrenuti itunes radio

prebacio sam sve postavke na engleski (jezik/formate)
proradilo je s uključenim vpn proxijem u usa

resetirao sam iphone
prebacio na hrvatski
nisam uključio vpn
koristim i dalje usa itunes account
radi i ovako

ne kužim više

izgleda da je usa itunes acc dovoljan ali u početku mi nije radilo

može li još netko probati?
12.06.2013 | 17:47
ocito je dovoljan samo itunes US account jer je i meni proradio.
ne odmah doduse. jucer sam se navecer prebacio na US account i nije bilo iRadia.
jutros pogledam i eto ga.
13.06.2013 | 08:25
Jel se može na iP5 isključiti 3g?
13.06.2013 | 08:38
Može!
13.06.2013 | 09:38
dakle ima nade da iOS7 izgleda ipak još bolje na filan release-u.

www.macrumors.com/2013/06/12/jony-ive-pu...f-ios-7-icon-design/
13.06.2013 | 10:56
Lako meni za ikonice...

Nego, ne mogu natjerati iMessage i FaceTime da prorade

iPhone 4S
13.06.2013 | 11:18
Service provider: Vip
13.06.2013 | 16:23
ako imate problema sa ios-om 7 nakon update-a, resetirajte sve postavke, znači kliknite na "Resetiraj sve postavke", a ne na "Izbriši sav sadržaj i postavke", svi podaci će biti sačuvani i nećete trebat aktivirati iphone, meni nakon toga radi dosta bolje...
13.06.2013 | 18:02
MacSlavko kaže:
Može!

siguran? ja ne vidim!
13.06.2013 | 19:13
onda da li radi AirDrop sa iOS7 na Macove? Je li netko probao?

nwm našao sam - ne može možda bude u finalu moglo
13.06.2013 | 19:21
mozda radi na relaciji iOS7 - OS X 10.9?
bilo bi glupo da ne radi.
13.06.2013 | 20:35
brate, srče bateriju k'o pina coladu
13.06.2013 | 23:04
govno mi je bila barerija na 6.x, govno je ostala! skoro pa sam se naviknuo.

* radi mirroring sa iphonea na apple tv. dobra fora posto je petica formata 16:9 kao i vecina televizija danas.
14.06.2013 | 02:11
@ kinsif:

Evo za 3G (doduše na iP 4S, Vip):
fotografija_1.PNG
14.06.2013 | 02:14
PS: iMessage i FaceTime je proradio, ali nakon downgrade na iOS 6.1.3 pa onda Upgrade na iOS 7 Beta i onda Set as New Phone.
Prvi put sam napravio samo Upgrade...
14.06.2013 | 08:58
Prema prvim dojmovima jel IOS7 na 4S fluidniji od 6.x.x
14.06.2013 | 13:16
A naravno a nije, pogotovo sad dok je beta 1. Buggova ko u priči.

Ali i iOS 6 je bio Meka za bugove, pa nek je bar beta ak je toliko bugova.
14.06.2013 | 13:53
Samo neka riješe probleme s baterijom koliko je god moguće i nezaobilazni WiFi. Ovaj na 4S je hardverski ili softverski(prije ovo!!!!)zasran do bola.
Ako riješe ta dva meni najbitnija problema plus extra novine koje se očekuju u samom IOS7, meni dovoljno da se prešaltam.
20.06.2013 | 19:50
Evo i workaround za aktivaciju/koristenje PBZ mTokena.
Problem je sto ne kuzi da je PIN do kraja upisan - pa se moze prevariti ovako:
- u notesima napisete PIN broj i na kraju stavite novi red + space (u drugom redu)
- copy napisanog (select all + copy)
- odete u mToken i paste u drugo polje pina (tipka za aktivaciju/login se pojavi)
- pobriste zadnja dva znaka (koji su ustvari novi red i space)
- activate/login

LP
20.06.2013 | 20:00
svaka cast! ali kako si to skuzio?
20.06.2013 | 20:06
stefanjos kaže:
svaka cast! ali kako si to skuzio?

Jbga, palo mi na pamet jer sam trazio kako da stisnem 'enter' i probao tak i evo radi
Bar dok ne poprave to
21.06.2013 | 01:06
svaka ti dala!
26.06.2013 | 09:32
evo beta 2 drastično poboljšala bateriju naspram bete1
26.06.2013 | 09:53
i fluidnost
26.06.2013 | 23:29
"Why iOS 7 Is A Masterpiece of Design":
http://www.cultofmac.com/232040/why-ios-...sterpiece-of-design/
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 16 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.34 Seconds

Provided by iJoomla SEO