13.09.2014 | 14:54
na iOS 8 GM-u, za hrvatski ne radi predictive tipkovnica, a swype ili kako se već zove, ne radi ni na hrv. ni na eng. izgleda da su to izbacili za sad.
valjda će biti neka "3rd party" koja će to podržavati, smo mi nije jasno šta su se svi tako napalili na tu tipkovnicu, niko ne priča o extenzijama ili npr. o health app...
mogli su nam dopustiti da isključimo facebook, flicker, vimeo ili twitter integraciju, mrsko mi je i vidit neke od njih i još ovi game center ili još gore passbook i stocks, a o newssttand-u da ne pričam -.-
a još ova siri, da mi je samo znat jeli je iko koristi bar jednom mjesečno, ja sam mislio da ću je koristiti kad sam čuo za shazam integraciju, ali i to su izbacili iz GM-a...
di im je podrška za offline maps? a ova mail aplikacija je bila fićo kad je prvi put izašla i do sad su je samo opiturali par puta, sad još predstave dvi nove veličine iphone ekrana, pa za koju godinu ćemo imati samsung galaxy s650 sa iOS-om, ja mislin da se steve jobs vrti u grobu, plašim se da polako gubimo apple kakav je nekada bio...
aj bar su dobri novi wallpaper-i...