07.09.2010 | 22:17
Ni meni se ne svidja da moram imati otključan iPhone, ali što se može kad je MyWi za sada dostupan samo preko Cydie i možda još kojeg servisa, ali definitivno ne preko Apple Storea. Prednost je OČITA! preko tako sređenog iPhonea, mogu se ISTOVREMENO spojiti više iPada, više laptopa i više drugih uredjaja ODJEDNOM na internet preko JEDNE SIM kartice
Do sada sam na more nosio JEDAN laptop sa JEDNOM T-Mobile SIM karticom i naravno morao sa ženom i djecom DIJELITI taj JEDAN laptop. Od sada NEMA više DIJELENJA osim naravno bandwidtha
Uključim WiFi tethering na iPhoneu i onda se SVI u familiji spojimo preko njega na internet i surfamo u ISTO VRIJEME
Ako je to tebi DrAle nepraktično onda ok, ali meni je to fantazija.
Tko si je nabavio WiFi+3G iPad još je u boljoj situaciji, osim ako već nije obnovio iOS na 3.2.2. Naime MyWi se može instalirat i na otključan iPad pa se preko njegovog 3G može još koji uređaj spojit na internet preko 3G u isto vrijeme.
Inače, kod korištenja WiFi tetheringa iPhone se uopće ne pregrijava. Baterija se nešto brže troši, ali to se vrlo lako može riješiti dodatnim baterijama ako se radi o plaži, a spojem na punjač ako si u apartmanu
Ima još jedna prednost. Ako je u džepu još jedan iPhone koji se koristi za fotografiranje i video snimanje onda se slike i video mogu prebacit preko WiFI na iPad bez potrebe za bilo kakvim dodacima osim jedne jednostavne aplikacije kao što je "Transfer". Isto se to može napravit na laptop sa WiFi jem i nije niš sporije nego preko USB kabela.
Apple rulez