15.02.2012 | 03:55
radar kaže:
Namjeravao sam uzeti iPad2 i tako zamijeniti MBP koji je kod mene stajao gotovo nekoristen i odlucio pricekati i vidjeti sto ce donijeti novi iPad3 i po kojoj cijeni. MBP je vec prodan. No ono sto je meni interesantno je da se nigdje ne spominje SDHC utor; iz barem jednog razloga. Velik broj fotoaparata ukljucujuci i Dslr-ove ih koristi; stavili su ih na air, mbp, imac; Ipad ima kod mnogih finu tendenciju zamijeniti laptop a ovo bi mu bio sjajan dodatak. Konkretno; na putu sam i fotkam, prebacim fotke na ipad i pogledam sto mi valja a sto ne, ostavim dobre fotke i obrisem ove ostale. Mnogima bi to olaksalo puno toga, na samom iPadu mozes pokazati te fotke na licu mjesta (ili kasnije kada ostavis najbolje fotke u galeriji) svima u okruzenju, ujedno je i sjajna reklama za iPad.
Mislim da od toga nebu nista, ali ja cu pricekati jos ovo malo koliko je preostalo i odluciti se koji uzeti.... dvojku ili trojku.
Sta se tice te mogucnosti koliko znam postoji citac kartica za iPad...
Takodjer imas i jednu drugu foru, ne znam napamet kak se zove ali je fora da je sama SDHC kartica i WLAN access point, odnosno ju zrokas u fotic, i kasnije se preko wifi-a spojis direktno na nju i prebacis fotke!!!
Malo progooglaj o tome...