Konačno new iPad/ iPad 3
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Konačno new iPad/ iPad 3

28.02.2012 | 19:51
07.03. iPad 3 u SFu. Pa da i to vidimo
28.02.2012 | 22:12

gizmodo.com/5888983/apple-will-announce-...rch-7th?popular=true

bar je i sluzbeno potvrdjeno da je prezentacija taj dan
28.02.2012 | 23:28
Jos malo informacija,pozivnice poslane.

news.cnet.com/8301-27076_3-57386307-248/...ipad-event/?ttag=fbw
29.02.2012 | 01:06
Jos kad bi i neki live stream uletio...
29.02.2012 | 01:46
ovako na brzinu... ne vidim home button!
mozda je ipad okrenuti vertikalno, ali eto. prvi dojam.
29.02.2012 | 03:15
kinsif kaže:
ovako na brzinu... ne vidim home button!

Zato jer ga nema, nit ce ga bit
29.02.2012 | 09:29
@tetanus - Ne vjerujem da će ga izbaciti iz ovoga modela, možda iz sljedećega.
29.02.2012 | 13:51
NenadX kaže:
Ja bi vise volio da dijeli dizajn s iPhoneom4, a ne s iPhoneom2, ali nisu me nista pitali...
Dvojku sam preskocio, pa ce meni trojka biti veci skok nego vama koji imate dvojke.

...ja sam preskočio jedinicu i dvojku. I sad planiram kupiti (konačno) trojku. Možete misliti kakvo je tek kod mene išćekivanje!!?!!

...pa ak ima neka dobra duša da dolazi od preko bare...

Ak ne, čekamo izlazak u Austriji, jer je pitanje kada će se naši reselleri naći na karti dostupnosti...
29.02.2012 | 14:16
Tony.Soprano kaže:

Zivi bili pa vidjeli, al ja bi stvarno volio da taj gumb nestane na iPadu i naravno na iPhonu. Zapravo ni sada ne sluzi nicemu, sve mozes odradit bez njega i to puno brzi elegantniji nacin.
Jos par dana pa cemo saznat iz prve ruke
29.02.2012 | 14:48
Evo ga novi iPad

29.02.2012 | 23:35
tetanus kaže:
Tony.Soprano kaže:

Zivi bili pa vidjeli, al ja bi stvarno volio da taj gumb nestane na iPadu i naravno na iPhonu. Zapravo ni sada ne sluzi nicemu, sve mozes odradit bez njega i to puno brzi elegantniji nacin.

Kako ces raditi screenshot bez gumba? Naravno da bude neki trik.
29.02.2012 | 23:41
Promaknuo mi screenshot
01.03.2012 | 10:52
Nemrem dočetak predstavljanje

Nadam se da ce bit neki dobar live streaming feedback

Frend ide u Las Vegas u 4-tom mj. pa ce ga od tamo dofurat
01.03.2012 | 11:33
Dobio sam informaciju da će iPad 3 u HR biti dostupan tek od lipnja, eto toliko da znate.. vidjet ćemo da li je to točno..
01.03.2012 | 13:17
mislim da je slika ipak u horizontali, razmak izmedju ikona mi se cini veci. u krajnjoj liniji, ocito je da ce biti ruba i ne znam sto bi dobili time da skinu home tipku. volio bi kpacitivno dugme koje moze prepoznati i poneki pokret a ne samo klik, recimo swipe lijevo desno za prebacivanje izmedju aplikacija, ali mislim da cemo to vidjeti prije na iphoneu nego na ipadu gdje to i nije od neke koristi obzirom na multitouch geste.

bilo bi super kad bi ukratko predstavili iOS 6.
01.03.2012 | 13:48
kinsif kaže:
mislim da je slika ipak u horizontali, razmak izmedju ikona mi se cini veci. u krajnjoj liniji, ocito je da ce biti ruba i ne znam sto bi dobili time da skinu home tipku. volio bi kpacitivno dugme koje moze prepoznati i poneki pokret a ne samo klik, recimo swipe lijevo desno za prebacivanje izmedju aplikacija, ali mislim da cemo to vidjeti prije na iphoneu nego na ipadu gdje to i nije od neke koristi obzirom na multitouch geste.

bilo bi super kad bi ukratko predstavili iOS 6.

Pa cijeli ekran prepoznaje pokret, to ti nije dosta?
01.03.2012 | 22:27
Pa cijeli ekran prepoznaje pokret, to ti nije dosta?

pa to sam i rekao

ali mislim da cemo to vidjeti prije na iphoneu nego na ipadu gdje to i nije od neke koristi obzirom na multitouch geste.

misao je vise bila okrenuta iphoneu gdje je home tipka slaba karika, pogotovo nakon uvodjenja multitaskinga i duplog klika.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
01.03.2012 | 22:46
Maloprije sam na Redmond Pie pročitao da će po svemu sudeći iPad 3 još uvijek imati Home tipku:

www.redmondpie.com/more-images-of-ipad-3...-have-a-home-button/

Treba se strpiti još par dana pa će sve biti jasno. Čini se da sam izgled iPada 3 neće biti puno drukčiji od iPada 2.
01.03.2012 | 23:20
Ocigledno je tako. Bas sam se poveselio da ce home tipka bit history, a sto se tice dizajna nemam nikakve zamjerke i ako bude isti kao i sadasnji iPad.
03.03.2012 | 17:50
A kako bi bilo da ne bude iPad 3 već iPad 2 HD?
Mini nikako, tek možda u drugoj polovici godine.
03.03.2012 | 18:05
Ako je vjerovati glasnima, odnosno Michaelu Fonfara koji je navodno imao pristup listi iPadovim dodacima, novi iPad će se nazivati iPad HD, a ne iPad 3 kako se ranije nagađalo.

Dakle HD naziv iPad će imati radi visoko razlučivog zaslona od 2048 x 1536 piksela, a thehtechjournal navodi i quad-core A6 procesor, dok bi sam uređaj trebao podržavati 3G LTE i imao bi novu verziju operativnog sistema iOS 5.1.
03.03.2012 | 18:15
Nemojte se zamarati s takvim stvarima, bit će šta bude, uskoro ćemo sve vidjeti.

Sent from my iPad 2 using Tapatalk
06.03.2012 | 18:44
dal se sjecate,koliki je odmak od prezentacije do raspolozivosti tj. prodaje,za sad?
imam nekog gore za 2tj,pa bi odmah piknuo,ako se moze
06.03.2012 | 18:51
E to i mene zanima, također imam nekoga, bilo bi to jako lijepo, kad bi upiknuli odmah na početku nešto.
06.03.2012 | 19:29
Navodno 16.3 će biti dostupan za kupnju, tamo kod njih.
06.03.2012 | 22:06
ja bi volio vidjeti preview iOS-a 6. to bi moglo biti zabavno.
07.03.2012 | 14:03
u koliko h po nasem vremenu je event?+ako ce netko imati live stream,to bi bilo mrak:)
07.03.2012 | 14:38
Veceras u 19h

mislim da ce ovdje biti

live.gizmodo.com/
07.03.2012 | 15:12
@saint - da to sam još jučer i ja našao, mislim da će biti, nadam se..

A slučajno sada naletim na Apple Care za iPad, dolje link:

www.iclarified.com/entry/index.php?enid=20462
07.03.2012 | 17:04
Ja u 18.30h gasim Minija i iMac-a, i ne palim noćas do 00:00.. a vi kako hoćete.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 48 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.32 Seconds

Provided by iJoomla SEO