Konačno new iPad/ iPad 3
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Konačno new iPad/ iPad 3

07.03.2012 | 17:21
zasto ne palis?
07.03.2012 | 17:35
Da mogu sjesti noćas i pogledati cijeli event kao čovjek u jednom komadu.
07.03.2012 | 17:40
Tony.Soprano kaže:
Da mogu sjesti noćas i pogledati cijeli event kao čovjek u jednom komadu.

U prijevodu, Tony Soprano želi imati mira dok gleda Apple event...
Ja bum se sel sa ekipom, koju pivicu u ruku i malo neki filmić, i usput Apple event hehehehe
07.03.2012 | 18:43
Procitati sutra uz kafu
07.03.2012 | 19:54
Live stream:
jailbreak-untethered.com/watch-ipad-3-ev...eam-excellent-links/
Za 6min!
Nažalost nemrem gledat... jer me nema kod kuće... Ugodno gledanje!
07.03.2012 | 19:58
Prvo se prati liveblog a onda cijeli event
07.03.2012 | 21:45
vedranius kaže:
Live stream:
jailbreak-untethered.com/watch-ipad-3-ev...eam-excellent-links/
Za 6min!
Nažalost nemrem gledat... jer me nema kod kuće... Ugodno gledanje!

Neki bezveznjak se razgovara sam sa sobom na tom linku.
07.03.2012 | 21:56
Dobro i na kraju krajeva kako se zove?!? Pa nemoze se zvat the new iPad
07.03.2012 | 21:57
Evo ga, to je to konačno. Retina je tu.

www.apple.com/ipad/

www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3848&idPhone2=4620

Zanimljivo nigdje nisu rame spomenuli, znači da je ostalo na 512MB..

Na Gsmareni su ga nazvali iPad 3..
07.03.2012 | 21:58
Tony.Soprano kaže:
Ja u 18.30h gasim Minija i iMac-a, i ne palim noćas do 00:00.. a vi kako hoćete.

Znao sam da neces izdrzat
07.03.2012 | 22:00
@tetanus - i ja sam znao, ali barem sam pokušao da ne palim prvih 5 min.. a tada su taman predstavili Apple TV..
07.03.2012 | 22:05
Svejedno sad na miru treba pogledati cijeli event, naravno dok se skida novi iPhoto i update za druge aplikacije.
07.03.2012 | 22:26
Više - manje znali smo što će biti prezentirano no nije mi jasna politika imena, zašto pobogu "the new iPad"?
Kako će se zvati sljedeća inačica? Možda "the new new iPad" ili pak "the new iPad 2"?
IMHO bilo bi bolje da su stavili iPad HD ako već nisu htjeli nastaviti s numeracijom modela.
07.03.2012 | 22:31
iPad 3 je bilo savrseno rijesenje, iako sam siguran da ce ga svi tako i zvat. Doduse lako za ime, bitno je sve ono drugo sta je doslo sa "the new iPadom".
07.03.2012 | 22:40
Nisam ni ja izdrzao da ne vidim o cemu se radi,na zalost vise sam nego razocaran.Ista stvar kao sa 4 i 4S vani isto a u nutra pojacan HW.U svakom slucaju mislim da nije nista posebno.Osim sto je pala cijena iPad 2
  • campo
  • Posjetitelj
07.03.2012 | 22:47
Joè je uvjek najbolji iPad 1 najrobusniji najduže traje baterija a ovo ostalo su dobre stvari ali ne toliko..Plakat ćemo mi svi za SJ ....Da je on bio tu ne bi dopustio ovakav noevent
07.03.2012 | 22:52
@saint - meni je dovoljan razlog da sa svoje dvojke(prodane) pređem na takozvanu trojku RETINA..
07.03.2012 | 23:06
Ne kazem da nije bolji isto kao sto je realno bolji 4S od 4,ali nije nista posebno.Ok,retina ali ko ce hodati sa iPad-om i slikati ili raditi video -smijesno.Apple nesto mora pod hitno da izbaci mega tega sega,ako ovako nastave konkurencija ce ih pojesti.Tableta ima sada vise nego odlicnih za dosta manju cijenu.
07.03.2012 | 23:17
Znaš kako se kaže, svaka roba ima i svoje kupce.. tako da je to to.
07.03.2012 | 23:59
Ma ima tableta ko pljeve kako bi se ono reklo al za sada nitko ne nudi nista drasticno i neophodno vise, tj. bolje od iPada! Uvjeren sam da imaju oni asa u rukavu samo sta nije jos vrijeme da ga izvuku. Kao i obicno izvuc ce ga taman kad svi ostali proizvodjaci budu mislili da su napravili "iPad killer", i onda ce opet tog asa iz rukava stizat par godina. Apple je uvijek korak ispred svih...
08.03.2012 | 00:48
i ja sam razocaran, ali hajde barem dvicu mogu sad kupiti starcima za 80€ jeftinije.Nista znacajno da bih sa dvice prelazio na novi. Zanimljiv mi je samo appletv.I mislim da cu ga uzeti cim dodje u prodavnice.
08.03.2012 | 01:01
koja je caka sa apple tv i iPadom, da sad nakon par pivica sa drustvom, ne rostam pobespucima interneta tx
08.03.2012 | 01:22
apple tv dobio 1080p HD.
08.03.2012 | 01:34
Ma vi svi koji ste razočarani ste smiješni Bili ste razočarani prvim iPadom. Bili ste razočarani drugim iPadom. Pa što bi vas zadovoljilo osim da mu nakelje par umjetnih sisa?

Retina ekran će pokazati koliko je bitan, odnosno kako je Tim Cook rekao, trebate ga vidjeti da biste shvatili razliku...

Ostali tableti za manje para su smijurija, ali tko voli nek izvoli. Ja imam iPad jedinicu i znam koja je razlika u odzivu i brzini između njega i dvojke. S Trojkom je već granica mnogo povećana... Sad, ovi s jedinicama imaju razloga uzeti trojku, no ovi s dvojkama i nemaju...

@Scarface - a da sebi uzmeš trojku, a starcima daš dvojku? Tako barem ja radim
08.03.2012 | 12:23
Zadnji post je bas dobro napisan. Bit ce tu puno razlike a to ce se najvise vidjeti kad prvi put budete radili snjim.
Osim Retine bit ce tu i razlike u brzini. Novi korisnici bit ce i vise nego zadovoljni.
08.03.2012 | 15:02
pa vidi ipak je sada 100€ razlika. Da mi je bitan retina displej mozda bih i uradio to,ali ja sam zadovoljan dvicom. A za onih 100€ viska mogu kupiti i novi apple tv2.
08.03.2012 | 15:13
Sasvim ocekivano sve sto su stavili u novi iPad, ono sto i je najvaznije kod iPada je ekran i fluidnost izvodjenja. To su i napravili, sa ovom rezolucijom bi to trebao bit vrhunski dozivljaj surfat netom, pregledavat mejlove, citat knjige, slike i ostalo cemu tablet sluzi...

Ja ga sigurno nabavljam jer prelazim sa jedinice na tricu ilti HD tj. the new iPad hehe
08.03.2012 | 15:24
Ja se jos uvijek nisam dogovorio sam sa sobom sta da radim.
U potpunosti se slazem da ce korisnicima jedinice ovo bit mega skok, al meni sa dvojke bas i nece. Pogotovo zato sto mi kamera ne znaci nista, a retinu cu prezalit! Iskreno ocekivao sam inegraciju sirija al nema ni toga. Veseli me iOS 5.1 i ovih par nadogradjenih aplikacija koje cu nadam se bez imalo problema moc vrtit na dvojci.
Prije konacne odluke jos cu malo sacekat i vidjet reakcije ljudi pa odlucit.
08.03.2012 | 15:27
iako bi ovo trebalo vidjeti uzivo meni je retina zaslon vec ogromna novina

neznam kako vama ali gledati npr istu web stranicu na iphoneu 3 ili 4 za mene je totalni šok. e sada zavisno od potreba korisnika to moze ali nemora biti prednost. meni ipad sluzi u 99% slucajeva za pokazivanje slika strankama, + retina + logo jabuke..... fijuuuuuuu
08.03.2012 | 17:32
napravili su tocno sta su trebali. neki ocekuju da svake godine treba raditi dramaticne skokove, ali ne razmisljaju da treba skociti i iduce godine. kakav ce recimo skok napraviti samsung sa iducim top modelom telefna? dijagonala od 6" na mobitelu? procesor sa 8 jezgri? 8 giga rama? mislim da je jasno o cemu pricam.
ne vidim sta treba napraviti vise od ovoga sa hardverske strane, eventualno poraditi na debljini i tezini, i ne vidim neki tablet koji bi mi bio zanimljiviji.
sad ispada da je rezolucija 2048x1536 kao nesto normalno za tablet
o aplikacijama pak nema smisla pricati, tu je prednost na strani ipada ogromna.

sto se imena tice, pretpostavljam da im je dosadilo to da se u imenu koristi broj. racunaju sa ipadom na duge staze, pa bi malo glupo bilo da za koju godinu predstave ipad 15. uostalom, zamislite mac koji se zove macbook 3... debilno!
ipad trece generacije, kao i ipod, bit ce dovoljno za prepoznavanje.

nego juce sam se malo igrao sa iphotom, i cini mi se da se ne mogu stvarati albumi u samoj aplikaciji.... :/ treba ici u photo app, tamo stvoriti album, a u ipohotu se mogu editirati i pregledavati slike. i nikako da saznam dali se moze syncati sa apertureom.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 8 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jmirakul, Riba, robee, VanjusOS, Anonimci (534)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.32 Seconds

Provided by iJoomla SEO