phone 5 bijeli ili crni
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

phone 5 bijeli ili crni

29.11.2012 | 01:50
Pozdrav
Zanima me sta vi mislite koju je boju najbolje izabrati
govore da se na crnom guli boja,da je bijeli vise za pedere
nemam pojma koju bi boju uzeo
Nemojte mi samo govoriti da vidim koja je meni boja najbolja pa da taki uzmem
meni je svedno ali me zanima vase misljenjeB)
Hvala
  • RnR
  • Korisnik
  • 1
29.11.2012 | 02:16
Bijela za pedere da li je i bijela veš mašina za pedere a crna za straight ljude ili možda treba ofarbati i zidove u crno jer su bijeli gay?
Kakve crno-bijele gluposti:cheer:

Ako ćemo gledat guljenje boje, mišljenje članova foruma je podjeljeno, nekom se guli nekome ne, (većini da,koliko sam upratio), to je u slučaju crne boje. Što se tiče bijele također se guli ali manje ili se barem ne primjeti toliko.

Ja ću si nekad uskoro uzeti isto 5icu, boja mi nije toliko bitna, tj. nebitna mi je skroz, lijepo izgledaju i jedan i drugi, moža uzmem bijeli jer sad imam tamni uređaj htc, čisto promjene radi.
29.11.2012 | 04:23
To sad neki novi trend? Zar njihove nisu sve dugine boje, cim tako ponosno masu s njima?

Bijela za pedere? lol

Joj, moj susjed ima bijelog dzipa. Pa ja ne smijem ni zamisliti kako on orgija
29.11.2012 | 08:56
Ja ti predlazem da uzmes ovaj pederski!
29.11.2012 | 09:15
Je, bijela je definitivno za pedere. Ako ti je to bitno toliko da pitaš nas za mišljenje, svakako uzmi bijeli!
29.11.2012 | 09:20
Nemoj ništa uzeti dok ovi u applu ne naprave uredjaj dostojan cijene koju nosi. Da je bar zajednica oko apple jedinstvena i da im nitko ne kupuje falsh robu,onda bi i oni drugčije svirali...ovak mogu raditi baš šta hoće,lemiti ramove i sl. gluposti
29.11.2012 | 09:50
pricekaj dok ne izađe 5S pa onda njega uzmi

kak su rekli, bude u 3mj 2013-te
29.11.2012 | 10:00
Ja sam prilicno siguran da ce oni sada stancati nove generacije iPhone puno brze nego inace.

Ako izadje 5S u 03/13, 100% ce novi model i za Bozic 2013. To je jasno ko dan. Previse oni vole pare da bi preskocili shopping peak sezone

Cim ustabile neki proizvodni proces, i odaberu odgovarajuci design, samo im ostaje da ubacuju jace chipove, i eto "novih" iPhone modela koliko hoces

Konektor su zamijenili, velicinu povecali, tu se vise nema sto raditi...

Ja bi osobno vise volio da malo sporije idu hardverski, ali da ubrzaju softversku stranu price. Ali nista od toga jer je iOS besplatan
29.11.2012 | 10:03
Cuj, ak je bijela za pedere, onda ces morati uzeti bijelu!

Moze admin reagirati na ove glupe poruke?
29.11.2012 | 10:07
NeVaLs kaže:
Pozdrav
Zanima me sta vi mislite koju je boju najbolje izabrati
govore da se na crnom guli boja,da je bijeli vise za pedere
nemam pojma koju bi boju uzeo
Nemojte mi samo govoriti da vidim koja je meni boja najbolja pa da taki uzmem
meni je svedno ali me zanima vase misljenjeB)
Hvala

Sram te bilo...ne kaze se pederski, nego gejbijela
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
29.11.2012 | 11:08
NeVals - ne vidim problem da uzmeš bijeli, kupiš vezelin i odeš na depilaciju šupka.....i dobiješ novu zanimaciju i razbibrigu za ubit ove tmurne dane i povrh toga - interesantno životno iskustvo
29.11.2012 | 14:19
Kakve su to pizdarije i gluposti ? Bijeli za pedere ? Svasta!
Uzmi bijeli, ja ga imam i prezadovoljan sam ! (A imam i zenu i dijete ..)
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
29.11.2012 | 15:11
The_Cleric kaže:
Kakve su to pizdarije i gluposti ? Bijeli za pedere ? Svasta!
Uzmi bijeli, ja ga imam i prezadovoljan sam ! (A imam i zenu i dijete ..)

čemu uskličnici kolega....pa to je ionako sve normalno i prirodno....

29.11.2012 | 16:15
Normalno? Prirodno? Uobičajeno može biti. Prirodno je da muškarac i žena imaju djecu. Ni najmanje neosuđujem nikoga ali treba gledati stvari onakve kakve jesu.
Meni se mrvicu više sviđa bijeli. I imam djecu
  • mileni
  • Posjetitelj
29.11.2012 | 16:44
U mom kvartu pretuku one koji imaju bijeli iPhone. A ja bih rado bijeli
29.11.2012 | 16:48
U mom selu pop nedjeljom u crkvi proziva s oltara sve koji imaju bijeli iPhone i izbacuje ih iz crkve.

Pa ti sad vidi koji ces uzet.
29.11.2012 | 16:49
LukaSnow kaže:
Normalno? Prirodno? Uobičajeno može biti. Prirodno je da muškarac i žena imaju djecu. Ni najmanje neosuđujem nikoga ali treba gledati stvari onakve kakve jesu.
Meni se mrvicu više sviđa bijeli. I imam djecu

Velis nije prirodno, nego kakvo neprirodno?
Vazno je da ne osudujes nikoga
29.11.2012 | 16:53
ma bijeli ajfon je trendy, nije gej
29.11.2012 | 16:56
mileni kaže:

Jel tuku po guzi ili?
29.11.2012 | 17:39
Sve je to relativno, recimo u Africi je crni iPhone više za pedere dok je bijeli hipsterski. Čak je bila i rasprava u Somaliji oko toga, pa su odlučili da će sve pedere u toj državi označavati crnim iPhoneom
29.11.2012 | 19:40
Ninjago kaže:
mileni kaže:

Jel tuku po guzi ili?

Da, opale te golim! LOL
29.11.2012 | 20:09
Soffoklo kaže:
Sve je to relativno, recimo u Africi je crni iPhone više za pedere dok je bijeli hipsterski. Čak je bila i rasprava u Somaliji oko toga, pa su odlučili da će sve pedere u toj državi označavati crnim iPhoneom

Točno. Ali bijeli nije kod njih toliko hipsterski kao što je crni kod nas, jer nije toliko tanak s obzirom na njihovu prosječnu mršavost, kao što je kod nas crni s obzirom na našu. I onda normalno da su nezadovoljni, posebno zato što moraju izdvojiti 10-15 prosječnih godišnjih plaća za iPhone.
29.11.2012 | 20:13
Ja sam uzeo bijeli.

Ovo mi je prvi bijeli iPhone i moram reći da sam ja prezadovoljan.

Crni mi je bio nekako pre "zagasit", jednostavno me je ostavio potpuno hladnim.
Nakon 3 godine 3GS-a sam htio barem malo osjetiti veselje zbog kupovine nove igračke ali sa crnim nisam doživio nikakav efekt, a kamoli veselje.
Bijeli mi je neusporedivo lijepši, izgleda mi puno finije i stvarno sam prezadovoljan.

Al to je moje mišljenje, o ukusima se tako i tako ne raspravlja.
29.11.2012 | 20:47
Pogledajte sliku koju je pokretač teme stavio kao avatar.

Bijeli iPhone svoj prednji dio pritišće o stražnji dio crnoga. I ne čini mi se baš da to crnome smeta. Prema tome i crni i bijeli su pederi. Ili je možda bijeli muški, a crni ženski, a prije ovog čina su vjenčani u crkvi. Ne vjerujem da su u vanbračnoj vezi. To ne bi bilo u skladu s crkvenim učenjima.

I u jednom i u drugom slučaju bijeli je "muški".

GayPhone.jpg
29.11.2012 | 21:29
Ovo sto sam na piso da je bijeli za pedere to nisam ja reko nego se tako prica ali to mi je nebitno vise mi je bitno dali se crni iphone guli
meni je osobno ljepsi crni
29.11.2012 | 22:18
NeVaLs kaže:
Ovo sto sam na piso da je bijeli za pedere to nisam ja reko nego se tako prica ali to mi je nebitno vise mi je bitno dali se crni iphone guli

Kupujes Iphone za sebe i biraj sta se tebi vise svidja. Ako ti je crni ljepsi onda bez razmisljanja uzmi njega. Ako te strah od grebanja lijepo ga zastiti bumperom ili futrolom i uzivaj!
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
29.11.2012 | 22:21
NeVaLs
Veliš, ha? A jes ga probo nježnije aplicirat? Jel se onda guli ?
  • mileni
  • Posjetitelj
29.11.2012 | 23:45
NeVaLs kaže:

Ja osobno volim onaj manji model, no deblji (iP4s). Dosta ekipe koristi zastitu, no ja ne volim istu. Nije isti osjecaj. Ne brini se, uzmi crni, stavi zastitu i uzivaj. Po mom misljenju najjeftinija i najbolja zastita:
30.11.2012 | 00:11
dobro da postoje samo dvije boje!
30.11.2012 | 00:54
Neki dan sam gledao Paradu i primjetio sam da ovi "zanimljivi" dečki imaju iPhone. Namjerno ili ne, cijeli film se baš fino pograva sa stereotipima (maximalno ih karikira) i naravno da je tu i iPhone.

Koliko sam primjetio izvan filma, u realnom svijetu izraz gayphone koriste pretežno oni koji izrazito nisu zadovoljni sa svojim telefonom, najčešće s nekim super jeftinim androidom.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 7 sati
  • ping: Pa HR koristi samo Skype. Ne bi to znao da to svaki put ne naglase. Ptrm skype iz Rima, putem skype iz Bruxellesa…
  • Yonkis: Ako ništa ostao je kao sinonim za online video call :) barem za sada, za neke.
  • Zdravac: ...Skype je izgubio smisao, kao i bilokakav interes za borbu sa konkurentima
  • Zdravac: vjerojatno ne, ali eto, malo nostalgije, iako je to već dugo vremena bilo izgledno, od kada su puno toga iskoristili za Teams...
  • smayoo: zar to itko još koristi?
  • Zdravac: Skype se gasi u svibnju! RIP :(
  • Yonkis: iPad 10th gen se izgubio pa psuješ ili..? :)
  • kupus: traži se ipad 10th gen, PM
  • hal9000: Hihihihihihihi: [link]
  • Zdravac: jura22, s obzirom na cijene rada, bravar mu je kod nas najskuplje rješenje
  • jura22: Daj bravaru da napravi. Jedan taj je malo jeftiniji od MP1.1.
  • kupus: [link]
  • kupus: Ako ne nadjes, 3d print je ok rjesenje
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: Nabavi ove nove koji mogu prihvatiti i nove velike diskove, nisu strašno skupo:
  • dpasaric: Teško da će ti to ikada itko imati viška! :)
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, ima li tko viska HDD sledova za MacPro 2009-2012 (4,1-5,1)? :)
  • Zdravac: MB Air M1
  • Zdravac: to je zadnja verzija koja je u App Storeu
  • Zdravac: Meni na Sequoia 15.3.1 radi normalno WhatsApp v. 25.3.80 (instaliran putem App Store-a
  • ^SuperUnknown^: Da, nema druge. Sudeci po nekim threadovima novija verzija trazi AVX2 instrukcije koje cMP nema :/
  • kupus: whatsapp web? za prvu ruku
  • ^SuperUnknown^: Zadnji update WhatsApp desktop appa se vise ne pokrece, ikona zabounca na sekundu i nista se ne dogodi. Starija verzija koja mi je radila je upravo "expired". Monterey OS. Ima tko slicnih problema ili rjesenje?
  • dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju! ;)
  • kupus: neka se javi porukom
  • kupus: tražim preporuku za iptv, ako ima tko...
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.36 Seconds

Provided by iJoomla SEO