11.11.2021 | 23:21
Kako sam se oglasio na sva zvona i telefonski prituzio aplikaciju osobnoj bankarici danas me zvala tehnicka sluzba. Pitali su me koji su problemi.
da sumiram jos jednom
Dan 1
Znaci biometrijom na ulaz mi sve odobri, ali GRESKA. ok probam pinom, nemogu tipkati pin uopce preko njihove tipkovnice. hmm, mislim mozda zeza s face id nesto.
odem u postavke i maknem face id unlock za mzabu samo. opet mi tipkovnica ona njihova random ne radi.
zove me osobna bankarica, ispricava se, ja se zalim, usputno spominjem da uputi upravi da su sramota od banke i jos jedan upit za apple pay.
kaze ona deintalirajte aplikaciju, instalirati i preko ezabe ponovna aktivacija (to bi i sam ucinio ali mi je token bio doma dok sam na psolu)
isti dan probam to napravit, e sada je greska u ezabi, kaze ne moze. rekla je da ju zovem ako bude problema, ali je rekla do 18, no ja sam tek oko 1830 to probao pa je nisam zvao.
dan 2 (danas)
zove me tehnicka, pita me jesam li uspio. kazem nisa, sad je problem u e zabi, kaze on ajde ponovi postupak da vidimo. opet greska.
onda je on nesto kemijao po serveru i onda ponovni pokusaj gdje sam uspio dobiti aktivacijski kljuc.
udem normalno u aplikaciju. kaze aplikacija ukljuci biometriju, kaze gospon da ne, da probam se sada odjaviti iz aplikacije i ponovno uci. ide odjava.
i sada mislis da ce radit, e pa NE MOZE. opet im randomized tipkovnica ne radi i nemozes upisati pin. jednostavno ne moze. kaze on, da to je to. nemozemo nista. ako ponovno zelite uci u mzabu, moram svaki put ponoviti postupak preko ezabe da zatrazim aktivacijski kljuc.
pitam ja njega jel ozbiljan ili me zajebava haha, saljivo jel. uglavnom, odmah na to sam rekao da uputi upravi da su nesposobni tutleki i ponovno ulozio prituzbu da dodaju apple pay.
ono sto jesam saznao da su pogodeni samo iPhone korisnici sa iOS 15 nadalje. Svi koji su na nizem iOS-u nisu pogodeni, niti android nije pogoden. u ovom trenutku NEMAJU rijesenje, niti znaju kako popravit (to mi lik rekao), ali da rade na tome i da ce me zvati jer sam na kratkom popisu ljudi gdje ce pojedinacno zvati i javljati tijek popravka.
uglavnom, sada nemam mzabu a idem u austriju iduci tjedan yipeee.