05.02.2015 | 18:01
JOHN kaže:
smayoo kaže:
Toliko im je žao da možemo čuti njihove ridaje i jecaje. Srce im se slama.
Pa ako nekoga nečije jambranje potakne na razmišljanje i razuvjeri od kupovine, ja zadovoljan. Ušparao čovjeku par tisuća, a papcima pomrsio planove.
Upravo o tome se i radi i drago mi je da netko to razumije.
Žao mi je nisam bio u mogucnosti javiti se prije, ali eto da javim epilog svoje kupovine 6ice.
Uzeo sam 64gb u Australiji. U Hrv.po cijenama koje traže trgovci i operateri 6icu nebi kupio osim ako imam neku suludo veliku tarifu koju mi placa firma pa u njoj isti ispadne jeftinije.
I dalje podržavam bojkot kupovine iPhonea 6 kod nas po suludim cijenama, jer kupovinom se pokazuje da smo ok s tim po kojoj cijeni nam nude proizvod.
Također mi je drago da sam uspio nabaviti Xperiju Z3 compact za 800kn u jeftinijoj tarifi koja meni odgovara, 1000kn jeftinije od regularne cijene zbog prijelaza s bonova na pretplatu.
Istu sam odmah i prodao, pa kad sve zbrojim i oduzmem 6ica me ispala manje od 2800kn , uz tarifu od 105kn/mj u kojoj bi me da sam kupio kod nas koštao 5100kn + ista ta tarifa.
Dakle njima sam izbio nekih 2300kn zarade, koje su meni ostale u džepu, a još sam dobio mobitel otkljucan na sve mreže bez dodanog čekanja hoće li ga imat na skladištu ili ne.
U svakom slucaju ja zadovoljan
Hocu li i dalje "jambrati" protiv visokih cijena kod nas? Naravno da da. Jer cijenu ne formiraju samo operateri, nego i mi korisnici našom potražnjom.
Jel moguce da jedna Xperia Z3 compact toliko lošija pa je HT nudi punih 4300kn jeftinije u jedno te istoj tarifi?
Mogu razumjeti 1000kn više jer je iPhone bolji i više premium uređaj, ali razliku u cijeni od cak više od 5 puta mi nitko nemože opravdati.
To je ocigledni dokaz pljacke na cijenama 6ice.
Da nas više jambra i odbija kupiti po velikim cijenama, vidjeli bi i korekcije cijena. Zato se nadam da nisam osamljen primjer u ovom.
Nije tu problem nemogucnosti priuštiti si nešto, nego je problem taj osjecaj da te trgovac pokušava napraviti ovcom.
Zašto bi preplatio nešto koju tisuću kuna da bi dobio isti proizvod mnogo jeftinije vani. Rađe isti taj novac uložim u nešto drugo umjesto u HT