iTunes greska (error) -1
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

iTunes greska (error) -1

07.11.2012 | 22:18
nisam uspio naci na toj str.. de mi direktan link od tutorijala..ako moze..
08.11.2012 | 00:04
Sve kaj te zanima pitaj tu kroz forum a ne kroz PM jer je više ljudi koji to vide pa automatski i više potencijalnih pomagača.

Nisi rekao šta koristiš, MAC ili WIN?

S obzirom na Saint-ov odgovor (pretpostavljam da je upućen tebi) vidim da ti je na telefonu iPad baseband.

Uglavnom, pošto ti ne radi home button, za ulazak u DFU mod imaš ovdje uputstvo www.ijailbreak.com/how-to/enter-dfu-mode...0w-0-9-14b2-windows/.

Nakon što si na opisani način ušao u DFU mod ideš na spuštanje baseband-a sa iPad-ovog na normalni iPhone-ov.
Detaljan opis, kako i šta, ti je na iClarified linku u mom prošlom postu (na kraju teksta, prije komentara ljudi, ti nudi detaljan opis ovisno jesi na WIN ili MAC).
10.11.2012 | 12:31
kad krenem da to uradim na ultrasn0w/u ubacim ga u dfu mod a ultrasn0w ga ocita iphone 3g wtf mode..sta je to?
10.11.2012 | 15:54
napravio sam nesto..al ja sam ovo swe radio da pokusam na napravim da prima mi telefon pozive..swe je uredu iskl..3g push i to al nmg da primim poziv.ako ko zna neka mi pomogne jer nznju ni u servisu...znaci 3g 8gb crni 06.15.00 ..
10.11.2012 | 16:26
Cydia,pa instaliraj ultrasn0w i restart telefona.A onda nadji na netu kako da uradis downgrade BB .
10.11.2012 | 16:54
nasao sam downgrade al mi slabije radi tipka home tako da ga nmg ubacit u dfu mod uvijek promasim..samo sam ga ubacio preko krekovanog ipsw. fajla..kako da ga ubacim?hvala unaprijed
22.11.2012 | 19:34
pozdrav, imam problema, sinoc sam na iphoneu stavio ios 6.0.1 i sve se najnormalnije izvrtilo i napravilo i nakon tog sam koristio mob i sve je bilo uredu, dns ujutro se probudim i iphone je ugasen i neda se upalit, spojim ga na itunes i nece ga prepoznat napravim ono drzim tipku poer i tipku home i drzim 10sec pa pustim power i drzim samo home tipku i prepozna ga itunes i idem ponovno na obnovi, raspakira itunes softver i nakon toga da pripremi iphone za instalaciju na iphoneu se pojavi jabuka i bude 6-7sec pa se gasi i opet pali pa gasi i tak stalno i sad ga ja nemogu vise obnovit. Al iphone mi radi samo kad je spojen na itunes, e sad onda sam ga pokusao resetirati spojio sam ga usb kabelom na itunes i drzao power tipku i home zajedno dok se nije na ekranu pojavila ona slicica od itunesa i ispod nje usb kabel .. e sad ga odma itunes prepozna al kad pokusam ga obnovit izbaci mi ( iTunes cannot restore iPhone because of unknown error (21). Molim vas pomagajte sta sad da radim????
22.11.2012 | 19:35
radi se o iphoneu 4
22.11.2012 | 20:45
molim vas dal ima neko da mi da savjet sta napravit ako se i moze sta napravit nakon svega ovog sta sam napravio i sam ... il da ga odnesem u servis..
22.11.2012 | 21:59
Ubaci u DFU mode pa onda probaj restore.Ako si prije radio JB onda obavezno edituj host file.
23.11.2012 | 01:30
i to sam probao al opet mu izbaci tu gresku 21...nije bio prije JB
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 19 minuta
  • kupus: @yonkis :D
  • ping: Pa HR koristi samo Skype. Ne bi to znao da to svaki put ne naglase. Ptrm skype iz Rima, putem skype iz Bruxellesa…
  • Yonkis: Ako ništa ostao je kao sinonim za online video call :) barem za sada, za neke.
  • Zdravac: ...Skype je izgubio smisao, kao i bilokakav interes za borbu sa konkurentima
  • Zdravac: vjerojatno ne, ali eto, malo nostalgije, iako je to već dugo vremena bilo izgledno, od kada su puno toga iskoristili za Teams...
  • smayoo: zar to itko još koristi?
  • Zdravac: Skype se gasi u svibnju! RIP :(
  • Yonkis: iPad 10th gen se izgubio pa psuješ ili..? :)
  • kupus: traži se ipad 10th gen, PM
  • hal9000: Hihihihihihihi: [link]
  • Zdravac: jura22, s obzirom na cijene rada, bravar mu je kod nas najskuplje rješenje
  • jura22: Daj bravaru da napravi. Jedan taj je malo jeftiniji od MP1.1.
  • kupus: [link]
  • kupus: Ako ne nadjes, 3d print je ok rjesenje
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: Nabavi ove nove koji mogu prihvatiti i nove velike diskove, nisu strašno skupo:
  • dpasaric: Teško da će ti to ikada itko imati viška! :)
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, ima li tko viska HDD sledova za MacPro 2009-2012 (4,1-5,1)? :)
  • Zdravac: MB Air M1
  • Zdravac: to je zadnja verzija koja je u App Storeu
  • Zdravac: Meni na Sequoia 15.3.1 radi normalno WhatsApp v. 25.3.80 (instaliran putem App Store-a
  • ^SuperUnknown^: Da, nema druge. Sudeci po nekim threadovima novija verzija trazi AVX2 instrukcije koje cMP nema :/
  • kupus: whatsapp web? za prvu ruku
  • ^SuperUnknown^: Zadnji update WhatsApp desktop appa se vise ne pokrece, ikona zabounca na sekundu i nista se ne dogodi. Starija verzija koja mi je radila je upravo "expired". Monterey OS. Ima tko slicnih problema ili rjesenje?
  • dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju! ;)
  • kupus: neka se javi porukom
  • kupus: tražim preporuku za iptv, ako ima tko...
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

EJc, Ender, Riba, robee, temeljnik, Anonimci (289)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO