02.07.2008 | 15:33
Znaci tribas u postavkama pod itunes music folder location odabrati folder na ext disk za itunes library, ja ostavim ono "keep itunes music folder organized" i "copy files to itunes music folder..." upaljeno tako da uvijek znam gdje mi je sta i kad dodam novu muziku...
onda imas opciju "consolidate library", koja ce ti kopirati sve fileove koji su ti u librariu gdje god da se nalazili i kad god da si ih dodao u gore navedeni "tunes music folder location" što znači da ako je to na eksternom disku, sve ce zavrsiti na njemu
i onda mozes njima fino poslati lapić pa nek oni rade sa njim što god žele...
kad ti ga vrate, instaliras itunese, odes opet u postavke i postavis itunes folder na onaj na ext disku...
to bi sve tako trebalo raditi i imao bi mjuzu stalno na vanjskom...
bilo bi fino imati backup svega negdje prije igranja sa tonom muzike, ali gust je kad skontas da si napravio cirkus a nista nisi izgubio...
na novo instaliranim tunesima samo ponovo syncaj ipod sa odabranom playlistom...
mislim da staru neces moc izbrisat, jer je to njemu sad novi komp, pa probaj neki restore, ili slicno...uglavnom nisam nikad imao prilike to radit, ali pretpostavljam da je tako...nek me ispravi netko ko je imao prilike syncat win i ipod nakon reinstala...
pozdrav