cura mi je prolila jedno pola litre soka po ipod-u, pa (razumljivo) više ne radi.
jel ima smisla tražiti negdje servis, koliko bi to otprilike moglo koštat i, ako bi se isplatilo, kome se obratit?
hvala!
Ako ga uspijes otvorit, odvojit bateriju. stavi alkohola u casu, i maticnu od ipoda. poklopi rukom i dobro promuckaj (vise puta). Mozes jos i cetkicom za zube (nekom starom) pocetkat sve. Pusti da se maticna osusi jedno sat vremena. spoji sve nazad, spoji na usb i vidi sto se desava. Ako to ne pomogne mislim da nece nista
Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
JOHN: Ja jučer u CCOne kupio kćeri tenisice. Bile su čitavih 20% na akciji. Takva akcija je ustvari neka uobičajena koja se pojavi gotovo svaki mjesec tako da i ovaj put teški bulšit..
drlovric: Imal kakvih Black Friday popusta? Neko vidio nesto zanimljivo?
^SuperUnknown^: Jel to samo meni potrgan layout Oglasnika?
smayoo: Nije to baš besplatan način. To sve tako radi kako si opisao, ali windowsi te upozoravaju da nisu aktivirani
ping: @VanjusOS ima. Downloadiraj DEMO version parallelsa za M procesrore. To će ti downloadirati windows for arm kao .iso file. Instaliraj UTM virtual machine i windowse koje si skinuo.
rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1