iTunes 11 izašao...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes 11 izašao...

29.11.2012 | 22:13
Novi iTunes-i su izašli, tko je zainteresiran ovo je link za skidanje…

www.apple.com/itunes/
29.11.2012 | 22:15
Upravo prckam po njemu. Deset puta bolji od predhodnog!
29.11.2012 | 22:25
Ja se samo nadam da je sync preko wifi-a poboljšan… Na prethodnoj verziji mi je u pedeset posto slučajeva izbacivao poruku "Sync could not be completed because iPhone could not be found"
Čak ni uvjeravanja tipa "Tu ti je! Udaljen je deset centimetara! Kako to misliš… "Could not be found…"? nisu pomogla
29.11.2012 | 22:36
također baš prčkam po njemu, skinuo 64bit verziju za win 7, zasad jakooo zadovoljan

i remote app je apdejtan za iPhone i iPad
29.11.2012 | 23:19
Nakon dva mjeseca čekanja izgubio sam volju. Hvala lijepo, ali nisam više zainteresiran.
29.11.2012 | 23:44
Šteta za coverflow.

Ostalo je super!
29.11.2012 | 23:54
Stvarno lijepo izgleda, puno modernije i preglednije.
  • mileni
  • Posjetitelj
30.11.2012 | 00:48
Meni se dopada. A cini mi se i osjetno brzim, tj. respozivnijim. Sad da li je to samo pogresan osjecaj, vrijeme ce pokazati. No ovo mi djeluje preglednije nego prije
30.11.2012 | 01:14
najs. puno su pregledniji i "cisci".
glupost mi je upala u oko, ali morao sam podijeliti
fora kako se pozadina i boja fonta mijenja u prikazu pjesama sa pojedinog albuma.

30.11.2012 | 01:37
Da, uzima boju koja prevladava na coveru, i dobija se dojam kao da gledas poledjinu kutije CD-a, tamo gdje je popis pjesama
30.11.2012 | 02:04
paaaa... da! zato i je fora!
30.11.2012 | 07:55
Meni bas i nije fora 11ica:

- nedostaje cover art u lijevom donjem cosku kad kliknem na pjesmu
- nema vise sort by artist/year/album opcije
- album size slider takodjer je nestao
- vise ne postoji album art u list view.

Osobno jako puno koristim itunes, a ove mane su poprilicne.

Nadam se da ce u nekoj novijoj inacici ovo doci na svoje...
30.11.2012 | 08:20
Meni je osobno najveći dodatak “Play next“, tako nešto sam čekao pol života, obzirom da kad sam na računalu nekako dinamično odlučujem što mi se sluša, pa ne volim unaprijed pripremljene plejliste.
30.11.2012 | 08:29
kanda mu malo izmenjena ikonica...nije nota vise crna,nego siva......i poceo malo da lici na Winamp za Mac.....ali mi se svidja....

30.11.2012 | 09:58
Jako mi se sviđa i izgled i nove funkcionalnosti. Ništa od opcija koje više ne postoje mi ne fali!
Micro player je sada fora, a brzina je veeeeeliki plus!
30.11.2012 | 10:03
amsterdamxxx kaže:
kanda mu malo izmenjena ikonica...nije nota vise crna,nego siva......i poceo malo da lici na Winamp za Mac.....ali mi se svidja....

mogao bih ih winamp tuziti za izgled itunesa. Stvarno veoma lice jedan na drugog.
30.11.2012 | 11:00
@gjuro76: evo neke od tvojih zelja su već tu....
Screen_Shot_2012_11_30_at_9.png
30.11.2012 | 11:17
Manje od pola albuma mi nema cover. Ima li kakav program da mi automatski covere skine? Ili je jedina mogucnost svaki rucno unositi?
30.11.2012 | 11:32
Leawo Tunes cleaner… Meni je dobro sredio Library, tu i tamo pogriješi kod nekog albuma ali stvarno rijetko...
30.11.2012 | 11:38
Ja koristim ovaj:
www.tuneupmedia.com/

Prilicno je dobar. Uz to postoji i aplikacija za iPhone koja je odlicna altenativa (besplatna) Shazam-u.(prepoznavanje pjesama)
30.11.2012 | 11:51
@scarface:

Imas u iTunes opciju da ti skine cover. Radi prilicno dobro za strane albume, dok za neke kompilacije i domace stvari obicno ne nadje nista.

Ja sam isao na Google/Bing images, pronasao slike omota albuma i spremio u jedan folder. Nakon toga samo rucno odneses tu slicicu za svaki album.

Mozes za dva sata 100 albuma srediti. Moji svi imaju omote, sredjene tagove, uredno imenovani.

Kostalo je malo vremena, ali je zato kasnije milina kada sync sa bilo cim
30.11.2012 | 12:16
Ma i ja sam to uradio prije dvije godine , ali se jos muzike dodalo a nisam covere skidao. Reko, da pitam ima li kakav laksi nacin.
30.11.2012 | 13:16
Opa, pa 11tica je konačno pristojno brza. Baš me zanima je li ovo neki ozbiljniji rewrite ili ne...
30.11.2012 | 14:37
Nisam u prilici isprovati novi iTunes, ali da li je netko primjetio neka poboljsanja u dijelovima gdje se nalaze aplikacije za iOS uredaje, da li je nesto preglednije, nesto bolje po pitanju sinhronizacije i sl. !?

Ono sto mi smeta "malo" je npr:
- skinem neki app na iOS-u i nakon toga napravim backup na iTunes
- nakon 2-3 tjedna skuzim da mi taj app uopce ne treba i obrisem ga sa iOS
- medjutim app mi je skroz beskoristan, ali i dalje ga imam na iTunes
- nakon nekog vremena se toga fino nakupi i onda obicno rucno i vizualno idem
jedan po jedan app provjeravati na iTunes i brisem te stare app-ove ...

Mozda nesto grijesm, premda mi je jasno da se app sa iTunesa nece obrisati sam od sebe, jer se mozda neki od njih koristi na nekom drugom iOS uredjaju ...
30.11.2012 | 14:47
Stain kaže:
@gjuro76: evo neke od tvojih zelja su već tu....

Zahvaljujem!
30.11.2012 | 15:07
Borostef kaže:
Leawo Tunes cleaner… Meni je dobro sredio Library, tu i tamo pogriješi kod nekog albuma ali stvarno rijetko...

Nedavno sam nabavio taj Leawo tunes cleaner i svaku puta kada odradi cijeli Library (nakon par sati za skoro 100Gb muzike) se sruši..... Ne znam da li postoji opcija u njemu da sredim album po album?!
  • Sank
  • Moderator
  • 221
30.11.2012 | 17:00
Za sređivanje albuma i covera ja koristim Tagalicious i radi savršeno u sprezi sa iTunesima:

thelittleappfactory.com/tagalicious/

a ima ga i na App Storeu:

itunes.apple.com/us/app/tagalicious/id409877277?mt=12

Još nisam stigao isprobati s novim iTunes 11. Tek sam ih skinuo, no prvi dojmovi su vrlo pozitivni.
30.11.2012 | 17:00
da li ping još postoji?
30.11.2012 | 17:09
Kad ga instalirao prvo mi bilo wtf?! gdje je sidebar, nakon toga pod view skužio da ga trebam dodat i sad sve štima. Radi dosta brže od starijih verzija, doslovno leti! Sve u svemu, veoma zadovoljan!
30.11.2012 | 17:40
drlovric kaže:
@scarface:

Imas u iTunes opciju da ti skine cover. Radi prilicno dobro za strane albume, dok za neke kompilacije i domace stvari obicno ne nadje nista.

Ja sam isao na Google/Bing images, pronasao slike omota albuma i spremio u jedan folder. Nakon toga samo rucno odneses tu slicicu za svaki album.

Mozes za dva sata 100 albuma srediti. Moji svi imaju omote, sredjene tagove, uredno imenovani.

Kostalo je malo vremena, ali je zato kasnije milina kada sync sa bilo cim

dodao sam ti karmu. da itunes sam trazi covere nisam znao. od koje verzije je tako ne znam, ili ja mozda nisam vidio. evo dosta ih je naslo samo sto sad imam posla traziti kako se zovu albumi s kojeg je pjesma. ali polako svaki dan po pola sata i za par dana je gotovo.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 11 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jura22, Riba, Anonimci (714)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.33 Seconds

Provided by iJoomla SEO