iTunes 11 izašao...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes 11 izašao...

30.11.2012 | 20:35
scarface32 kaže:
da itunes sam trazi covere nisam znao. od koje verzije je tako ne znam, ili ja mozda nisam vidio. evo dosta ih je naslo samo sto sad imam posla traziti kako se zovu albumi s kojeg je pjesma. ali polako svaki dan po pola sata i za par dana je gotovo.[/quote]

Kaj nije da itunes skida covere samo pjesama kupljenih preko njihovog servisa?
30.11.2012 | 21:47
gjuro76 kaže:
Kaj nije da itunes skida covere samo pjesama kupljenih preko njihovog servisa?

Ne. Upravo sam nasao cover od 2 albuma koji sam ripao sa ploce i cd-a.
30.11.2012 | 21:48
Skine sve albume, ako postoje u storu, pa čak i ako ga nema (AC/DC donedavno), samo mora biti točno napisana pjesma, album i izvođač, kao što je u storu.
30.11.2012 | 21:56
Stain kaže:
@gjuro76: evo neke od tvojih zelja su već tu....

Na žalost imam stari iMac lampu pa ne mogu staviti novi iTunes, ali mi je drago da ima još ljubitelja Pearl Jama
30.11.2012 | 21:56
Meni je žao za coverflow, ostalo mi je OK. Preglednije, brže, s nekim opcijama koje su nedostajale (next). Možda će se ljudi žaliti na ispadanje coverflowa, pa vrate:unsure:
30.11.2012 | 23:22
Sve sam nastimao samo mi jedan cover nece da primi.Celovecernji the kid od balasevica. imam citav album i kad pod pjesmama gledam cover je tu ali na mapi albuma mi je prazno. ne kontam
01.12.2012 | 01:44
Mene ubija scrollanje, tj. ide za jedan pixel za svaki zubić na kotaču miša što znači da za cijeli ekran odmotat treba upotrijebit kažiprst do bola. Druga stvar je desni klik na album ne nudi Paste kad recimo želim zalijepit cover art. Fali mi svega par komada, a tako će i ostati još neko vrijeme.

Ostalo, nije loše. Dobro su to napravili.
01.12.2012 | 10:26
Toliko o novom iTunesu

Shit.JPG
01.12.2012 | 18:15
scarface32 kaže:
Sve sam nastimao samo mi jedan cover nece da primi.Celovecernji the kid od balasevica. imam citav album i kad pod pjesmama gledam cover je tu ali na mapi albuma mi je prazno. ne kontam

meni se to znalo često na prošlim verzijama dešavati, ali bi se sredilo samo od sebe ili nakon restarta iTunesa.
01.12.2012 | 19:23
ne znam zasto,se mesa rad itunesa na windowsu,sa radom na Mac-u...de pise da mora isto da rade...????
Svasta....
01.12.2012 | 21:05
Nisam mogao odraditi restore 3gs-a na novom itunesu, stalno ga vraćao da je u recovery stanju i da treba odraditi restore, a radio restore, i tako ukrug.

Maknuo 11-ku skroz, i sve od Apple-a obrisao registrije, skinuo prezadnju verziju sa je ok.
01.12.2012 | 22:17
amsterdamxxx kaže:
ne znam zasto,se mesa rad itunesa na windowsu,sa radom na Mac-u...de pise da mora isto da rade...????
Svasta....

S obzirom da Win drži 80% tržišta a Apple prodaje polovicu svih smartphona, bilo bi logično da se trude i da ne ignoriraju i iritiraju 80% tržišta. Do prije koju godinu, nije se moglo uopće koristit iPhone bez iTunesa. Bilo bi OK od njih da ga bar naprave da radi.

Ali zahvaljujući ovakvim komentarima, Apple se nikad neće potrudit oko nikoga. Očito ne moraju.
01.12.2012 | 22:51
@ iAnte, razmisli malo. Apple radi za svoj hardwer pa ima bugova, a za win. ima na stotine uvjetno kompatibilnog hardwera. Probaj ti isti program tjerat na desetke različitih kofiguracija a da ne škripi. Na iMacu mi radi Ok kao i na laptopu hakintošu. Probaj nešto složit ili kupit.
01.12.2012 | 22:54
iAnte kaže:
Apple prodaje polovicu svih smartphona

Po kojim to istraživanjima? Sva koja sam ja vidio kažu da je iOS br. 2 iza Androida (dosta zaostaje, a rastu jednako brzo), a Apple kao proizvođač je br. 2 iza Samsunga, vrlo tijesno. Ali je vrlo, vrlo daleko od 50% tržišta. Kako po kojem istraživanju, ima oko 20%. Trenutno.
01.12.2012 | 23:20
@Jzelko ako rade neka naprave kako valja ili neka mi daju da koristim iPhone bez iTunesa. Čekao sam jako dugo da bi mogao prebaciti filmove s računala na iPhone bez iTunesa. A muziku još moram kroz iTunes.

@smayoo priznajem da nisam baš gledao istraživanja. Zadnja informacija koju imam po tom pitanju je s nekog keynotea na kojem se Cook (a možda još i Jobs) hvalio da imaju 40-45%. Ali nije bitan postotak. Bitno je da masu ljudi koji imaju iPhone nemaju i Mac. A zaslužuju malo bolji tretman.
  • mileni
  • Posjetitelj
01.12.2012 | 23:23
jzelko kaže:
@ iAnte, razmisli malo. Apple radi za svoj hardwer pa ima bugova, a za win. ima na stotine uvjetno kompatibilnog hardwera. Probaj ti isti program tjerat na desetke različitih kofiguracija a da ne škripi. Na iMacu mi radi Ok kao i na laptopu hakintošu. Probaj nešto složit ili kupit.

Nije iTunes zahtjevna aplikacija kao recimo 3D igre pa da se mora nesto testirati. Da zele napraviti da valja, uzeli bi visual studio i .net framework i vec za par mjeseci bi ista odlicno radila. Vjerojatno im je napisana u C++, sto je jos bolje. No misljenja sam da namjerno iTunes sabotiraju pod windowsima kako bi barem jedan dio korisnika natjerali da se prebace na mac. Legitimna taktika, no iskreno se nadam da ce im se odbiti o glavu. Jer Apple je krajnje bahata i pokvarena korporacija. Istina, nema korporacije koja to nije, ali Apple u zadnje vrijeme postaje poprilicno omrazen radi silnih tuzbi i sl. gluparija, a ova situacija gdje svjesno zahebavaju dosta svojih iOS korisnika je krajnje zalosna, i ne moze se ni na kakav nacin opravdati.
01.12.2012 | 23:42
@ mileni, činni mi se da nisi shvatio. Kako to da nekima radi iTunes i na Windowsima dobro. A sve te tvrtke muljaju , pa i sam pratiš zbivanja.
01.12.2012 | 23:57
iAnte...mozes muziku i bez iTunesa....evo recimo sa ovim....:)program je za Win,ima i za Mac...veruj mi da sam par zadnjih ipa fajlova instalirao bash iz ovog programa,nisam ni koristio Itunes....
itools-iphone-manager.en.softonic.com/
02.12.2012 | 00:34
Ako se ne varam, za to treba jailbreak. Meni treba nešto poput GPlayera za video. Video se prebacuje preko bilo kojeg browsera i bilo kojeg OS-a. Nisam još našao neki dobar takav music player.
02.12.2012 | 02:08
Za ovo ne treba jailbreak... mac/win verzija... cisto, jednostavno, brzo...
Isprobaj ovo:
www.i-funbox.com/
02.12.2012 | 11:34
jbg koji sam ja kreten,ja sam mislio na taj program,a predlozio mu onaj.....:)cccc....
02.12.2012 | 13:44
moze li neko reci zasto mi se gubi veza itunesa i A expressa na kojem su prikopcani zvucnici. Imam dva AE i ovaj drugi nikad ne gubi vezu. jest da na njemu nemam zvucnike,samo je zicom spojen Apple tv.
02.12.2012 | 16:00
mileni kaže:
Nije iTunes zahtjevna aplikacija kao recimo 3D igre pa da se mora nesto testirati. Da zele napraviti da valja, uzeli bi visual studio i .net framework i vec za par mjeseci bi ista odlicno radila. Vjerojatno im je napisana u C++, sto je jos bolje. No misljenja sam da namjerno iTunes sabotiraju pod windowsima kako bi barem jedan dio korisnika natjerali da se prebace na mac.

Logika ti je izvitoperena, znači Safari su prebacili na win zbog istog razloga? A jednako zajebano radi - ne radi. iTunes je carbon aplikacija koja je živjela prvo na PPC i koliko znam još uvijek nisu prebacili sve na Cocou koja bi olakšala prebacivanje na windowse.

Legitimna taktika, no iskreno se nadam da ce im se odbiti o glavu. Jer Apple je krajnje bahata i pokvarena korporacija. Istina, nema korporacije koja to nije, ali Apple u zadnje vrijeme postaje poprilicno omrazen radi silnih tuzbi i sl. gluparija, a ova situacija gdje svjesno zahebavaju dosta svojih iOS korisnika je krajnje zalosna, i ne moze se ni na kakav nacin opravdati.

Djelomićno si u pravu - što se tiče pizdarija u smislu da moraš imati taj i taj OS da bi neka aplikacija ili servis radio. Tu se slažemo.

No da su bahati jer štite svoj trud i dizajn, to može reći samo netko tko nikad nije bio u prilici da su ga bezobrazno pokrali, kao što Samsung krade.

A bahatost bez premca je prvenstveno kod Googlea koji se pravi Do not Evil, a pokvarenije i podmuklije kompanije (uz Samsung dugo nisam vidio). A Microsoft? Surface od 32GB prodaju baš tako, a onda kad ga kupiš saznaš da ti je slobodno na disku 15GB

Uglavnom, iz mog kuta, radi Apple sranja, no humaniji je u svim drugim aspektima od većine konkurencije, i pošteniji prema svojim kupcima, uz ovih par izuzetaka.
02.12.2012 | 16:37
pokušao sam preko ažuriranja nadograditi na 11-cu, ali ne mogu. Izbacio mi je grešku - prilažem sliku.

Nemam vremena zabavljati se trenutno time pa ću drugi puta. Čini mi se da ću morati taj .kext deinstalirati i drugoga instalirati. Nisam to do sada radio pa ću kopati po forumima da vidim. Ako slučano netko zna objasniti postupak kako skinut ovaj a da nešto ne zeznem i gdje naći drugi i koji - bio bi mu zahvalan.
Slika_zaslona_2012_12_01_u_5.png
02.12.2012 | 17:25
mala digresija, zna li netko možda gdje se može vidjeti ona simpatična statistika-koliko album ukupno traje, koliko albuma imam u libraryju, koliko je to u danima i to-ono što je na desetki pisalo na footeru aplikacije...
apsolutno mogu bez toga al obzirom da sam totalni music fan, to mi je bila simpatična trivia
02.12.2012 | 17:32
View - Show Status Bar
02.12.2012 | 19:19
pikolo kaže:
pokušao sam preko ažuriranja nadograditi na 11-cu, ali ne mogu. Izbacio mi je grešku - prilažem sliku.

Nemam vremena zabavljati se trenutno time pa ću drugi puta. Čini mi se da ću morati taj .kext deinstalirati i drugoga instalirati. Nisam to do sada radio pa ću kopati po forumima da vidim. Ako slučano netko zna objasniti postupak kako skinut ovaj a da nešto ne zeznem i gdje naći drugi i koji - bio bi mu zahvalan.

el to na Mac-u greska,ili na Hackintoshu....?
  • mileni
  • Posjetitelj
02.12.2012 | 19:53
Vanjuška kaže:
mileni kaže:
Nije iTunes zahtjevna aplikacija kao recimo 3D igre pa da se mora nesto testirati. Da zele napraviti da valja, uzeli bi visual studio i .net framework i vec za par mjeseci bi ista odlicno radila. Vjerojatno im je napisana u C++, sto je jos bolje. No misljenja sam da namjerno iTunes sabotiraju pod windowsima kako bi barem jedan dio korisnika natjerali da se prebace na mac.

Logika ti je izvitoperena, znači Safari su prebacili na win zbog istog razloga? A jednako zajebano radi - ne radi. iTunes je carbon aplikacija koja je živjela prvo na PPC i koliko znam još uvijek nisu prebacili sve na Cocou koja bi olakšala prebacivanje na windowse.

Legitimna taktika, no iskreno se nadam da ce im se odbiti o glavu. Jer Apple je krajnje bahata i pokvarena korporacija. Istina, nema korporacije koja to nije, ali Apple u zadnje vrijeme postaje poprilicno omrazen radi silnih tuzbi i sl. gluparija, a ova situacija gdje svjesno zahebavaju dosta svojih iOS korisnika je krajnje zalosna, i ne moze se ni na kakav nacin opravdati.

Djelomićno si u pravu - što se tiče pizdarija u smislu da moraš imati taj i taj OS da bi neka aplikacija ili servis radio. Tu se slažemo.

No da su bahati jer štite svoj trud i dizajn, to može reći samo netko tko nikad nije bio u prilici da su ga bezobrazno pokrali, kao što Samsung krade.

A bahatost bez premca je prvenstveno kod Googlea koji se pravi Do not Evil, a pokvarenije i podmuklije kompanije (uz Samsung dugo nisam vidio). A Microsoft? Surface od 32GB prodaju baš tako, a onda kad ga kupiš saznaš da ti je slobodno na disku 15GB

Uglavnom, iz mog kuta, radi Apple sranja, no humaniji je u svim drugim aspektima od većine konkurencije, i pošteniji prema svojim kupcima, uz ovih par izuzetaka.

Samsung krade, kao i google. U to nisam ulazio kako je ovdje ipak prica o Appleu. No taj isti apple ne tuzi samo da zastiti ono na sto ima pravo traziti sudsku zastitu. Taj apple patentira geometrijske oblike (bljuv na nTU) pa tuzi i radi toga. Oni su izmislili te oblike pa imaju pravo patentirati? O cemu da pricamo kad tuze online shop za voce i povrce? A da i apple kopira - kopira. I to na veliko. Kao i ostali. Naravno, svatko neka stitu svoju guzicu, no da je apple neko nevinasce - nije. Daleko od toga.

Zasto su prebacili Safari ne znam. I na macu je isti katastrofalno los, pod windowsima ga nisam nikad ni isprobao, niti cu. Nema smisla dodatnim smecem windowse opterecivati
No za iTunes morali su se vise potruditi. Jer iPhone bez iTunesa je prakticki bezvrijedan. A losim iTunesima direktno ostecuju vlastite korisnike. Mislim da se sa ovime mozemo sloziti?

EDIT:
Jedini razlog prebacivanja Safaria na win koji mi pada na pamet je sinkronizacija sa iGadgetima.
02.12.2012 | 19:59
a zasto je Safari losh na Mac-u.......ja ga koristim nonsop i nikad probleme...ni flash,ni java...nista????..Ok,znam da ga mnogi ne vole....ali da je bash Katastrofalno losh,ne bih se slozio......a da li je losh na Windowsu,tek me to ne zanima....
na kraju veliki je izbor browsera,pa kome sta prija....
02.12.2012 | 20:24
Ma, Safari je baš žešće smeće. U rangu MSIE. Gutač resursa i k tome spor.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 10 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (465)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.45 Seconds

Provided by iJoomla SEO