28.07.2005 | 09:57
mozda je o ovome vec bilo rijeci ali evo mog problema pa ako netko zna uzrok i rjesenje bio bi zahvalan da ga objavi.
jucer po prvi put u manjoj mjeri a danas katastrofa... stavim dizati sistem (Tiger na Dual 2.7) i kao po obicaju odem na wc ... kad sam se vratio ono desktop sa svim ikonicama ali bez ijednog teksta (nema jednog jedinog slova na ekranu) odem u meni jabuka da napravim log out kad tamo pola slova fali u izborniku. nakon restarta sve je ok. osim sta mi je pun k.... kompjutera.
da li sam uspio pokupiti kakav virus? naravno na macu nemam antivirus je tko je lud da pise viruse za maca.
bojim se da cu morat potrazit softwere kakve imam na PCu - citaj cijela paleta raznih boraca protiv uljeza, spijuna, trojanaca, prezervativa, bakcila itd. koje redovno updatam 2 puta dnevno.
hmm kad bolje reazmislim za koju godinu uz ovaj napredak it industrije trebat ce mi 7 sati od radnoga dana da osiguram uvjete za rad a onaj preostali sat cu vjerojatno utrositi da popijem kavu ili apaurin.
da zakljucim ... bio bi puno sretniji da sam ja krivac za nastalu situaciju nekim svojim nedjelom pa da mi netko jednostavno odgovori \"paceru napravi to i to, tamo i tamo i ne prckaj po tome i tome\" ali posto ne prcakam previse mislim da nisam kriv i definitivno se ne zelim braniti sutnjom
zahvaljujem unaprijed na pomoci
marko