22.10.2003 | 21:48
Za nas ne.
Evo, friska, off-the-record informacija kaze da ce logistika crnih kutija s aluminijskim X-om malo kasniti. Tocnije, da ce prve kutije doci u distribucijske kanale oko 30. listopada, a da bi se mogle kupiti tjedan dana poslije.
Hmmm... S time u vezi imam dvije ideje:
1) Koje smo mi slijepo crijevo covjecanstva...
2) Cini se da se naslucuje potraznja veca od ocekivane.
Gledajte ovaj mail za covjeka koji je kutiju narucio u AppleSToreu:
-----------------
We appreciate your recent purchase from the Apple Store
Due to an unexpected supply delay, we are unable to ship the following item(s) as follows:
M9231F/A, MAC OS X PANTHER 10.3 FULFIL/UTD-FRA will now ship on or before 11/20/2003
We regret any inconvenience this delay may cause.
A shipment notification, with tracking information, will be emailed to you as soon as your order is shipped. You may check the status of your order any time by visiting our online order status website at
www.apple.com/orderstatus.
If you prefer, you may change or cancel your order anytime before it is shipped. If you choose to cancel your order, Apple will issue a prompt refund.
-----------------
Alzo, tko hoce brzo X u Jamariki, morat ce otkazati i stati u petak navecer u rep pred neki store.
Ne sumnjam kako ce radno vrijeme nekih ducana u Austi iItaliji u petak biti od 20:00
Ja za sada, osobno, nisam dosao u napast da se posluzim nekom crnom verzijom... ali ne znam koliko cu izdrzati ako se ove anomalije prodube... Phew!