22.09.2016 | 15:50
smayoo kaže:
dpasaric kaže:
Apple je opet napravio krivi potez s "blacklistom" totalno sposobnih strojeva za Sierru. I neće mi biti teško opet im to reći u ljutitom, ali dobro argumentiranom mailu.
Davore, ja sam prilično siguran da oni tamo čak niti lagani pokret mišem do "delete" ikone ne odrade na te tvoje ljutite, ali dobro argumentirane mailove. Imaju automatiziranu skriptu koja to briše.
Ne bih se složio da je tako! Ovakve stvari ja zapakiram u korporativnu politku, dioničarsko pitanje itd... i ovo ne šaljem na generic mail, nego direktno Timu Cooku. On je izjavio da vikendima, baš kao i Steve nekada, pročita sve non-spam mailove koje dobije i da ih voli čitati. Mogu potvrditi i da mi je 2011. na jedan takav mail kratko odgovorio: "Thanks Davor. Best, Tim", dakle čovjek to ipak pročita, pogotovo ako je kratko, jezgrovito i suvislo argumentirano.
Isto tako imam dosta dobro iskustvo s njihovim generic mailom za žalbe, tamo sam ih pilao za neke iTunes nedostatke i na kraju su sve popravili. Ne kažem da je baš to bilo radi mene, ali možda je bilo još xy takvih Davora koji su im njurgali za istu stvar, pa su pokrpali.
Steve je bio zakon što se tiče takvih stvari, on je baš kužio priču s tehničke strane, bio je uvijek upleten u sve i na niskoj razini; mnogi pamte kako je odreagirao na neki vrlo specifični problem s GPU driverima na jednoj NVIDIA kartici i obećao rješenje - i održao ga!