15.10.2016 | 22:39
Pozdrav !
Molim za malu pomoc. Pokusavam instalirati windowse 10 preko bootcampa ali ne ide. Svaki put kad pokrenem bootcam i krenem instalaciju racunalo svaki put ponovo vrsi download file-a imenom "WindowsSupport"...nakon toga tj. prije toga sam vec odabrao iso file windoza i kolika ce biti velika particija. E sad kad se sve zavrsi i kad se racunalo resetira onda samo blac screen ali ne ide u instalaciju niti ista. Nakon jedno minute tog crnog ekrana racunalo se ugasi. Nakon toga ga moram upaliti i sad nekada ode direktno i macOS a nekada cak ni to vec moram sa option tipkom reci mu da zelim bootati u macOS.
Kad idem u disk utility nema windowsa a recimo kad pokrenem ponovo boot camp assistant onda mi nudi restore tj. da obrise windows particiju i vrati ju primarnom OS-u.
Probao sam barem 10 puta instalirati i uvijek isti ishod. Sada sam skuzio da mogu napraviti download tog "WindowsSupport" ali to mi nista ne znaci kad ga on opet skida a ne mogu mu reci da ga uzme recimo sa USB sticka ili diska.
Dalje, nekad kako sam vec reko, prilikom nekog pokosaja kad se racunalo resetira nakon skidanja "WindowsSupport" vidi kao windowse nakon pritiska na option tipku a nekada nakon tog restart kad je zavrsio dawnload "WindowsSupport" ne vidi te windoze sa option tipkom.
A bas sam ga zapetljao sada ali nadam se da me barem netko mozda skuzio pa mi moze pomoci kako instalirati windoze10 na racunalo. Ne zelim virtualku vec bas pravu instalaciju.
Inace pokusavam instalirati na iMac 21,5 Retina display ako je to bitno.
Hvala svima na pomoci !