what's up, DOCK???
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

what's up, DOCK???

02.03.2007 | 01:29
hojlara...

eto meni ne radi dock. mislim, radi jedno vrijeme, al onda nakon par sati on odluči više se ne pokazivat kada moj miš dođe na donji rub ekrana, s obzirom da mi je uključen autohide, jer na MB-u treba dobit na ekranu kolko se god može.

Uglavnom on je odlučio ne pojavljivat se nakon nekog vremena.

i kad se to dogodi, pomoću shortcuta dodjem u system preferences, i odem na dock menu, i tamo mu mijenjam recimo veličinu (i on se pokaže za tu radnju) i onda kad zatvorim sys.pref. on opet samoživo odluči ostat \"hidden\".

ideje?
02.03.2007 | 01:33
to se i meni zna dogodit... onda ljepo odem na forrce quit i relauncham finder a ako mi to ne pomogne onda sejvam sve kaj radim i restartam mašinu...
02.03.2007 | 02:56
Je, da... to i ja napravim, al mislio sam da ima neko inteligentnije rješenje...

hvala u svakom slučaju
02.03.2007 | 05:04
Ja mogu samo reći da nikad nisam vidio taj problem na dvije mašine. Možda je neki intel-specific problem...?
02.03.2007 | 05:56
Vidi Ribe starog PPC-ovca,on bi sad Intel optuzija.
Ja mislim da je problem negdje drugdje.
02.03.2007 | 07:09
yes, yes, uglavnom se zale ljudi s intelima na cudno ponasanje docka, treperenje, mnogima weather widget pokazuje dvije nedjelje u tjednu, premda mi se na i(ntel)Macu ni na ppc jos nista slicno nije dogodilo, mozda update ili jednostavno leopard rijesi stvar
02.03.2007 | 07:36
mogu samo ponavljat, imam intel i nikakih problema
03.03.2007 | 04:33
ma što se tiče problema, ja ih jedinio evo do sad imam s DOCK-om, sa Amsn-om (zamrzne prozor za razgovor, pa moram opet otvarat) i onaj stamp mail widget mi nikad ne pokazuje kad imam novu poštu. sve su to intel problemi, čuo sam.

al ovo s dockom se počelo dešavat tek sad a imam ga već pola godine...

čudački.

(btw ovo sa relaunchanjem findera ništa ne riješi, to sam naravno probao prije nego vas ovdje zagnjavim)
  • baba
  • Posjetitelj
11.03.2007 | 12:30
Ja imam PPC masinu, IBM dual core zadnja serija prije Intela. Isti problem sa DOCK-om. Nekada se zaglavi vec nakon nekoliko minuta. Uzasno zivcira. Dakle nije samo Intel, rekao bih da je to vise stvar Tigera.
  • User
  • Posjetitelj
30.03.2007 | 05:56
Ugl. meni se desilo isto danas, i imam rjesenje.

Otvori Activity Viewer (Macintosh HD > Applications > Utilities) i Quit-aj ili Force Quit-aj Dock i ponovno ce se pojavit.
  • baba
  • Posjetitelj
03.04.2007 | 08:51
Puno hvala. Fora se Activity Viewerom radi:))!!!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 12 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, rusty, VanjusOS, Anonimci (626)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.23 Seconds

Provided by iJoomla SEO