30.03.2007 | 11:37
radim na 2 displaya, i imam alate npr photoshopa na jednoj strani gdje mi je i word dokument. Kada selektiram da nesto kopiram u wordu, alati photoshopa nestanu... tako da cijeli dan micem glavu ko na teniskom susretu.
Što će ti WTF alati Photoshopa dok NISI u njemu? Jer se osjećaš nesigurno kad ih nema na vidiku?
Kreiraj neki prazan dokument u Photoshopu pa klikni na njega, ako ne znaš da se aplikacije brzo i pouzdano mijenjaju bez puno miševske kilometraže (po tebi očito previše kvadratnih metara monitora) krećeš s nrpr komandom Command+TAB, a kursor držiš na mjestu. Pa će se s Photoshopom pojaviti i one palete čija te odsutnost smeta.
Samo, ne mogu shvatiti zašto patiš za paletama, ako nemaš NIKAKAV otvoren dokument u Photosopu i što u Photoshopu, zaboga, imaš raditi s kopiranim tekstom,a bez otvorenog dokumenta?
Ako klikneš u otvoreni dokument, palete čija te odsutnost frustrirala, vjeruj mi, vračaju se. Pogotovo ako imaš (u Photoshopu?) kamo zalijepiti taj fak'n tekst koji moraš odenku kopirati. Čak i u lažni Untitled-1.
Nestajanje paleta ISKLJUČIVO pomaže i korisno je onima koji NEMAJU dovoljno monitora, pa bi im statika paleta u pozadini samo smetala. Nema nijednog suvislog razloga da one tamo budu ako Photoshop nije naprijed.