06.02.2008 | 17:13
mrxa je napisao:
Djuro genijalac je napisao:
Pa nisi se baš fino izrazil, ali... Vidi, jedno pitanje? Bi li radije kupio VW ili BMW? Iskreno? A znaš kaj? I u jednom i u drugom je sistem za ubrizgavanje goriva Bosch. I ABS modul isto. Vidi vraga. i ESP je iz iste tvornice... Itd... U krajnjoj liniji, možeš ih i kupit s istim bojem konja i kubika... Ali ipak BMW ima višu cijenu i ljudi ju plaćaju....
I nitko im ne govori da su idioti, pa onda nemoj ni ti nama koji smo zaplatili Apple hardveraj...
Toliko, bez ikakve zamjere i loše namjere
me ne govorim da ste idioti jer ste kupili mac....jebeno, imate para, drago mi je zbog vas. samo je stvar u tome da se pljuje po meni koji eto nemrem bas dat 20K kuna za jednu konfiguraciju koja bi mi pasala.
a isto tako pljuje se po konfiguracijama iliti \"običnom PC-u\" koji kao je nešto lošiji od maca. I ja sam tako prije mislio ali me ovo instaliranje OS X-a totalno razuvjerilo. Samo me zanima dal svim vama koji imate original Apple konfu otvara npr. Photoshop za 5 sekundi (napunjen plug-insima i brushevima)? sve sta sam probo radit na osx-u a da je instaliran na pc-u, radi bez greške i ponavljam bolje od G5-ice (1.8GHZ, 3gb rama, black magic grafa) koju sam imao prije...
yap,, pogledaj post od ribe.. iznad
prije nego sam uzeo mbpro, gledao sam hp-ovu biznis seriju laptopa, i znas sto, samo soma i nest je bila razlika medju tim laptopima, wow.. koja jeftnoca ha
?
prije nego sto sam napravio switch sam i slozio desktop racunalo. al sam rekao sebi, dosta vise stednje, ne zelim imati komp od 2-3 soma kuna, kakav imas ti vjerovatno, da bi mogao govoriti o nekakvoj ustedi, ve sam rekao idem na sve brant/top stvari. i pazi, cijena me dosla oko 8-9 soma, ni ne sjecam se vise.. bez monitora..
kolko je to jeftinije? a nisam imao npr bluetoooh ni wifi instaliran. tako da mi nemoj govoriti o nemoj jeftinoci i da imamo para jer su price za djecu i dolaze uglavnom od osoba koje samo zele provocirati i nisu upucene.
je, imam para da neznam kam cu sa njima