Pomoc!
normalno sam koristio komp, i u side baru od findera sam primjetio da je ikona Macintosh HD u odjeljku \"devices\" \"skliznula\" ispod \"iDsik\" ikone. Ja tad nisam mislio da se ista bitno zbiva u tom casu ali sam onako da mi bude ondje gdje sam navikao ju drag-dropao gore odmah ispod ikone od kompjutera.
Kad sam zavrsio sa radom sam cmd+shift+Q i logoutao se.
Dodjem pred jedno sat upalim komp i nema Macintosh HD ikone niti na desktopu niti u sidebaru?!?!
A kad kliknem recimo na \"Home\" ikonu onda mi se dolje na dnu findre windowa pojavi u \"path baru\" ikona mod macintosh HD-a.
A kada dubl-kliknem na to pojavi se u prozoru no zasivljena?
Sada mogu normalno otici po file u drive i raditi na njemu ali ako probam drag-drop ikonu u sidebar di je bila iskoci prekrizeni krug kao da nemogu. Ako hocu drag drop na desktop isto nece? A kada ponovo otvorim finder window opet nema ikone.
Jel zna netko o cemu se radi, kako se moze vratiti Hd ikona? Bojim se da nebi s vremenom ovo utjecalo i na rad kompa?
Naznam kako se ovo uopce ovo desilo (mozda sam zabunom kliknuo krivi shortcut iako sumnjam).
Danas sam prije nego se to desilo namjstao home network sa pc laptopom ... sumjnam da to moze biti razlog?
Napravio sam search po jabucnjaku no nisam nista nasao?
Hvala vam unaprijed