02.06.2008 | 16:12
kako se pisalo da, ovisno o portu, mac skuzi da se radi o ethernet, a ne o fw-u, ocekivao sam da ce sam skuziti, nigdje mi nije ponudio opciju da odaberem ethernet (cijelo vrijeme je samo spominjao fw)...
podatke i aplikacije mi je prebacio ali mi nije prebacio podesenja i lozinke - ocekivao sam da ce to biti potpun transfer svih aplikacija (s lozinkama i podesenjima) te postavkama mrezu... on mi je samo prebacio usera s pwb i fileove (s time da ne mogu pristupiti tim fileovima?).
da li mig. asis. ne radi potpunu kopiju svega s jednog mac-a na drugi ili sam ja nesto propustio mozda u cijelom tom procesu?
naime, nije mi ponudio nista vise od opcija da prebacim sve fileove i user fileove + net. settings... nekih dodatnih opcija nije bilo.
sta da radim s user fileovima koje mi je prebacio s pwb, a u koje nemam pristup?
i da li je moguce da se sve migrira (loz, post... itd.) ili on samo napravi kopiranje fileova?
ukoliko i vrsi kompletno migriranje svega postoji mogucnost da iz razloga sto sam prebacivao sa tiger-a na leoparda isto ne moze odhendlati do kraja...?
ch