31.12.2008 | 11:41
Tak sam ja neki dan popi na noviju pixmu koja je spojena na airport.. puknem dokument od 5 stranica i popnem se iz svoje jabine do gornje sobe di je printer i niš..
papir je tu, printr svjetli, kabel prištekan..
Da ne hodam dolje, digem remote i vidim da mi skače comm error).. pa kak majku mu? isključim uzb na oba kraja, prištekam ponovo, kanseliram proces printanja i pokrenem novi..
Ovaj put je printer žmigal žuto pa zaključih da papir nije dobro sjeo s obzirom da taj printer često služi kao prepreka mačkama u mačjoj verziji utrke konja sa preponama (te utrke sam uvijek smatrao diskriminirajućima jer mi je nezmislivo da ne puste konja koji nema prepone da se ide utrkivati)...
Dakle, namjestim papir, čekam da se žuta lampulja ugasi i ponovim proces od malo prije (cancel pa novi).. i niš...
Gasi printer.. čekaj - a nemam baš cajta za čekat..pali.. cancel, new - i krene print..
yes!
izvadim tih 5 isprintanih papira, malo pričekam da vidim da li će krenuti ipa i oni "zaostali procesi" - nakon viđenja da ne ispadaju van, vratim se kolegi sav sretan..
Na kraju radnog nada, dočekalo me na podu podosta papira sa ispisom koji mi ne treba.. izgleda da nikako nije bio comm error već je pixma uredno to spremala u svoj buffer.. ili airport.. uglavnom, ko god bio, sram ga bilo, tu mi troši papir i tintu bezveze..
ekologija..
idem dimnjak očistit, nešto mi peć ne vuče dobro lejtli..