11.02.2009 | 13:43
Pozdrav!
Nakon silnog googlanja imam veliku dilemu. Kupio sam novi disk za MacPro za koji bi htio da mi zamijeni sadašnji sistemski disk na kojem imam instaliran Leopard i win xp. Stari disk bi poslije dao frendu za filmove i sl. Sad me zanima (budući da sam i sa superduperom i sa ccc-om imao prije neuspiješna iskustva) što mi je bolje kako bi prebacio leopard particiju (win xp ću rješiti):
1. Podići leopard install dvd i preko disc utillity-a napraviti restore sa starog na novi disk (oba interno u Mac Pro-u). Time bi ako ne griješim dobio identičnu kopiju postojeće particije OS X na novom hdd (koji sam već particionirao s 1 particijom na disku).
2. Napravati fresh install leoparda na novi hdd i onda nakon boota sa novog hdd-a preko migration assistanta prebaciti sve sa staorg hdd-a na novi hdd na novi. Ovo sam već radio jednom kad sam prešao s minia na Pro samo onda sam imao mini u target disk modu a sad bi mi disk bio interno u Pro pa i neznam jel će s internog diska migration assistent htjeti raditi.
A poslije moram preko boot campa napravit win particiju i nju nekako prebaciti (FAT 32 samo što bi sad bilo veća).