10.6.3 Update, stigao !
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

10.6.3 Update, stigao !

29.03.2010 | 23:52
Večeras sam imao apdejt , gore navedeni i već dva puta mi zatamnio ekran, te sam ga ugasio na dugme i tako upalio. Prvi puta na Operi, a drugi na Safariju. To se desilo nakon 5-10 minuta nakon restarta, poslije apdejta. Sad čekam dalje hoće li se što dogoditi. Do javljanja !
Bok !
30.03.2010 | 10:57
Ja sam isto napravio update 10.6.3. jucer i sve sljaka.

Nadam se da ce tako i ostati,
30.03.2010 | 12:14
napravio update jucer navecer , takodjer za sada sve ok.
30.03.2010 | 14:48
Evo ukratko, 10.6.3 MBP3.1, 17", Canon LiDE 70 (mali A4 scaner) i sve ostalo kod mene rade. Jučer nakon Upgradea ostavio download sve odradio, ošo u sleep, probudio ga bez beda...Nadam se da ga neću sada ureknuti...
30.03.2010 | 15:23
za sada sve radi ko satich
30.03.2010 | 15:42
Mac Pro u firmi sve OK
30.03.2010 | 16:20
na 10.6.2 sam imala problema sa buđenjem iz sleepa - smrzavao bi na par sekundi. sa 10.6.3 problem nestao.
za sad nema drugih problema
30.03.2010 | 16:40
Upravo sam skuzio da vise ne moras drzati fastforward tipku na tastaturi ako zelis da ti klip u QTu ide brze
Takodjer se sad moze i preko iste tipke staviti i veca brzina od 2x
30.03.2010 | 16:43
MacBookPro5,2 17", za sada bez ikakvih problema. Transmission 1.92 se znao ranije quitati skoro i po minutu (nakon pauziranih svih dl), a nakon updatea u sekundu-dvije je sve gotovo.

PS Hvala svima na forumu za bezbolan switch, dapace, sve odgovore na svoja pitanja i nedoumice sam nasao i prije nego sam ih imao potrebe postaviti. Stoga i moja registracija u nadi da cu svojim MacIskustvom pomoci drugim novim korisnicima.
31.03.2010 | 02:19
MacBookPro2,2 radi sve normalno. Jedino se MagicPrefs pobunio ali se i za njega update pojavio tokom dana.
31.03.2010 | 14:02
Kod mene na poslu sve OK. Problem s preslagivanjem desktop ikona nakon restarta isti ko i prije. Kolko vidim masina nesto bolje/brze radi.
31.03.2010 | 22:42
Upravo sam instalirao i odmah primjetio da mi se itunes punooo brze pali. Dosada mi je uvijek kada sa quitao app i ponovno pokretao nesto ucitavao, ali sada ne, odmah ga je brzo otvorio Nisam jos imao vremena za isprobati ostale aplikacije
01.04.2010 | 00:01
i Office napokon diže duplo brže, i printer napokon profunkcionirao (HP LaserJet 1012), do sada je prijavljivao grešku pa sam morao na Hold pa Resume (svako drugo printanje)
01.04.2010 | 10:00
Big Papi je napisao:
Kod mene na poslu sve OK. Problem s preslagivanjem desktop ikona nakon restarta isti ko i prije. Kolko vidim masina nesto bolje/brze radi.

Papi, imao sam cini mi se isti problem doduse na leopardu, evo kako sam ga i rijesio: pobrisao sam .DS_Store iz desktopa i ubacio iz drugog foldera .DS_Store, nakon toga nastimao ikone i fercera sve.

sorry na off-u

a on topic: update prosao bez problema imac 24" 9,1
01.04.2010 | 16:29
hmmm, KisMac 0.3 šteka... ne znam jel do 10.6.3... javim kad skužim...
01.04.2010 | 20:34
Meni KisMac 0.3 radi normalno. Nakon prvog dana koristenja novog updatea nista drugo nego imam samo pohvale. Sve malo radi brze. Cak i problem koji sam imao kod Safarija da mi nije zapamtio niti jednu lozinku na stranicama sad radi. Cim udem na ove stranice vise netrebam unosit user i pass ))
01.04.2010 | 20:49
hmm, kad u "prefs -> driver" maknem kvačicu s Channel 14 u Channel hopping onda sve radi uredno... malo googlah, zna se slično događat ljudima - očito nije 10.6.3 issue...
01.04.2010 | 23:53
Danas sam napokon stavio update i na kucni iMac i nisu rijesili nista po pitanju starijih Ati grafulja! Jos uvijek isti glitchevi u iPhotou koji su se pojavili sa instalacijom Snowa i malo mi je zalosno sto na takav nacin tjeraju korisnike da kupe novi stroj
02.04.2010 | 15:41
iMac merom, 2.0 GHz, C2D radi ko puška. Macmini, 2.0 GHz, C2D, Nvidija9400 radi ko druga puška:cheer:
Nemam nikakvih problema s 10.6.3, dapače, složio bih se da je komp u oba slučaja brži i odzivniji....
06.04.2010 | 01:28
Meni se dvaput iz sleepa samo zacrnio ekran. nikakvog reagiranja, jedino power gumb ga je mogao restartat.
MacBook Pro 5.1.
Itko ikakav prijedlog/rijesenje?
07.04.2010 | 13:03
ToriK je napisao:
Big Papi je napisao:

Papi, imao sam cini mi se isti problem doduse na leopardu, evo kako sam ga i rijesio: pobrisao sam .DS_Store iz desktopa i ubacio iz drugog foldera .DS_Store, nakon toga nastimao ikone i fercera sve.

sorry na off-u

BTW, to su hidden files. Kako ih vidim i kako ih zamijenim? Može neka pomoć? Upravo mi došel kompa s macbook pro-om kojeg mori ista stvar....

Fala unaprijed
  • User
  • Posjetitelj
07.04.2010 | 15:11
Djuro genijalac je napisao:
BTW, to su hidden files. Kako ih vidim i kako ih zamijenim? Može neka pomoć? Upravo mi došel kompa s macbook pro-om kojeg mori ista stvar....

Fala unaprijed

Mislim da možeš s Onyx-om pobrisat te .DS_Store-ove po sistemu pa će ih OS X sam ponovno izgenerirat

A možeš i u terminalu:

cd ~/Desktop/
rm .DS_Store
07.04.2010 | 15:52
@ dsakic
Evo i meni danas zacrnio kod prebacivanja topica u Jabučnjaku. Nije pomoglo drugo nego držati dugme za gašenje cca 5-6 sekundi, a zatim ponovno startati. Vidim da se to desilo već nekolicini, a nitko nezna zbog čega.Bug ?
07.04.2010 | 15:53
Djuro genijalac je napisao:
ToriK je napisao:
Big Papi je napisao:

sorry na off-u

Fala unaprijed

ja sam sa windowsa to pobrisao, a cini mi se da mozes i sa ovim ukljuciti da vidis neviljive fajlove
www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/mac/14722
19.04.2010 | 16:30
Bok !
Sad već počinje živcirati, jutros i malo prije iz čistog mira zacrnio se ekran i reagira jedino držati gumb za paljenje nekoliko sekundi, a zatim ponovno upaliti. To sve nakon apdejta na 6.3.
Zna li tko, o čemu se može raditi, jer do sada od Tigra preko Leoparda to mi se nije dešavalo.
Dsakic je isto imao taj problem, a javilo ih se još nekoliko. Nije bilo odgovora pa sam ponovno iznio problem.
pucajte !
19.04.2010 | 16:41
Uvijek možeš nanovo instalirati Snow pa napraviti combo update na 10.6.2 i dalje ne.
19.04.2010 | 17:01
Toga se i bojim. Izgubit ću usput neke stvari, jer nisam siguran u postupak.
19.04.2010 | 17:45
Nisam to radio, ali ne bi trebalo biti komplicirano. Napraviš si kompletan backup i poslije kad nainstaliraš novi OS povučeš sve natrag Migration Assistantom
19.04.2010 | 18:43
@ smayo ! Ima aplikacija s ključem/kodom, pa nisam siguran da će opet raditi, a druga stvar je da nisam riješio problem, nego ga odgodio. Nekima radi normalno, vjerovatno i tebi, a meni se događa sporadično, nakon dva, tri tjedna, ili uzastopce u jednom danu. Može li se nekako naći uzrok, makar šire, pa nakon toga sužavat potragu ?
Dogodi se kad kliknem na miša (Logitech V470 bluetooth), prilikom surfanja, prelaza na drugu stranicu ili sl. ili kod korištenja neke aplikacije bez smisla. Nisam našao modus da pomoću tipkovnice ponovno pokrenem ( isto bežična alu).
Nisam dovoljno pametan!
19.04.2010 | 20:24
Mislim da bi moralo sve raditi bez obzira na ključeve. Ali to ti mora potvrditi netko tko je to zaista probao.

Ako želiš pronaći uzrok, moraš pronaći najprije ponovljivost. Da li problem uvijek ima veze s korištenjem bežične tipkovnice ili miša?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 1 sat
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.45 Seconds

Provided by iJoomla SEO