08.10.2010 | 11:41
DiskWarrior sam redovito koristio u vrijeme prije Leoparda kao software koji je služio redovitom održavanju sistema, ali i u onim situacijama kada niti jedan drugi software nije pomagao. Po mom iskustvu, rekao bih da je Tiger toliko stabilizirao OS da više nisam imao potrebu za njegovim redovitim korištenjem. Doduše, promijenio sam, djelomično, način upotrebe računala. Do tada, imao sam naviku iskušavati dosta novog softwarea. Stalne instalacije i deinstalacije ostave traga.
Nakon izlaska Leoparda, napravio sam update bootabilnog DW diska, probao kako radi i zaključio da zaista više nemam potrebe za tim softwareom jer je sistem dovoljno stabilan, te nikakvih problema nemam, ali s druge strane, nemam više ni toliko želje za isprobavanjem velikog broja programa.
Iz tvojeg posta sam zaključio da ti imaš instaliran DW na sistemu, osim što imaš bootabilni disk. DW koji ti je instaliran bi trebao služiti samo za kontrolu, te signalizaciju određenih problema, ako si mu to dozvolio da radi. Sve ostalo bi trebao raditi s bootabilnog DW diska.
Da li imaš odgovarajući DW software i odgovarajući update/upgrade tog softwarea za svoj PowerMac i sistem? To je bitno za ovaj software. DW koji je radio na Tigeru, nije predviđen da radi na Leopardu bez određenog upgradea bootabilnog diska.