Mac OS X 10.2.8 Update
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mac OS X 10.2.8 Update

23.09.2003 | 14:54
Prebacio mi je display na thousands of colors i ne mogu ga promijeniti na millions Powerbook Lombard...

Update: nakon restarta je sve ok
23.09.2003 | 16:54
Ja ću ga sada instalirati na iMac G4/700 na poslu, pa ćemo vidjeti. Doma neću odmah, nego nakon par dana kada se uvjerim da je ok. Ne sviđa mi se tvoj prijavak dva rušenja u jednom danu, a prije toga godinu dana ništa...
23.09.2003 | 16:55
Hmmm...iako nisam nikada imao problema niti sa jednim updateom, ovaj mi je gadno sumnjiv. Masina je Powerbook Lombard sa 384 MB RAM-a, radio je pod OS X-om gotovo goinu dana bez ijednog crasha. Pred 4 sata sam instalirao 10.2.8 i do sada imao dva gadna rusenja. Prvi put se samo smrznuo, kompletno.
No zanimljivije je ono sto se desilo malocas - slika je nestala i na akrenu se pojavio smijeg slican smetanjama na TV prvo statican, a onda se poceo i kretati

Bas me zanima koliko ce trejati nakon drugog restarta. Beware.
23.09.2003 | 17:37
Onda je bolje da ga ja uopće ne instaliram. Moji ukleti prsti su već par puta prouzročili lom nesalomljivog. Davore, hajde ti prvi.
23.09.2003 | 17:46
False alarm, barem za vas. Problem je bio u hacku za Lombard koji je omogucavao ubrzanje grafike na Rage Pro LT chipset. Zadnjih par updateova nije to prebrisalo i radilo je bez problema, medjutim na ovom puca. Dakle sve radi super, samo ako ima netko Lombard sa ovim patchem neka pripazi!
23.09.2003 | 18:06
Ja sam ga instaliro "tocno u podne". Za sada radi sve OK. Stroj Titanium 800MHz/1GB RAMa/Combo. Primjetio sam da je nesto malo zivlji kod otvaranja nekih aplikacija. Ili mi se samo malo cini?
23.09.2003 | 18:10
Ja sam ga instalirao na 2 stroja, ali combo updater, negdje sam procitao da je tako sigurnije. Za sada je sve OK...
23.09.2003 | 22:10
Evo, instalirao sam ga na iMac G4/700 i radi bez problema. Večeras ću doma na svoj G3 i na ženin iMac. Izgleda da je frka bila samo u Ribom hack-driveru.
24.09.2003 | 01:25
Prijavljuem da je update prošao bez ikakvih problema i na Beige G3 i 17" iMacu...
24.09.2003 | 11:01
Instalirao sam update jucer popodne na iBook 800 i za sada nije bilo nikakvih problema.
24.09.2003 | 14:16
ja sam ga isto puknuo sa 10.2.6 na 10.2.8 i za sad radi ko vurica (PM G4 1GHz)...
za razliku od 10.2.4 s kojim sam imao problema s praznjenjem sistemske baterije... ja imam dojam da svaki update o.k. radi na 95% strojeva, ali uvijek im se potkrade 3-5% konfiguracija kod kojih nesto steka...
uglavnom za sad sve o.k.
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
24.09.2003 | 16:30
Imao sam problema na spajanju ethernetom. Za vraga...
  • medo
  • Posjetitelj
26.09.2003 | 22:16
ja sam ga instalirao i par puta mi se smrznuo. znao mi se usporiti internet (safari). na 10.2.6 nisam imao nikakvih problema
04.10.2003 | 17:11
Riba
Danas 04.10-2003. na Apple OSX Download stranici je postavljena zakrpa od 284 kB za korisnike koji su napravili Upgrade na prvu verziju OS 10.2.8 Iako osobno nisam uocio neke probleme nakon instalacije 10.2.8-ice na iMac-u 17" flat screen ipak sam unio i ovaj dodatak.

Pozdrav
Silvio Kosutic
04.10.2003 | 18:02
Ja sam definitvno imao problema sa Powerbookom i to samo kada je bio spojen na mrezu, sto je u skladu sa spomenutim ethernet problemima. Veceras tu puknuti i taj patch pa ce pretpostavljam biti ok. Vjerojatno veliki dio ljudi nema masinu stalno spojenu u mrezu pa nisu primjetili probleme.
06.10.2003 | 12:35
Danas sam skinuo i instalirao Mac OS X 10.2.8 (6R73) koji ima 90 MB. To je zadnji update kompletni, stavio sam ga preko prijasnje verzije 10.2.8 pa javim kako se ponasa. Za sada prvih 30 min je ok. Stroj je Titanium 800MHz, 1GB Rama, 80GB HD.
07.10.2003 | 20:07
Eto samo kratko od jucer do danas za sada sve 5 kaj se tice 10.2.8. (6R73)
09.10.2003 | 12:07
Meni iMac 17" dobio tickove na screenu. Tu i tamo mu se pojavi tick kao da mrdas po video kabelu!!!! Grrr!
09.10.2003 | 12:35
Erole, za sada nisam to primjetio na Aninom iMacu (isti je kao tvoj), ali moram priznati da nisam puno radio na njemu od updatea... javiti cu ti ako primjetim...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 9 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Bertone, Riba, VanjusOS, Anonimci (597)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.77 Seconds

Provided by iJoomla SEO