18.07.2011 | 20:52
Pitao sam te za tipkovnicu, zato što je bilo problema sa PC-no name tipkovnicama.
Spoji Mini i iMac sa FW kablom, ugasi Mini i odmah stisni tipku "T" na Mini tipkovnici, na ekranu Minija pojavit će se ikona FW koja ti "putuje" po ekranu, a na iMacu će se pojaviti HD od minija, dalje ideš na HD od iMaca, u Aplication/Utilities/Disk Utilities i selektriaš disk od Minija i pokreneš što ti treba, ne trebaš ništa dijeliti na mreži.
Ja sam u poslu imao slučajeva da je CD/DVD bio neispravan, odmah u startu, jednom mi se to desilo sa FinalCut Pro aplikacijom, jednostavno CD 2 se nije htio pokrenuti i točka, prema tome može biti i vrlo jednostavna greška na samom DVD-u i nemoj isključiti niti tu mogućnost. Ovaj DVD, predpostavljam nisi nikada ranije koristio, jednostavno sistem je već bio instaliran i nisi imao potrebe nikada da ga koristiš. Ako je to problem, ne treba brinuti, nađi ili zamoli na Jabučnjaku, vjerujem da će ti netko snimiti isti taj DVD pa onda probaj sa njime.
U ostalom, ako ti stroj ispravno radi, a i sam to kažeš, ne pravi paniku, kao što vidiš uvjek ima riješenja, a to što ti je Sistemski DVD neispravan, ne brini ima i puno većih problema kod korisnika, ovo je sitnica.