10.08.2011 | 20:34
Hallo
Prije svega isprike, svima koji su pomogli i pokušali pomoći i to u rekordnom roku, a ja pri tomu nisam stigao odgovoriti 2-3 dana..
sve što ste napisali za mene je bilo korisno, sve sam probao , osim "onix" no srećom nije bilo potrebe za formatiranje diska na iMacu , jer sam otkrio uzrok zahvaljujući savjetima i upozorenjima svih a posebno od korisnika smayooo.
e sada, dok sam još bio korisnik win7 imao sam ext. HD My Book 1Tb od Western digitala i na njega sam stavljao svega i svačega, formatiran u NTFS format, i kada je došao Imac trebao sam kopirati u Imac sve što će mi u budućnosti valjati , a da bi to mogao "rekoše" mi kako valja instalirati "PARAGON NTFS FOR MAC OS XT" kao tada imam mogućnost prebacivati te stvari , i da su vidljive OS X- u.
i kako sam nakon manje više uspješno odradio tu migraciju podataka, brže bolje sam uradio format externog diska u format apple HFS, a da prijee toga nisam ispraznio koš za smeće, napunjen obrisanim stvarima sa HD, i tako da sada kada isključim ext. HD smeće nije vidljivo, ali kada ga opet uključim ima ga, kako to riješiti pitam se sada??
Dali ponovan format ili što?
još jedanput puno hvala....