Električni aparati za brijanje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Električni aparati za brijanje

13.01.2013 | 18:58
Znam da Apple forum nije baš idealno mjesto za raspravu o ovoj temi, ali bilo je vjerojatno i čudnijih tema pa se uvijek nađe netko tko može pomoći. Valjda postoji nekoliko ljudi tu na forumu koji bi mi mogli i žele pomoći. Pokušao sam na nekim drugim forumima, ali prvi komentar bude da se pravi muškarci briju britvom i nakon toga sve ode u sasvim krivom smjeru.

Namjeravam kupiti električni aparat za brijanje, a ne znam ništa o njima. Gledam po forumima i nailazim na svakakve informacije. Od toga da su ljudi super zadovoljni do toga da im lice izgleda kao da ga briju sjekirom. Zbog posla se moram brijati svako jutro. Sad koristim Mach 3 i četiri od pet puta sve bude super. Onaj peti put mi lice izgleda kao da sam u niskobudžetnom hororu. Crveno, krvavo i očajno. A ne želim svako jutro gubiti pola sata s pjenom na licu (jer čak ni tada nije 100% sigurno da će brijanje proći u redu).

Zato me zanimaju iskustva, savjeti, preporuke… Imam malo jaču bradu i malo osjetljivije lice, ali ništa strašno. Vjerujem da sam negdje u prosjeku muške populacije.

Unaprijed hvala na pomoći.
13.01.2013 | 19:31
Eletrično brijanje nije ništa brže od žileta, dapače sporije. Ako nisi nikad koristio Električni brijač, prvo probaj negdje pa ga onda kupi, ja se nisam nikad mogao sprijateljiti s njim.
13.01.2013 | 19:50
Menu su super oni što imaju hmmmm.... one okrugle nastavke na vrhu (moj ima 3 komada- nekakav Philips) i nemaju rupice nego utore pa dlaka lakše uđe unutra, ... čak i kad se ne obriješ par dana oni rade OK.

Oni sa rupicama su za upotrebu svaki dan, ... preskoči dan-dva pa ne možeš sa njima ništa, nego opet žilet ... ili prvo trimer pa žilet....

S tim da uzmeš u obzir da ne briju tako dobro kao žilet... poslije brijanja aparatom možeš pod prstima osjetiti dlake i lagano grebanja, a ak se izbriješ sa žiletom imaš "bebinu guzu"...
13.01.2013 | 19:51
Dobra preporuka od tino1. Svako je specifican. Meni je trebalo cca 3 tjedna da mi se lice sredi nakon prelaska na brijaci aparat. Nakon toga ne bih vise nazad na zilet....
  • Sank
  • Moderator
  • 221
13.01.2013 | 19:53
Slažem se s tinom1. I ja sam svojevremeno koristio Braunov cruZer i nije to ništa puno brže od pjene i žileta, a ako jedan dan preskočiš onda treba i više vremena. Sve ovisi koliko ti brzo raste, no svakodnevno brijanje ti onda ne gine. Kako se više ne moram brijati svaki dan, vratio sam se dobrom starom Gilletteu
13.01.2013 | 19:57
Velika je razlika između električnog brijača kao što je Braun, i Philishavea. Ja imam osobito osjetljivu kožu lica i "obični" brijaći aparat mi nikad nije dolazio u obzir. Međutim, ne slažem se s tinom da je brijanje žiletom jednako sporo (brzo), jer nije. Sporije je, i to osjetno. Osobito ako imaš madeže po licu.

Brijem se Philishaveom zadnjih 18 godina (prije toga sam se brijao žiletom, ali prilično rijetko). Koža mi je i dalje na nekim dijelovima preosjetljiva i reagira tako da se upali i osipa, ali puno, puno manje i smiri se nakon cca pola sata ako poslije brijanja stavim Nivea balzam poslije brijanja (čak mi ni ne treba onaj za ekstra osjetljivu kožu, nego koristim onaj s malo mirisa).

Dakle, moja je preporuka - Philishave. Ako se ionako briješ svaki dan, to ti je super. Inače, brijanje električnim aparatom je posebna muka ako ti brada preraste. Ako mi se to dogodi, onda imaš s druge strane trimer za zaliske kojim ja pošišam bradu na duljinu "2 dana" i onda se obrijem normalno.

BTW, mogu još dodati, ja nikad ne kupujem Philishave s baterijama, nego onaj koji radi samo na žicu, jer uvijek imam utičnicu kraj ogledala u kupaoni (i doma, i u hotelima). Jeftiniji su, bolje rade i ne kvare se. Razlog zašto kupim novi svakih 4-5 godina je taj što se nožići zatupe, a gotovo je nemoguće naći zamjenske nožiće koji su jednako kvalitetni.
13.01.2013 | 20:20
OT: Ne žilet, britva je za hardcore alfa mužjake!
Ja se Bogu hvala ne moram brijati zbog posla, brada mi nije nešto jaka pa izdura i 5 dana bez brijanja. LOL
Ljudi imaju problema s titanovim mrežicama, pa je moja preporuka nešto kao što smayoo preporuća.
13.01.2013 | 22:37
Volio bi i ja da mogu isprobati prije kupovine.

Meni treba nešto za svakodnevnu upotrebu. Ne očekujem skroz glatko lice, tek toliko da se vidi da sam obrijan. Treba mi nešto što će me obrijati bez da moram ranije pripremati lice i bradu. Beskorisno mi je ako moram deset minuta držati pjenu prije brijanja. I naravno da radi na mokro i suho.

Kažu mi da treba neko vrijeme da se lice privikne na to. Kako to izgleda? Bude malo crveno ili nešto gore?

Smayoo kažeš Philishave? Možda prijedlog nekog modela da ih malo proguglam? I koja je razlika Philishave i 'obični'?

Također, neke druge preporuke? I gdje kupiti u ZG? Znam da ih ima u svakom većem dućanu, ali volio bi porazgovarati s nekim prodavačem koji se bar malo razumije u ono što prodaje. Nažalost u većini ovih većih dućana, to nije slučaj.
13.01.2013 | 22:44
Koji je to posao kod kojeg moraš biti svaki dan obrijan?
13.01.2013 | 22:54
Zgodno, evo i meni se nakon dugo vremena smijesi da budem obrijan. Ono sto mene brine jest da sam gotovo siguran da dostupni modeli danas nisu ni sjena onim philipsima iz osamdesetih. Za pocetak ne zanima me nista sa baterijom a gotovo svi odreda izgledaju kao plasticno smece za jednokratnu upotrebu.
13.01.2013 | 22:56
Probaj po Sarajevski ko ja. Navlažiš obraz vodom i istrljaš ga (meni i hladna dobra) i obriješ ili žiletom ili britvom. Trenutno koristim Gilete mach3. Brzo i efikasno a nakon toga losion poslije brijanja i gotovo. Navikneš se i asketski je !
13.01.2013 | 23:00
tino1 kaže:
Koji je to posao kod kojeg moraš biti svaki dan obrijan?

Ne pitaj. Još ne moram svaki dan dolazit u odijelu, ali bojim se da će i do toga doć.

jzelko kaže:
Probaj po Sarajevski ko ja. Navlažiš obraz vodom i istrljaš ga (meni i hladna dobra) i obriješ ili žiletom ili britvom. Trenutno koristim Gilete mach3. Brzo i efikasno a nakon toga losion poslije brijanja i gotovo. Navikneš se i asketski je !

Sad koristim Mach 3 i odličan je. Osim kad nije. A u tom slučaju me ne želiš vidjeti. Ko da se mačetom brijem.

@Riba tu si u pravu. Ne izgledaju baš kvalitetni. Pa ni oni skuplji modeli.
13.01.2013 | 23:16
Ma kakav elektricni?!
image-37117b2f95a121ecdf3275c187693ad6.jpg
13.01.2013 | 23:18
www.braun.com/us/home.html
13.01.2013 | 23:24
Ja koristim gillette fusioni prezadovoljan s njim. On je elektricni sa ziletima.

www.scheermesjespro.nl/tags/gillette-fusion/
13.01.2013 | 23:38
ajde starija ekipa,Ostav...ogledalce u ruke pa na Suvo(suho)...
13.01.2013 | 23:40
Evo i moj doprinos nemam nesto jako bradu, dapace. Ali moram se takodjer svaki dan brijati zbog posla, a imam izrazito osjetljivu kozu. Takodjer, imam i dosta madeza po licu. Mozemo reci da sam ja jedan od najzahtjevnijih korisnika. Unaprijed disclaimer, poslovno sam u toj bransi, ali ovo sto cu ti reci je iskljucivo po osobnoj preporuci.

Imam doma i philips i braun elektricne brijace. Braun je cruzer 3, a philips je neki koji je na baterije i ispusta aftershave dok se brijes. Ja osobno bi preporucio philips. Ugodnije mi je brijanje. Nemam toliko osjecaj da me dere kao braun. Nakon brauna sam kompletno crven. Nakon philipsa takodjer, ali manje. Svidja mi se feature sa aftershaveom. Ako moras birati izmedju ta dva, preporucio bi philips.

Sto se tice manual brijaca. Bio sam korisnik mach3 britvice. Ok je, ali samo ok. onda sam otkrio Ameriku .Gillette fusion proglide je meni najbolji. Obrije najbolje a i ima najmanje iritacije od bilo kojeg od gore navedenih elektricnih brijaca. Nema mi neke razlike izmedju power i obicnog osim u cijeni pa koristim onaj koji ne vibrira.

Sto se tice aftershavea, Nivea u bijeloj bocici, sensitive, mi se je pokazala najbolja. Probao sam kojekakve gluposti, ali ovo mi se je za sada pokazalo najbolje. Ako naletim na nesto bolje, javim

Za kraj, brzina brijanja... Meni osobno duze treba sa elektricnim, ali ne za puno. Ja preferiram manualni brijac, ne zato sto sam neka macho muskarcina, dapace, po bradi nebi to rekao
13.01.2013 | 23:47
Ne znam što bi trebalo značiti da "izgledaju nekvalitetno". Ne znam kako su izgledali Philishaveovi u osamdesetima, jer mi tada nisu trebali. Ja svoje Philishaveove u pravilu kupujem na rasprodajnim akcijama, redovito su to low end modeli (jer fičre onih skupljih ne trebam - baterija, pranje vodom itd.). Predzadnji sam kupio u Saturnu u Eindhovenu, na akciji, za 25 EUR, to je bilo 2005. godine, a zadnjeg sam na Tifonu zamijenio za naljepnice i 100 kn, prije malo manje od 2 godine, čini mi se.

Razlika između Philishavea i Brauna je u načinu rezanja. Braun (i ostali "obični" aparati) ima mrežicu s rupicama i ispod nje ekscentrične diskove (koji rotiraju, a os rotacije je paralelna s ravninom mrežice). Dlačice prolaze kroz mrežicu, zapinju u diskove koji rotiraju, a, kako ti mičeš aparat gore-dolje, zapravo ih potežeš pa ih onda mrežica (čiji su rubovi oštri) odsijeca. Zapravo se radi o dosta agresivnoj metodi i zato se dosta ljudi ne može (ne želi) na to navikavati.

Philishave ima 2-3 okrugle mrežice s prorezima (slična fora kao gore), ali ispod njih su rotirajući diskovi s nožićima, s tim što ovi diskovi rotiraju u osi koja je okomita na mrežicu, tako da nožići klize u krug ispod mrežica. Tako efektivno dlačice upadaju u "škare" između mrežice i nožića i budu odrezane, bez čupanja (jasno, ako su nožići oštri, tj. ako je aparat nov - zato sam napisao da ga ja promijenim svakih 4-5 godina jer je to lakše, a nije ni skupo, nego naći zamjenske nožiće).

Ugl, zato je philishave puno manje agresivan za kožu od "običnog" električnog brijaćeg aparata.
14.01.2013 | 00:25
Ajmo redom, Gillete Fusion, Mach 3 i ostali shitovi su najcesci uzrok iritacije, odnosno, ne oni sami koliko najcesce neznanje osobe koja se brije.
U kombinaciji sa pjenom ili gelom iz limenke iritacija je zagarantirana.
Ne elektricne brijace se necu osvrtati jer su oni PC u Mac okruzenju

Najcesca pogreska kod brijanja (wet shaving) je sto se najcesce zanemaruje ovaj 'wet' dio, odnosno korisnici Machova i slicnih igracaka nanesu pjenu (tj. nazovi pjenu iz limenke) i rokaju Machovima po licu dok sve ne uklone. Iritacija je zagarantirana.

Pravilan postupak necu u detalje objasnjavati da ne upilam, ali ukoliko nekog zanima nek pita ovdje ili na brijacnica.com.

Sto se tice njege lica poslije brijanja (Aftershave), uglavnom je izbor jednostavan:
a) alkohol based
b) balzami

Sa sigurnoscu mogu potvrditi da 90% ljudi, ukoliko koristi prave proizvode (ne Nivee i slican crap) moze bez problema koristiti i a) i b) varijantu.

Eto!
14.01.2013 | 01:09
i na kraju...ono sto me podseca na veselo detinjstvo.....kad izadje chale iz kupatila......taj miris nikad necu da zaboravim......sory sto je malo off.....
14.01.2013 | 01:19
papittovenga kaže:

Pravilan postupak necu u detalje objasnjavati da ne upilam, ali ukoliko nekog zanima nek pita ovdje ili na brijacnica.com.

Samo izvoli!
14.01.2013 | 01:56
Evo kad se svi raspalili Ja sam nakano vrlo kratkog vremena presao sa zileta na brijace aparate. Prvo philips godinama jer su svi zivi tvrdili da su oni najbolji. Imam jaku bradu raste relativno brzo i koza mi je osjetljivija. I to brijanje mi uvijek bila tlaka. Nivea sensitive meni apsolutni broj 1. I onda sam igrom slucaja kupio nekakav vrlo skupi model brauna za upola cijene. I odusevio se meni je braun neusporedivo bolji i njezniji za moju kozu od philipsa. I za razliku od philipsa za braun se nadje set mrezice i nozica. Imam ga 7 g. i mijenjao sam ih prije 2 g. Moras probati, braun ili philips moras probati druge nema. A koja je tehnologija bolja ili njeznija je ocito jako subjektivno. Sretno u izboru
  • mileni
  • Posjetitelj
14.01.2013 | 02:44
Nikad nisam naisao na stroj koji bi meni odgovarao. Probao sam philipsa i jos dosta drugih marki, ali nikako se sa tim cudima obrijati kako spada. Na kraju i odustao od tog.

Gillete fusion + pjena + nivea balzam. Pjena stoji na licu 4-5 minuta, nakon toga slijedi brijanje. Nemam iritacija niti slicnih problema.

Jedino sto kao i vecina mrzim brijanje. Sreca pa se ne moram brojati redovito, jer imam dosta jaku bradu i brzo to govno raste.

Po ovom pitanju volio bih da sam nativni amerikanac ilitiga indijanac. Nema bolje genetike po pitanju tjelesnih dlaka od njihovih. Niti se moraju zamarati brijanjem, niti philishaveom i sl. glupostima.

No nisam te srece
14.01.2013 | 03:01
papittovenga kaže:
Ne elektricne brijace se necu osvrtati jer su oni PC u Mac okruzenju

Ja uopće ne mogu vjerovati da netko tako fanatično, a opet tako posve nekonstruktivno piše o brijanju.

...
Sa sigurnoscu mogu potvrditi da 90% ljudi, ukoliko koristi prave proizvode (ne Nivee i slican crap) moze bez problema koristiti i a) i b) varijantu.

Dakle, da rezimiram:

- električni aparati su s*anje
- moderni aparati (Mach i sl) su s*anje
- pjena iz limenke je s*anje
- Nivea i sl. su isto tako s*anje

Uspio si ispljuvati sve, baš sve, ali nisi dao ni jedne jedine konstruktivne rečenice (kobajagi - da ne "upilaš" ). Pa zašto si onda uopće išta postao?

Ako si već htio objasniti čovjeku kako bi mu najbolje bilo da nabavi klasičnu britvu (onu kojom se može grkljan prerezati), brusni remen, četku i sapun za pjenu te da si odvoji 20 minuta svako jutro (za koje je izričito rekao da ih nema), onda ti to trebao tako napisati, a ne ovako, da se*eš i pljuješ po svemu redom.

No, evo, ja sam prvi znatiželjan. Pouči nas. Ne šalji nas na neki drugi site, nego objasni lijepo i razložno:

- zašto ne valja Mach 3, 5 ili 7?
- zašto ne valja pjena iz limenke?
- zašto ne valja Nivea balzam?
- i, naravno, zašto ne valja električni aparat?
14.01.2013 | 09:04
Ko ja imam vremena u jutro između kave i pranja zubi podvrgnuti se proceduri sa omekšavanje kože vrućom krpom, pa na kern-sapunu sa četkom od dlake neke izumrle životinje napraviti pijenu kao u nekom turskom hamamu, pa britvicu oštriti na nekom kožnom remenu... ”Ko zakasni- njega kažnjava život” -Gillete iz limenke - Mach- i nešto mirisa i gas- i za to nemam vremena (na žalost).
14.01.2013 | 09:57
Nije problem nedostatka vremena. Točnije, problem je jetr se budim u 6 svako jutro, ali ne najveći. Mogu ja izdvojiti svako jutro pola sata za ritual brijanja, ako moram. Ali ni to mi ne jamči da će sve proći OK. Nema mi ništa gore nego izgubiti toliko vremena pa opet biti crven i krvav. Radije ću spavati još pola sata pa se obrijati za dvije minute. Nekad rezultat bude identičan.

Zato tražim neku alternativu. Reklame za ove aparate mi obećaju čuda. Dvije minute bez ikakve pripreme i sve super. To mi ne izgleda baš realno. Zato i pitam kakva su iskustva.

Ako će mi aparat dati svaki put isti rezultat i ako brijanje neće trajati više od 10 min, onda mi je to prihvatljivo.
14.01.2013 | 10:02
Svaka škuža je dobra...
Nema tih eura i elektronike koja će te cjepiti ljenosti i natjerati da se ustaneš 10 minuta ranije.
Ako ti je lice osjetljivo i dlake ti ne rastu 1mm/h, pa onda se fino obrij navečer polako i u miru. Em imaš plus u krevetu, em imaš plus na poslu
Nije da te ujutro neko postrojava i prelazi vatom uz dlaku na obrazu da provjeri kvalitetu brijanja.

Najvažnije je dobro omekšati dlaku umivanjem vrućom vodom i opustiti lice. A za to ne postoji recept nabrzaka. Možda plinskim brenerom
14.01.2013 | 12:02
...a luđaka braćo mila......

@Borisone je ukratko sve fino sročio, a ja dajem odgovor na konkretna smayina pitanja da čovjeku ne prsne čir:

1) Zašto ne valja Mach 3, 5 ili 7?
Smayoo, kad već rezimiraš, onda to radi sa razumijvanjem, pa ponovo pročitaj moju rečenicu: 'Gillete Fusion, Mach 3 i ostali shitovi su najčešći uzrok iritacije, odnosno, ne oni sami koliko najčešće neznanje osobe koja se brije.'
Pošto je od tebe za očekivati daljnju analizu riječi po riječi te isticanje termina 'shitovi', pokušaj sagledati rečenicu u cijelini, a ne separirati njene segmente pa izvuci zaključak. Ukoliko bude problema, a ne vjerujem da će ih biti, već eventualno neka poluprovokatorska izjava ili 'podjela krivnje' odmah ti potvrđujem, da, ti si u pravu!

2) Zašto ne valja pjena iz limenke?
Svrha pjene je da 'omeksa' bradu (preciznije receno dlačice) i pripremi ih za brijanje. U jednoj rečenici pojaniti zasto ne valja, odnosno zasto su takve pjene izrazito lose kvalitete je nemoguce ili su moje predavacke sposobnosti lose, prihvacam i tu opciju, ali ne mogu sada izdvojiti 15 min za detaljno elaboriranje.

3) Zašto ne valja Nivea balzam?
A zašto ti opet ne čitaš s razumijevanjem?
'Sa sigurnoscu mogu potvrditi da 90% ljudi, ukoliko koristi prave proizvode (ne Nivee i slican crap)...'

i? razumio?
Nije ti normalno da netko sa sigurnoscu (velikim iskustvom) potvrđuje da na osnovu tog istog iskustva ne stavlja Niveu u tih 90% jer je, mozda, do sada nekom uzrokovala probleme? Ono sto bi ti rekao 'moje, subjektivno misljenje temeljno na dosadasnjem iskustvu'? Ili želiš da lažem, pa da se pravim da nisam upoznat s iritacijama uzrokovanim Niveom?

4) Zasto ne valja el. aparat?
Zato.

hahahaha (placam turu sko se ne zakacis za ovo )))), nemoj mislit da ne znam da znaš što mislim
  • User
  • Posjetitelj
14.01.2013 | 12:53
A električni aparat za ćelavu glavu + bradu?

Kompletno brijanje svako 2-3 dana mi iritira živce i novčanik više nego kožu, pa bi si uzeo neku mašinu pod uvjetom da su rezultati na razini žileta (tako da i malo skuplje dolaze u obzir). Nemam nešto xtra jaku dlaku i svjestan sam da ću se i dalje morat brijat svako 2-3 dana, al bar nek traje 5-10min umjesto 20 i nek ne moram stalno kupovat žilete i pjenu...

Uveselili ste me s ovim topicom jer nisam znao gdje bi još mogao postavit ovo pitanje
14.01.2013 | 13:53
papittovenga kaže:
...a luđaka braćo mila......

Je, fakat... Ništa, stari, najbolje ti potraži profesionalnu pomoć..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 31 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BoroZvijer, Riba, Anonimci (854)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.98 Seconds

Provided by iJoomla SEO