14.01.2013 | 12:02
...a luđaka braćo mila......
@Borisone je ukratko sve fino sročio, a ja dajem odgovor na konkretna smayina pitanja da čovjeku ne prsne čir:
1) Zašto ne valja Mach 3, 5 ili 7?
Smayoo, kad već rezimiraš, onda to radi sa razumijvanjem, pa ponovo pročitaj moju rečenicu: 'Gillete Fusion, Mach 3 i ostali shitovi su najčešći uzrok iritacije, odnosno, ne oni sami koliko najčešće neznanje osobe koja se brije.'
Pošto je od tebe za očekivati daljnju analizu riječi po riječi te isticanje termina 'shitovi', pokušaj sagledati rečenicu u cijelini, a ne separirati njene segmente pa izvuci zaključak. Ukoliko bude problema, a ne vjerujem da će ih biti, već eventualno neka poluprovokatorska izjava ili 'podjela krivnje' odmah ti potvrđujem, da, ti si u pravu!
2) Zašto ne valja pjena iz limenke?
Svrha pjene je da 'omeksa' bradu (preciznije receno dlačice) i pripremi ih za brijanje. U jednoj rečenici pojaniti zasto ne valja, odnosno zasto su takve pjene izrazito lose kvalitete je nemoguce ili su moje predavacke sposobnosti lose, prihvacam i tu opciju, ali ne mogu sada izdvojiti 15 min za detaljno elaboriranje.
3) Zašto ne valja Nivea balzam?
A zašto ti opet ne čitaš s razumijevanjem?
'Sa sigurnoscu mogu potvrditi da 90% ljudi, ukoliko koristi prave proizvode (ne Nivee i slican crap)...'
i? razumio?
Nije ti normalno da netko sa sigurnoscu (velikim iskustvom) potvrđuje da na osnovu tog istog iskustva ne stavlja Niveu u tih 90% jer je, mozda, do sada nekom uzrokovala probleme? Ono sto bi ti rekao 'moje, subjektivno misljenje temeljno na dosadasnjem iskustvu'? Ili želiš da lažem, pa da se pravim da nisam upoznat s iritacijama uzrokovanim Niveom?
4) Zasto ne valja el. aparat?
Zato.
hahahaha (placam turu sko se ne zakacis za ovo
)))), nemoj mislit da ne znam da znaš što mislim