Električni aparati za brijanje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Električni aparati za brijanje

14.01.2013 | 15:20
User kaže:
Uveselili ste me s ovim topicom jer nisam znao gdje bi još mogao postavit ovo pitanje

Gdje god sam pokušao s ovom temom, završilo bi isto. A i ovdje lagano ide u tom pravcu, čini mi se. Btw. nitko mi dosad nigdje nije rekao da postoji električni aparat koji daje rezultat na razini žileta, tako da, bojim se, ništa od toga. I ja bi volio da takav postoji.

Ali ovdje sam barem dobio nekakav prijedlog. Smayoo mi je predložio Philishave. Čini mi se da Phillips više ne koristi to ime za svoje brijače, valjda vrijedi i za ove novije.
14.01.2013 | 15:56
nedavno je na jednom forumu na kojem sam nesto aktivniji krenula slicna tema, ali konkretno vise u smjeru double edge brijanja (DE shaving), dakle sa ovakvom britvicom

ljudi se kunu da je nakon odredjenog perioda privikavanja, ovakav nacin brijanja puno kvalitetniji od onih koji su danas opce prihvaceni. dakle manje iritacija, glatka koza, i nema uraslih dlacica.

aparati za brijanje, mach3 i sl. brijaci su uglavnom vise user friendly, i rezultati su vec u samom startu prihvatljivi, ali stvar ostaje na tome. recimo kao sa kompaktim fotoaparatom. DE brijanje zahtjeva jedan period ucenja, bitan je kut kojim se britvica naslanja na kozu, i poteze treba raditi iz ramena, cijelom rukom.

ja sam jos u fazi ucenja pa ne mogu rezolutno reci "bolje je!". godinama se nisam brijao do koze, sto zbog lijenosti sto zbog iritacije. uglavnom imam onako trodnevnu bradu. ali kako sam cuo iskustva ljudi u koje imam dosta povjerenja, pokusao sam dati sansu ovakvom brijanju.

zasto je teoretski bolje? pa u samom pocetku mozda bas radi pristupa, jer cijeli proces se ne moze bas na brzinu odraditi. prvo toplom vodom treba opustiti kozu, pa cetkom se koju minutu nanosi pjena na bradu i time se ona smeksa. nacin brijanja u nekoliko razlicitih smjerova (2 ili 3) formira siljak na svakoj dlacici, i time se smanjuje mogucnost od uraslih dlacica. recimo kad prodjete bradu u jednom smjeru sa britvicom koja u sebi sadrzi 5 britvica, "nasiljiteje je" u jednom pravcu i lagano je usmjerite, pa se moze zabiti u meso. brijaci tipa braun istupe vrh dlacice. za ove philipsove neznam. i na kraju umetci su ostriji od ovih na uobicajnim brijacima (a opet sigurni kada se umetnu u drzac).

cijena? ovisno koliko daleko covjeka ponese. za neki ok pribor cak je i jeftinije od bilo kojeg drugog nacina brijanja. fiksni trosak su drzac na koji idu britvice (koji moze biti i plasticni od wilkinsona) i cetka za nanosenje pjene. sapun ili pjena za nanosenje se nadju za nekih 10 do 20 kn. britvice su do 20 kn (10 komada), ili do 2$ na ebayu, i aftershave. ovako nekako to izgleda.

e sad, neko ce htjeti malo dublje, pa moze traziti posebne cetke od ove ili one dlake, vintage drzace, malo posebnije britvice, itd.

za ovakvo brijanje svakako se treba malo pripremiti, pogledati neki od tutoriala na youtubeu (pogotovo radi ovog kuta brijanja i radi smjerova), ali ljudi kazu da se isplati, pa tko zeli, neka se malo informira.

ja cu si dati jos malo vremena da se ispraksiram, pa cu podijeliti moja iskustva.
14.01.2013 | 16:16
Ma ja se uopce ne brijem. Neki kazu kao hipster Pa sam ustedio novac sto bi potrosio na britvice i kupio sam si ajfon. Pa vise i nisam toliko hipster, ali doduse koristim Instagram puno pa mozda i jesam?
14.01.2013 | 17:46
@kinsif: nema do Old Spicea
14.01.2013 | 18:28
papittovenga kaže:
...a luđaka braćo mila......

@Borisone je ukratko sve fino sročio, a ja dajem odgovor na konkretna smayina pitanja da čovjeku ne prsne čir:

1) Zašto ne valja Mach 3, 5 ili 7?
Smayoo, kad već rezimiraš, onda to radi sa razumijvanjem, pa ponovo pročitaj moju rečenicu: 'Gillete Fusion, Mach 3 i ostali shitovi su najčešći uzrok iritacije, odnosno, ne oni sami koliko najčešće neznanje osobe koja se brije.'
Pošto je od tebe za očekivati daljnju analizu riječi po riječi te isticanje termina 'shitovi', pokušaj sagledati rečenicu u cijelini, a ne separirati njene segmente pa izvuci zaključak. Ukoliko bude problema, a ne vjerujem da će ih biti, već eventualno neka poluprovokatorska izjava ili 'podjela krivnje' odmah ti potvrđujem, da, ti si u pravu!

2) Zašto ne valja pjena iz limenke?
Svrha pjene je da 'omeksa' bradu (preciznije receno dlačice) i pripremi ih za brijanje. U jednoj rečenici pojaniti zasto ne valja, odnosno zasto su takve pjene izrazito lose kvalitete je nemoguce ili su moje predavacke sposobnosti lose, prihvacam i tu opciju, ali ne mogu sada izdvojiti 15 min za detaljno elaboriranje.

3) Zašto ne valja Nivea balzam?
A zašto ti opet ne čitaš s razumijevanjem?
'Sa sigurnoscu mogu potvrditi da 90% ljudi, ukoliko koristi prave proizvode (ne Nivee i slican crap)...'

i? razumio?
Nije ti normalno da netko sa sigurnoscu (velikim iskustvom) potvrđuje da na osnovu tog istog iskustva ne stavlja Niveu u tih 90% jer je, mozda, do sada nekom uzrokovala probleme? Ono sto bi ti rekao 'moje, subjektivno misljenje temeljno na dosadasnjem iskustvu'? Ili želiš da lažem, pa da se pravim da nisam upoznat s iritacijama uzrokovanim Niveom?

4) Zasto ne valja el. aparat?
Zato.

hahahaha (placam turu sko se ne zakacis za ovo )))), nemoj mislit da ne znam da znaš što mislim

Ja nisam shvatio obrazloženja. Ako ja tvrdim nešto onda imam neki argument i stojim iza tvrdnji, a ne zato jer "selo prića".
14.01.2013 | 20:02
@zabac:

1) vrlo dobro objasnjenje je dao kinsif, uz napomenu da i ovi brijaci mogu biti 'ugodni' ukoliko se odradi pravilan proces brijanja, idealno bi bilo:
- brijati se nakon tusiranja ili min. 3-4 min. namakati lice toplom vodom
- nanijeti pjenu
- odraditi prvi pass, niz dlaku
- isprati lice toplom vodom
- ponovo nanijeti pjenu
- odraditi drugi pass (ovaj je ovisan o gustoci i cvrstoci brade, smetnjama na licu (madezi i sl.), smjeru rasta dlaka itd.)
Ukoliko je drugi pass, uz dlaku, dovoljan treci pass ne treba ni raditi, osim ako ne zelite BBS (bebina guza).

Nakon drugog ili treceg passa, isprati lice prvo toplom pa zatim hladnom vodom (da se zatvore pore) te nanijeti AS.

Definitivno se Mach, Fusion i sl. brijaci po nicemu ne mogu uspoređivati s lamicama DE brijača, pa čak i onim lošijim, da ne pričam o Featheru, Bolzanu i sl. (za neupućene, kutijica sa 5 vrhunskih lamica košta maksimalno 30-40kn, da ne mislite da pričam o tko zna čemu).
Britve su druga priča i definitivno nisu za svakoga, ni po cijeni, ni po održavanju, ni po vremenu brijanja.

2) Nijedna pjena (ili gel) iz limenke ne može se usporediti sa malo boljim sapunom ili kremom za brijanje. Kod pjene treba gledati postojanost-koenzistentnost, vlažnost, isušivanje kože i sl., a tako dobra pjena u limenci, nažalost, još nije izmišljena.
Sapuni i kreme vam nisu skupi, pa slobodno probajte, naravno, napravite pjenu na pravi način. Vrlo dobri sapuni su cca 80-100kn (traju cca godinu dana), a pjene od 10kn naviše.

3) Konkretno kad je riječ o Nivei (iako sam se referirao na višegodišnje iskustvo, ali evo):
Nivea for Man Sensitive (post shave balm)
Water, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Distarch Phosphate, Isopropyl Palmitate, Cyclohexasiloxane, Triceteareth-4 Phosphate, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Bisabolol, Propylene Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Allantoin, Citric Acid, Ethoxydiglycol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Fragrance.
14.01.2013 | 20:11
Sad kad imam vremena da napišem još nešto.
Nakon tuširanja, proces brijanja,koji uključuje izradu pjene, brijanje 3 passa i nanošenje AS sa DE brijačem traje max. 10 min (kad uđete u shemu).

Iritacija o kojoj priča iAnte se u svijetu brijanja zove 'razor burn' i uzrokuje je (najčešće) tupa lamica. Nisi dao dovoljno informacija dali imaš problema sa uraslim dlakama i/ili iritacijom uzrokovanom after shaveom, ili sve navedeno?
  • mileni
  • Posjetitelj
14.01.2013 | 20:15
papittovenga, evo mene si zaintrigirao. Mrzim brijanje, ali jos vise bradu. A to govno mi raste jako brzo i dosta je jaka.

Ajde sad ovako. Daj mi reci nekakav 'pocetnicki' set koji da si uzmem. Koje zilete, koji brijaci alat i koji sapun/pjenu. Vrijeme za pripremu mi nije problem, a ako se ta metoda pokaze dobrom/uspjesnom, imas pivu od mene
14.01.2013 | 20:31
mileni kaže:
papittovenga, evo mene si zaintrigirao. Mrzim brijanje, ali jos vise bradu. A to govno mi raste jako brzo i dosta je jaka.

Ajde sad ovako. Daj mi reci nekakav 'pocetnicki' set koji da si uzmem. Koje zilete, koji brijaci alat i koji sapun/pjenu. Vrijeme za pripremu mi nije problem, a ako se ta metoda pokaze dobrom/uspjesnom, imas pivu od mene

Cuj, ja rijetko kad kupujem najjeftinije, pa cu ti napisati moju preporuku za pocetak, a u zagrade staviti ono sto imas kupiti odmah kod nas:
1) DE brijac
Merkur 34C HD - narucis preko weba, cijena cca 250 kn, dodje u cca 10 dana
Navedeni Merkur se smatra najboljim DE brijacem za pocetnike. Izvrsna masa, dosta 'stiti' od posjekotina. Odmah cu ti napisati da se dodatno informiras prije samog pocetka brijanja. Brijanje DE brijacima nije nuklearna fuzija, ali ako si se do sada brijao Machom i sl. trebas napraviti samo male korekcije (npr. kod Macha je glava vertikalno pomicna, ajmo reci da prati lice, sto kod DE brijaca nije slucaj, znaci ne radis pokret iz zgloba). Uz to sam brijac ima svoju masu, te nije potreban skoro nikakav pritisak na lice.

Wilkinson (nemam pojma koji model) - DM, Mueller i sl., cijena cca 20 kn.
Probao sam samo jednom i iskreno, da mi je ovo bio prvi DE brijac definitivno bi me odbio izgledom i kvalitetom izrade.

2) lamice
Ukoliko si u Zagrebu imas na Ilici ducan Fripo San. Ja koristim Bolzano koji je dosta ostar, ali za pocetak kupi Gillette (plavo bijela kutijica na bijelom kartonu) u Bille. Cijena je 10-20 kn.

3) Sapun za brijanje, Tabac ( u keramickoj posudi), cijena cca 80kn, imas u Mullera. Ovaj Tabac mnogi smatraju jednim od najboljih sapuna, iako osobno preferiram L'ocitane sapun (mislim da je s posudicom oko 200kn). Jos nisam upoznao nikog kome sapun traje manje od godinu dana. Pogledaj par videa kako napraviti pjenu u casici.

4) Cetka... e sad, ja sam poceo s cetkom iz DMa, cijena cca 30kn, ali kad sam narucio preko weba pravu Semogue cetku (brand name, svinjska dlaka, cijena cca 100kn) izgledalo mi je kao da sam iz Clio Diesel sjeo u Clio RS Totalno druga prica o vremenu i kvaliteti izrade pjene...

Eto
14.01.2013 | 20:48
koliko sam ja gledao, u nasim ducanima si osudjen jedino na wilkinson classic. meni su taj preporucili za pocetak.

uz njega dobis i zilete, pa si za pocetak taj dio rijesio.

palmolive sensitive za pjenu

i kist za nanosenje pjene
recimo hjm PureBadger

plus AS vidi malo sam sta ti pase.

u mulleru mozes kupiti sve gore navedeno.

to je sto se opreme tice. mozda i neki stick za eventualne sitne posjekotine, ali ne bi trebalo biti problema.

o samoj tehnici se ne usudim dijeliti savjete, neka ti papittovenga nesto kaze o tome jer je ocito iskusniji!

*eto, preduhitrio me!
14.01.2013 | 21:05
Evo na slici Merkur 34C HD, Tabac, DM smece cetka i Old Spice AS
image-4696ca6f944be3638696c74f984b7b60.jpg
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
14.01.2013 | 21:32
Posto moram u nabavku novog, jerbo mi se ovaj iz nasljedstva potrosio molio bih misljenje o ovome:
item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=...&nid=56818639968

U odnosu na Merkur 34C i tako....

Btw. Nikad u zivotu el. aparat probao, niti planiram,...

A ove Mach i ostale sa 3, 5, 10, .. Britvica pocepim sa jednim potezom po licu....
14.01.2013 | 21:37
Nije mi poznato, ali po izgledu najviše baca na Edwin Jagger.
Prošvrljaj po badgerandblade.com forumu....

c/p:
After a few shaves with the Haryali razor and some close observation of the head I can say that I don't particularly like it, but it can give a decent shave. The problem I find is that the blade is not aligned with the bar, it is pointed higher. So you have to use a very shallow angle to get it to work right and not irritate your skin. I have looked at pictures in the internet and it seems to me that the head is a Parker, it looks exactly like the one on the 98R.
14.01.2013 | 21:47
Wau, svaka čast momci, nisam znao da se ima toliko izbora. Pokušat ću sebi nać isto nešto takvo, pa makar u nedjelju kad imam vremena. Još jedanput, respekt.
14.01.2013 | 23:33
iAnte kaže:
User kaže:
Uveselili ste me s ovim topicom jer nisam znao gdje bi još mogao postavit ovo pitanje

Gdje god sam pokušao s ovom temom, završilo bi isto. A i ovdje lagano ide u tom pravcu, čini mi se. Btw. nitko mi dosad nigdje nije rekao da postoji električni aparat koji daje rezultat na razini žileta, tako da, bojim se, ništa od toga. I ja bi volio da takav postoji.

Ali ovdje sam barem dobio nekakav prijedlog. Smayoo mi je predložio Philishave. Čini mi se da Phillips više ne koristi to ime za svoje brijače, valjda vrijedi i za ove novije.

Imaš pravo, na ovom zadnjem mi ne piše više philishave, nego philips. Ali nema nikakve bitne razlike.
Da li daje rezultat na razini žileta? U smislu da li je koža nakon brijanja tako glatka - ne. Ako ne nekom to toliko važno, električni aparat nije za njega. Meni nije važno. a ni mojim ukućanima, niti ikom trećem.
14.01.2013 | 23:52
Ja se stvarno rijetko brijem, možda jednom u 2-3 mjeseca. Ostatak vremena skraćujem bradu kineskim aparatom za šišanje Kupljen za šišanje, a motor mu je nevjerojatno slab, doduše idealan za moju bradu. Tako da svaka 2-3 dana prođem tim aparatom po bradi i imam 3-day look

Inače, da je cijena 10kn, ma ajde, i 15kn, ja bi se stalno brijao u brijačnici. Onaj osjećaj kad mi britva dođe u kontakt s kožom... Neopisivo! Te moje dlačice se tako prestraše da skoro pa same otpadnu Najbolje iskustvo mi je bilo u Varaždinu kada sam nakon namakanja, "pjeniranja", brijanja, losiona i hlađenja ručnikom dobio masažu lica. Ljudi moji... To je bilo toliko opuštajuće da sam skoro zaspao.
15.01.2013 | 10:35
Brion na slici
Moj omiljen
Ja samo ovo koristim i danas. Ništa bolje i jednostavnje. Obavi posao i ispari a ne maže okolo i miriše kao neka persa
Probao sam stvarno dosta toga ali uvek sam se ovom vraćao. Sad već cela familija prestala da mi kupuje one Old S., Axe i sl. jer je to meni stajalo pa sam vraćao nazad za poklon muškom delu.
Što se tiče mašinice. Imam Cruzer i to kao ja uzeo da ne brijem žiletom nego samo da skratim jer se reklamiralo da može. E ne može, naročito ako imaš malo jaču bradu. Čak i da skrati bradu od 7 dana na nivo da je obriješ žiletom se muči i traje. To isto i da samo skrati pa da ostane tako kratka traje i traje i traje. Batali to. Možda ti sa onim krugovima bolje rade ali i to je pitanje za jaču bradu kako radi.
15.01.2013 | 11:55
Ne, to definitivno ne - ako je brada prerasla, ne može se obrijati električnim aparatom. Mora se najprije "ošišati" trimerom pa onda brijati.
15.01.2013 | 22:50
sorry što upadam. Dal netko zna di ima za kupiti, naravno jefitno, mrežice za Braun brijači aparat? pojavila mi se neka rupica na mrežici.
15.01.2013 | 23:11
Ja bi kao i sa većinom ostalog probao sa Ebayem.
16.01.2013 | 01:30
miomika kaže:
sorry što upadam. Dal netko zna di ima za kupiti, naravno jefitno, mrežice za Braun brijači aparat? pojavila mi se neka rupica na mrežici.

Ako si iz Zagreba, ima jedan serviser u Martićevoj kad ideš od trga s lijeve strane mislim preko puta Tokića. Jedini ti je i ima servis za Braun.
16.01.2013 | 03:18
Hvala svima na odgovorima. Provjeriti cu.
16.01.2013 | 14:58
Probaj sa Orbico. Oni su ovlašteni distributer braun proizvoda u Hr.

www.orbico.hr/hrv/page.php?id=poslovnice
16.01.2013 | 15:14
Ja sam prije 2 g kupio u Mercatoru, vidio sam pol godine ranije slučajno da su imali i kad mi je isto tak počela mrežica odlaziti kupio sam set mrežica nožić i brije ko lud
18.01.2013 | 11:18
Evo su na Gizmodu napravili test aparata za brijanje, ako nekoga zanima:

gizmodo.com/5976226/the-best-electric-razor?tag=battlemodo
18.01.2013 | 16:10
A na prvom je mjestu... tko?
18.01.2013 | 16:11
Ne mogu, a da ne citiram: "BESTMODO: Philips Norelco SensoTouch 3D

Shaving with the Sensotouch 3D feels like removing facial hair with robot kisses. There is virtually zero hair tugging, even through three-day long stubble. The SensoTouch did require more passes as the stubble length increased, but for daily use, its performance was unmatched."
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
18.01.2013 | 16:26
Znači..oni su mu dali deblju kovertu nego ekipa iz Brauna i ostali...

jerbo ove rečenice od lika zvuča kao žešće onanisanje....
18.01.2013 | 16:40
Pa i Smayoo hvali Philips. Znači i njega su podmazali

Ja ću definitivno pokušat s Philipsom. Nemam pojma koji model. Tu će budžetsko ograničenje imat najveći utjecaj. Imam još dvije mach3 britvice koje nisu bile baš jeftine pa ću njih prvo iskoristiti. Dotad ću se valjda odlučiti koji model.

Btw ovaj Philips SensoTouch 3D košta 150$ na Amazonu. Kod nas ne postoji isti model, ali je jedini SensoTouch 3D preko 3000 kuna.
18.01.2013 | 17:02
Je, i mene su podmazali. A i bkvasa su podmazali ovi iz Brauna, naravski.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 21 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BoroZvijer, pontmax1, Riba, Anonimci (778)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.32 Seconds

Provided by iJoomla SEO