Pozdrav iz Kuwaita
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pozdrav iz Kuwaita

29.01.2013 | 23:03
kuwait1.jpg
29.01.2013 | 23:04
kuwait2.jpg
29.01.2013 | 23:04
kuwait3.jpg
29.01.2013 | 23:05
kuwait4.jpg

Ovo je Toz - magla koja krcka pod zubima.
29.01.2013 | 23:24
ja mislio da je dolje samo lijepo vrijeme
Pozdrav iz Hrvatske
29.01.2013 | 23:24
Nisu baš Hawai, ali mi se sviđa što je puni tank 48 kn!
30.01.2013 | 03:52
Koja je temperatura tamo? A mora? Jel za kupanje ili ideš kao sva gospoda samo u grijane bazene?
30.01.2013 | 07:03
@Riba,samo se šetaš po svijetu,šta će reći maca s tvog avatara
30.01.2013 | 09:55
Riba, jbg, neke stvar nisu lijepe kao kod nas, ali barem se od poštenog rada pristojno živi. Kako si se snašao?
30.01.2013 | 14:59
Riba kupi komad zemlje garant ces nac naftu i prodaji Hrvatima
30.01.2013 | 19:01
Otkad sam došao je poluoblačno. Temperatura je od 18-22 stupnja, more nisam pipao. Za dva mjeseca će biti pakleno. Ako se ovo rastegne dovest ću mačku ovdje da imam nekog doma.
@smayoo Ima i ljepših mjesta ali ja volim zagrepsti ispod površine. U bloku iza ima trgovina gdje tip ima kaveze i prodaje žive kokoši, a vjerojatno ih razvozi u Bentelyu.
@vlastelica Stranci ne mogu kupovovati nekretnine a ni dobiti državljanstvo.
08.02.2013 | 10:21
Evo lijep dan....

DSC_0021.jpg
08.02.2013 | 10:22
Vikendom rostiljada kao da je 1. maj.

DSC_0024.jpg
08.02.2013 | 10:23
Ribarnica je dosta konkretna.

DSC_0028.jpg
08.02.2013 | 10:24
Ovako cu ja uskoro.

DSC_0019.jpg
08.02.2013 | 10:26
DSC_0013.jpg
08.02.2013 | 13:41
Jel ulovio išta taj optimist?
A riba, jesi probao? Valja li?
09.02.2013 | 00:07
@smayoo, nisam bas primjetio da dizu nesto, samo sjede i gledaju. Malo me muci sto doma nisam imao problema s tim jer je to bio izgovor da se ubije litra bijelog i vrati doma sretan. Ovdje se cini da bi bilo dobro nesto uloviti. Ribu smo danas testirali sve korektno. Malo neobicno i drugacije zacinjeno ali fino. Inace kila gigantskih skampi je 100 kuna. Gore desno na slici nije krumpir, ono su komadi sipe na crveno napravljeni.

DSC_0007.jpg
09.02.2013 | 10:19
Riba preslio si se tamo ili si samo na kratko?
U zadnjih par godina mi je par frendova otislo na "tu" stranu svijeta (Qatar, Bahrein) i svi su vise-manje zadovoljni. Na zapadu smo uvijek nekako niza klasa a na istoku se tuku za nas :/
09.02.2013 | 11:32
Riba, kako je začinjeno? Paprikom i paprom?
09.02.2013 | 15:21
Primaju li izbjeglice
09.02.2013 | 16:17
Evo, svi (uključivo i moji) komentari na suverenost izbrisani. Molim da se uzdržimo nastavka u tom smjeru. Hvala.
  • campo
  • Posjetitelj
09.02.2013 | 16:19
okk
09.02.2013 | 17:25
@Moschus Pa godinu dana minimalno, ali sumnjam da ima nekih sansi da se vracam. :-/ Dobro je ovdje dok si bijel, ugodna je promjena sto te tretiraju jednako kao njemca i engleza u svakom smislu.
Zato su azijati potlaceni kao mi u Evropi.

@Smayoo, mislim d aje kumin ali nisam siguran. Neki zeleno-zuti prah.
10.02.2013 | 15:21
Riba kaže:
@Moschus Pa godinu dana minimalno, ali sumnjam da ima nekih sansi da se vracam. :-/ Dobro je ovdje dok si bijel, ugodna je promjena sto te tretiraju jednako kao njemca i engleza u svakom smislu.
Zato su azijati potlaceni kao mi u Evropi.

Da, isto tako mi i frendovi pricaju. Mene malo hebe sto im je segregacija uzasna, normalno da godi sto si "bijel" ali ne znam bas da bi se lako naviknuo da gledam sto rade drugima. Pricao frend iz Dohe da je islo njih par s posla u nekakav mall na rucak i na ulazu nisu htjeli pustiti jednog kolegu koji azijat :/
10.02.2013 | 15:41
Napokon da i bjelce negdje štuju, a ne da ti isti bjelci boje pogledati nekoga bez da bude okarakteriziran kao rasist.
10.02.2013 | 16:25
U tom dijelu svijeta je sasvim normalan oglas u novinama, tipa "Trazimo radnika za rad u kompaniji, necemo zenu, u obzir dolazi samo Indijac ili Palestinac".

Svugdje drugdje bi to bilo okarakterizirano kao diskriminacija, ali ne i kod njih
10.02.2013 | 16:36
drlovric kaže:
U tom dijelu svijeta je sasvim normalan oglas u novinama, tipa "Trazimo radnika za rad u kompaniji, necemo zenu, u obzir dolazi samo Indijac ili Palestinac".

Svugdje drugdje bi to bilo okarakterizirano kao diskriminacija, ali ne i kod njih

ovdje si u pravu 101%
10.02.2013 | 17:11
...i oglasi za najam stana gdje se specficira boja koze koja se ocekuje od najmoprimca. Jebat ga, svugdje je neko sranje. Ne znam moze li se to uopce uzeti kao plus ali oni to barem ne kriju. Ja sam sa svima s postovanjem.
10.02.2013 | 21:30
Riba, što to tvoj boravak u Kuvajtu znači za Jabučnjak?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 25 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jura22, Riba, Anonimci (816)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.23 Seconds

Provided by iJoomla SEO