10.02.2013 | 21:44
Riba kaže:
...i oglasi za najam stana gdje se specficira boja koze koja se ocekuje od najmoprimca. Jebat ga, svugdje je neko sranje. Ne znam moze li se to uopce uzeti kao plus ali oni to barem ne kriju. Ja sam sa svima s postovanjem.
Meni to iskreno nije nikakav oblik diskriminacije, vec cisto iskrenost. Ako vec na bausteli imas 5 hrvata (primjer samo), a treba ti jos jedan radnik... Pa onda je najbolje zaposlit jos jednog hrvata. Ne zato jer je taj i taj hrvat bolji od turaka/poljaka/kineza, vec sto ce se lakse uklopit, komunicirati, itd. Na zapadu ako ovo zelis napravit, ni u ludilu ne smijes biti iskren u svom oglasu. Jer eto odmah je diskriminacija. Cesto cak i je diskriminacija, no evo u ovom prikazanom slucaju nije.
Svakakve sitnice nas smetaju. Zelimo slobodu za ovo, za ono, nema diskriminacije, nema ovako, nema onako, ovo moze, ovo ne moze... Ako me naljuti (naprimjer) bosanac/hercegovac/purger/dalmatinac opsujem mu mat... hercegovacku/bosansku/dalmatinsku/purgersku/itd. On meni vjerojatno vrati jednakom mjerom. I sve 5. No ako to napravim zidovu, odmah sam antisemit. Logika? Nema je
Previse se ljudi obaziru na obicne pizdarije, no nikoga ne smeta sto u Etiopiji xy djece umire od gladi i zedji svaki dan. Glavno da oni imaju svoja prava i slobodu govora (koja je poprilicno ogranicena)
Zalutah u offtopic i to na debelo. I ne, ne psujem mater nikome, niti zelim da meni itko to radi. Ono gore sam naveo samo kao primjer. Zato su mi ti oglasi koje ste ovdje naveli simpaticni i u potpunosti podrzavam iste. Cak i ako diskriminiraju, barem su iskreni. Na zapadu ako te zele diskriminirati napravit ce to jednako kao i u Kuwaitu. No nece otvoreno, jer to eto nije ok