06.12.2013 | 01:35
smayoo kaže:
Gledaj, ako nismo postavili jasne propozicije (sekcija oglasnika se zove "hardver" - ne zove se "Apple hardver", ni "Mac", ni ne znam kako...) ne možemo sad naprasno brisati oglase koji nekima (manjini korisnika) nisu po volji.
Ako se u uredništvu dogovorimo da tu politiku promijenimo pa jasno naznačimo da se ne smije oglašavati non-apple hardver, onda možemo.
Taman posla da ću ja ići prigovarati zbog toga, samo upozoravam da bi se mogla desiti navala takvih oglasa, koje u biti 90% nas ovdje ne zanima, a onda će biti teško napraviti presedan i reći: E, sada više ne može. Zato i prijedlog, napravite posebnu grupu, ako ih već nećete zabraniti.
A, kad smo već kod toga, kako bismo točno definirali taj kriterij? Samo Apple hardver? A LaCie? Ili Synology? Canon? A HP? Lexmark? Jel smije netko oglasiti Dell monitor? A Samsung? A što ako netko ima non-apple tipkovnicu? To ne može? A ako je neka fancy i skupa, onda može? Ili? Kako?
Ajde, stari Mac fanatiče, poduči mene zelenog switchera...
Pa jasno je što je periferija i što se da spojiti na Mac. Synology, LaCie, tipkovnice, miševi, monitori su dobrodošli, naravno. No PC kanta ne spada u tu kategoriju, mada ju možemo spojiti s Macom, jel
(BTW, kad si prvi, ali ono - najprviji put u životu radio na Apple računalu? Ja - 1983.)
Što, sada igramo igru tko ima većega?
Sigurno je, s tako postavljenim pitanjem ti pobjeđuješ, jer ja sam prvi put dirao i radio na Apple II u OŠ, 6 ili 7 razred, dakle '87 sa 11-12 godina.
No, ako ćemo postaviti pitanje kao: "S koliko si godina prvi put dirao/radio na Appleu" onda te ja pobjeđujem, bio sam mlađi od tebe