05.11.2013 | 22:41
stefanjos kaže:
A sada si me izbediro za ovo spustanje
Mislio sam 3 cm dole ici. Jer sam mislio ako gti model moze, moze i ovaj zar ne?( znam da je ovjes drukciji ali posto se ne utrkujem ne vidim stetu) ili se varam.
Ako ideš dolje za 3 cm, onda ti opruge moraju biti tvrđe. Pogledaj malo po netukako izgledaju reli auti koji voze Irski reli za svjetsko prvenstvo (tj. kako su izgledali kad su vozili). Taj se reli vozi po asfaltu, ali je on neravan, otprilike kao i kod nas na cestama. Pogledaj koliko su auti daleko od tla! Što je auto viši, hod ovjesa je veći, a hod ovjesta ti treba da bi mogao slijediti neravnine na cesti. Priče o boljem ležanju vrijede na trkaćoj stazi koja je ravna. Kad si ti bio sa svojim autom na Grobniku? Vjerojatno nikad.
Polo GTI ima niži ovjes, ali na njemu su drugačije opruge, amortizeri i seleni…. Ali, kako si i sam priznal da se ne trkuješ, kaj će ti to uopće? Ako ti fali kontrole u ovjesu, zamijeni samo amortizere, kako rekoh, bilstein B6 je za dva koplja iznad tvorničkih. Preporučam ti da posjetiš
www.to-proparts.hr
Dečko je pošten i ima vrlo dobre cijene i nabavlja SVE. Ima i Bilsteine (dapače, ja upravo čekam da mi ih isporuči) pa se raspitaj kod njega. Tuning ti inače nije jeftin sport. Zapamti da se kod tuninga vrtiš u vražjem trokutu. Na jednom vrhu piše Brzo, na drugom Jeftino, na trećem Pouzdano. Smiješ odabrati samo dva vrha…
stefanjos kaže:
Mogucnost koju bi najradije birao je farbarnje mojih felgi. znaci dio oznacen na slici bi najradije u crno( da se ne vidi i pustio ostatak kakav je) ali tesko da se to moze uopce napraviti. Ovako bi smanjio trosak kupnji novih felgi i jednostavno bi šalto gume kada treba.
Nadam se da moj jadni photoshop poblizuje koja mi je ideja, ali neznam nikoga da to radi, ili dal je uopce moguce.
Horvat iz Samobora ti ravna, popravlja i lakira felge. Ne znam kontakte napamet, ali na VW forum u budeš našel sve kaj ti treba. Jasno da je moguće samo djelomično polakirati felge kak si ti zamislil, ali ti savjetujem da si to prvo DOBRO odradiš u PS-u da vidiš kak to bude stajalo na autu...