01.12.2013 | 18:44
Znam da nema puno studenata, ali baš zato da bi vas starije pitao a koliko kuzim neki su i predavaci na fakultetima i slicno.
Znaci pisao sam kolokvij pred 19 dana i rezulati još nisu stigli. Kako je to moguće? A što je najgore, čovjek je mlad znači nije neki star zadrt profesor.
Meni je jasno kako mi studendi( i sam) vjeorjanto nisam spreman svaki put za neki ispit ali hej mladi smo ludi smo zar ne?
A koliko mi je poznato rok je 7 dana, nakon 14 sam si vec govorio ok, valjda covjek ima posla. pa sam popricao sa starijim kolegama i kazu da je prosle godine objavio rezultate 2 dana prije 2. kolokvija.
Meni je to stvarno bezobrazno, on vodi sveukupno 4 kolegija, i to ne sve u istom semestru, znaci sada ima 2 i na ljeto ce imati 2 kolegija, kako je moguce da ne stigne. I to unazad par godina ljudi javljaju to kasnjenje.
A kome se zaliti? nikome( moram vama jer sam isfrustriran), a voditeljica studija nas ne dozivljava ni 5 posto, a dekanu ici je to malo preekstremno, i kako bi vi to objasnili? To je po meni nemar na poslu i nije bas lijepo zivjeti skoro pa tri tjedna bez saznanja kako smo prosli.
Imam li pravo se zaliti ili je to obicna stvar, na prvoj godini smo najvise cekali 7 dana, a to samo zato jer je rpf bila bolesna, ali je ipak u roku ispravila. a ovdje vec 19 dana cekamo dok on ispija kavu u obliznjem kaficu!!!!! ( vidio sam ga).
Na koncu, zasto pisem post? Da vidim ako je ovo obicna stvar ili se i vamam u studenskom zivotu nesto ovako dogadalo i u koliko navrata.
Hvala na citanju