Što ti... smrdi? Erasmus?
???
??????
O, jebote, čovječe, da je meni netko dao šansu 1992. godine da odem na godinu dana studirati elektrotehniku u Karlsruhe, Köln, Pariz, Uppsalu... Čovječe, nikud nisam mogao mrdnut. Nisu mi Nijemci htjeli dat vizu ni na praksu da odem, na kraju sam bio gore ko ilegalac...
Strašno...
Ne mogu sad izdržati, inače ovo vrlo nerado citiram jer ispada vrlo pljuvačka izjava, ali ovdje stvarno ne znam kako drugačije reagirati. Ovo mi je napisao prijatelj s faksa koji je već 14 godina u Irskoj. Trenutno radi u Googleu, a prije je bio u Ericssonu:
Za djecu sto cu ti reci, neka uce jezike, sto vise putuju i ako ikako mozes posalji ih van na fax. Mi smo sve manje konkurentni. Zalosno ali istnito. Makar Erasmus ili Masters. Evo, ja ti zaposljavam top sa najboljih tehnickih faxeva u Evropi i mislim za znam sto pricam. Svaki tjedan vidim na interviewima sto Europa proizvodi (mozemo razgovarati o svakoj zemlji i svim sveucilistima u svakoj vecoj/znacajnijoj clanici EU) i mogu ti reci da smo u debelom kurcu!
Eto, tako. A tebi Erasmus "smrdi"...
smayoo, ne bih se skroz složio s tobom, erasmus je uvijek bolja opcija, najviše zbog jezika, ali bolonja je i vani napravila dar-mar. da neš zaistač bitno i kvalitetno savladaš, trebaš isfurat neki MBA. konkretno, na torinskom sveučilištu, za 3. vrlo intenzivna mjeseca, dobiješ i znanje i papire s kojima si konkurentan bilo gdje. i živiš u olimpijskom selu i lažeš da su svi u hrvatskoj ko ti