bavite li se sportom, rekreacijom.....
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

bavite li se sportom, rekreacijom.....

04.01.2020 | 21:29
Vjerojatno je prevelika (u smislu piksela i u smislu kB).
04.01.2020 | 21:32
Da istina, uspio sam, hvala
05.01.2020 | 15:38
Tito kaže:
Riba kaže:
Tito kaže:
Ako ti treba ozbiljan sat za pracenje aktivnosti, onda su suunto i garmin najbolje sto mezes kupiti. Prednost nad ostalim satovima je trajanje baterije,

Kao korisnik Amazfita na ovo se mogu samo grohotom nasmijati.

Zasto?

Zato jer baterija traje skoro dva mjeseca.
  • Daddo
  • Posjetitelj
05.01.2020 | 17:27
@Riba - koji je to amazfit s toliko autonomije i što sve mjeri/o čemu te obavještava? Na koji uređaj ga syncaš?
05.01.2020 | 19:18
Riba kaže:

vidio sam taj sat... ne znam nista o njemu, ali da njega usporedujes sa suuntom i garminom je smijesno.
To je kao da usporedujes Ladu s Mercedesom
05.01.2020 | 19:40
U biti sve se svodi na potrebe korisnika.
Ja na treningu ne smijem imati ništa na sebi osim kimona, tako da nemam neke koristi od sata.
Mojoj dragoj je bip skroz ok, pogotovo s aspekta bakterije. Neki Garmin ili Suunto su joj totalni overkill, kao i većini ekipe kojoj treba brojalica koraka u šetnji kroz shopping centre.
S druge strane imam kuma u GSS-u koji ima suunto (ne znam koji), i jako je zadovoljan. Frend iz banda isto ima suunto, bavi se podvodnim ribolovom, isto je komentirao da je odličan sat.

Bip ima svoj app i synca se na health app.
05.01.2020 | 20:06
Tito kaže:
Riba kaže:

vidio sam taj sat... ne znam nista o njemu, ali da njega usporedujes sa suuntom i garminom je smijesno.
To je kao da usporedujes Ladu s Mercedesom

Bi išao s Mercedesom u polje?

Meni nije, jer njega koristim a to dvoje ne bih. Zato sam i napisao da sve ovisi o potrebama, meni je bio bitan GPS, trajanje baterije i HR monitor za trčanje i taj Amazfit te tri stvari savršeno pokriva.
05.01.2020 | 20:14
Daddo kaže:
@Riba - koji je to amazfit s toliko autonomije i što sve mjeri/o čemu te obavještava? Na koji uređaj ga syncaš?

Amazfit Bip, ostalim modelima su i oni ubili autonomiju sa glupostima.

Ima GPS, dakle mjeri udaljenost i položaj (i to precizno), ima HR monitor, vibru za svaki pređeni kilometar, brojanje koraka koje me ne zanima, customizable faces koga to zanima, weather, alarm, timer i kompas. Ima i praćenje spavanja ali to je i tako fad koji je na bilo čemu besmislen. Lagan je i dolazi sa udobnim silikonskim remenom. Baterija mu traje vječno za pojmove tih uređaja i može se naći za pedesetak eura.
Synca se za Mii Fit aplikacijom koja uopće nije loša. Ima pasivni kolor LCD display koji je meni odličan jer troši malo energije a što je jače dnevno svjetlo to se bolje vidi.
Uglavnom ja go koristim izključivo za trčanje i da nema tog modela ne bih koristio ništa (tj. telefon vjerojatno).
  • Daddo
  • Posjetitelj
05.01.2020 | 22:09
Zahvaljujem na odgovoru.

Žena ima Mi band 3 sa Mi fit aplikacijom na iphoneu i koristi ga kao pedometar, HRM i praćenje spavanja i to je - loše. Zato sam i pitao koji je app i što sve pratiš.

Meni je drago da si zadovoljan i možda senzori zaista jesu bolji na Bipu, ali eto, njeno je (a i moje, jer sam i sam probao ne vjerujući njoj) iskustvo takvo da Mi band nije dobro rješenje za praćenje.
  • Dijete
  • Posjetitelj
08.01.2020 | 05:49
Sretna Nova!

Odlucio sam zamijenit auto za ebike za voznju na posao kad moram u grad na posao. U ZGu sam bio manje vise na biciklu i falilo mi je jako.

IMG_E3565.JPG

Ovo je danasnja voznja, sto je manje vise za sto cu ga koristiti.. Kako je Auckland jako brdovit motor stvarno pomogne kod uspona i tijelo sa fino razgiba tako da sam promijenio misljenje o tim biciklima (imao sam predrasudu da je ko vozit motor, jer se tako uvijek pokazalo kad sam ih probao par puta na ravnim povrsinama...

Ovak izgleda bajk na trajektu (otisao sam u posjet familiji na mini godisnji)...

IMG_3566.JPG

A ovo pak spada u rubriku "pozdrav iz Aucklanda", fotka je od prije 3 dana - u 2:30 popodne kad nas zapljusnuo dim iz Australije... #nofilter .... bilo je poprilicno cudno, a najgore od svega mi je bila tisina jer su ptice zanijemile sve do sljedeceg popodneva.. inace se non stop glasaju (zivimo na granici busha)...
Policija je izdala priopcenje da mole gradjane da ne zovu 111 zbog izgleda neba (izgleda da su ljudi bez sivih stanica u mozgu zvali murju u panici)...

IMG_354.JPG
08.01.2020 | 09:22
Ja na proljeće također uzimam pedelec za odlazak na posao. Moj neće biti na razini kao tvoj jer gledam nešto što je malo i sklopivo.
e2go.eu/shop/e-bicikli/s-bikes/sklopivi-bicikl-f50e/
08.01.2020 | 17:51
Vozim se svakodnevno biciklom, po gradu i rijetko van grada. Split je dosta brdovit, i bicikl je težak, al ne dam se
Za sada ne razmišljam o struji
http://
Brački kanal by Branko Čović, on Flickr
08.01.2020 | 18:28
Sve je to super, ali baš doći u ured znojan......
08.01.2020 | 18:53
Možda ima tuš na poslu...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 24 minuta
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam
  • accom: Mislim, da je baš M2Pro najslabiji od svih M Pro procesora, sa više energy efficiency jezgri...
  • accom: Ako često obradjuješ video, onda pro. Sam bi preferirao novije gen. CPU.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky Za sve DTP programe dosta ti je air:
  • kupus: protonvpn na 3 dolara mjesečno
  • drlovric: [link]
  • drlovric: Jako zanimljiva i pregledna lista korisnih Mac aplikacija.
  • zoranowsky: Znam, u pravu si. Imam thunderbolt 27
  • drlovric: Ako imas vanjski monitor u svakodnevnom radu, uzmi 14". Ja sam pogrijesio sa 16". Ogroman je to laptop :)
  • zoranowsky: Dilema je taj M2Pro ili odriješiti kesu i uzeti M4Pro ali s 14" ekranom (24GB/1TB)
  • zoranowsky: @accom - Affinity, Adobe CC, DaVinci Resolve. Imam trenutno 512GB u 2 MBPro-a tak da sam se navikao.
  • drlovric: Ja imam MBP sa 512 MB, nemam problem sa prostorom. Oko 300GB je puno mozda.
  • accom: @zoranowsky Sve ovisi o tome, što želiš radit s njim.
  • zoranowsky: Nije jedini stroj, to je neka donja granica, za sve ostalo imam externe ssd-e i synology
  • Yonkis: Ne nađoh jeftiniju cijenu (u RH) od toga.. A hoće li ti 512 biti dovoljno?
  • zoranowsky: Zaboravih napisati, trenutno je u HGShopu na akciji
  • zoranowsky: Jel se isplati uzeti MBPro M2pro 16" 16/512 za 2100eur?
  • gladhr2: zna netko neko rjesenje?
  • gladhr2: [link] problem sa bluetoothom i 4. uređajem :D
  • JOHN: Hvala na info
  • Yonkis: Imaš na adidas.hr ali do 28.11 stoga požuri
  • stefanjos: affinity je na 50%
  • JOHN: Ja jučer u CCOne kupio kćeri tenisice. Bile su čitavih 20% na akciji. :) Takva akcija je ustvari neka uobičajena koja se pojavi gotovo svaki mjesec tako da i ovaj put teški bulšit..
  • drlovric: Imal kakvih Black Friday popusta? :) Neko vidio nesto zanimljivo?
  • ^SuperUnknown^: Jel to samo meni potrgan layout Oglasnika? :)
  • smayoo: Nije to baš besplatan način. To sve tako radi kako si opisao, ali windowsi te upozoravaju da nisu aktivirani
  • ping: @VanjusOS ima. Downloadiraj DEMO version parallelsa za M procesrore. To će ti downloadirati windows for arm kao .iso file. Instaliraj UTM virtual machine i windowse koje si skinuo.
  • JOHN: izuzev telekom operatera i sl.
  • JOHN: to je sve ilegala
  • JOHN: Pazite se skime imate aranžamne
  • JOHN: Čini se da više neće biti IPTVa, za đabalesku ili ga više uopće neće biti u ponudi.
  • smayoo: [link]
  • stefanjos: podsjetnik svim dobrim ljudima za iparty :)
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO