07.02.2014 | 12:36
Ako ti je prvenstveno za gledati filmove, plazma je all the way. Pioneer je radio najbolje, no nema ih više, Panasonic je sad tu glavni.
Kako ti reće Žabac, kod plazme moraš pripaziti prvih nekoliko sati na burn-in efekt, al kad se zagrije, više nije problem.
Veće su, teže, više struje troše, no nisu više deblje - i da sad opet kupujem TV opet bi uzeo plazmu. Slika je bolja, prirodnija, crna je crna, a ne siva kao na LCD, kad gledam tekmu, lopta je okrugla, a ne sa ghost repom, kao na LCD itd...
BTW, u Emmezetti sam kupio u zadnjih godinu dana 3 TVa, dvije LG LED LCD i 1 LG plazmu, i zadovoljan... Sve je bilo na akciji, ova LG plazma za 7800 kn a dobiješ 50" TV sa svim živim opcijama. Samsunga iz principa ne kupujem, onaj njihov SmartTV me samo živcira. 3D je isto pizdarija bespotrebna.
Gledaj samo da imaš dovoljno HDMI utora, ako nemaš pojačalo. Ono, da ne bi došao u situaciju da ideš spajati PSX, XBox, MacMini, Blu-Ray i još koješta, a nemaš gdje to sve uštekati...
Uglavnom, plazma - Panasonic i LG; LCD - LG i Philips po mom mišljenju i vremenu koje sam proveo u zadnjih godinu dana proučavajući TVe..