WWDC 2014-Očekivanja i nakon keynotea
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

WWDC 2014-Očekivanja i nakon keynotea

01.06.2014 | 18:41
Evo sutra je wwdc2014, u vikalici se nesto vikalo. Osobno ocekujem novi tanji mac mini(tanji, for the sake of it) sa haswellom i pcie ssd.

I 4k (apple cinema display) monitor mi je nekako logican slijed.

Ako bude sta od iwatcha(a sumnjam) duboko se nadam da ce mjeriti tlak. to mi je nenadj*bivo fora.

A vi?
01.06.2014 | 18:49
aBd Mac mini NOVI
  • User
  • Posjetitelj
01.06.2014 | 18:53
OS X s novim fensi-flat izgledom koji će možda oduševit, a možda razočarat. A možda i prvo razočarat pa onda oduševit, ali neće bit puno mlakih stavova u svakom slučaju Dodatne iOS đinđeminđe implementirane u njega bez nekih iznenađenja po pitanju stvarno korisnih funkcionalnosti.
01.06.2014 | 19:04
Bilo bi dobro kad bi pored eventualno novog 4k display-a osvjezili i postojeci Thunderbolt 27" na nacin da bude tanak kao novi iMac i da bitno smanje glosy refleksiju.
01.06.2014 | 19:09
Ja ocekujem dobitak na lotu pa da sve to kupim o cemu pricate i iz prve ruke vam prenesem dojmove.
01.06.2014 | 19:55
zabac kaže:
Ja ocekujem dobitak na lotu pa da sve to kupim o cemu pricate i iz prve ruke vam prenesem dojmove.

02.06.2014 | 09:21
Kažu leakane fotke OSX... Dosta vuče na iOS. Kako vam se čini?

Izvor
02.06.2014 | 09:40
sve osim docka je prolazno, dok je odvratan i na iosu i na ovim slikama
02.06.2014 | 12:19
meni je uredniji 2D dock, ali dobro... samo da radi!

sto se sata tice, nece sigurno moc pratiti tlak, eventualno puls. ali i za stalno pracenje pulsa potrebno je imati i remen koji se stavlja oko prsa, ili rijedje rukavicu koja se navuce preko dlana pa lovi puls na zapescu ruke. to se moze mozda integrirati kao jedan proizvod, ali ne znam koliko je to onda ugodno za nositi svaki dan jer treba biti prilicno stegnuto da ocita puls.

one gluposti koji ti ocitaju puls kada naslonis prst na senzor (mislim da samsung to ima) nemaju smisla jer neces se baviti sportom dok drzis prst na nekom uredjaj. i na kraju krajeva, atko ti treba samo trenutna informacija, stavis dva prsta na vrat, izbrojih otkucaje kroz 15s i pomnozis sa 4... najbolji senzor

iwatch ce po meni imati buducnost jedino ako bude jednostavn. bez kamere, cak ni zaslon u boji nije potreban. e-ink, vrhunska citljivost, ne guta bateriju, i stalno povezan sa telefonom tako da se kratke notifikacije mogu elegantno pogledati bez vadjenja telefona iz dzepa svakih par minuta. jos uz dobar siri to bi stvarno mogao biti win.
ovo kako je samsung napravio je nepotrebno i ne iskoristivo. fotic na satu ti treba ako si james bond eventualno UI koji je minjaturni pametnog telefona... neiskoristivo.
ali izgleda da od sata jos nista. treba to izbaciti prije bozica

u svakom slucaju, sta god da bude, ovo je sigurno

02.06.2014 | 12:59
Nekad je na tim banerima pisalo "Redmond, start your photocopiers".

U zadnje vrijeme su mi želje sve skromnije, pa tako i za OSX 10.10. biti ću sretan ako ne za*ebu ono što valja.
02.06.2014 | 13:04
+1
Stvarno tonu naočigled...
02.06.2014 | 13:07
Pojasnjenje za banner?
02.06.2014 | 13:23
stefanjos kaže:
Pojasnjenje za banner?

Seoul, glavni grad Južne Koreje, ujedno i Samsungovo sjedište
02.06.2014 | 13:24
Pa svima je jasno da im je fokus prema iOS i da je u tom pravcu usmjerena energija, ali ja sam zadovoljan.

Nikada ne bi mijenjao moj OS X za Windows 8
02.06.2014 | 13:33
banner je fake nazalost. meni je dobra fora, trebali su tako nesto staviti!
02.06.2014 | 13:36
drlovric kaže:
Nikada ne bi mijenjao moj OS X za Windows 8

To ne bi ni ja. Ali o Linuxu sve ozbiljnije razmišljam...
02.06.2014 | 14:02
kinsif kaže:
banner je fake nazalost. meni je dobra fora, trebali su tako nesto staviti!

Prosla su vremena kada su Win tako masovno kopirali OS X features, iz prostog razloga sto ni OS X ne donosi nista revolucionarno niti novo.

Pa pogledaj zadnjih nekoliko verzija, sve je to fine tuning i uskladjivanje sa mobilnim bratom
03.06.2014 | 12:09
Nadam se da postoji Time Machine backup Stevea Jobsa - morat će se ponovno vratiti i spasiti Apple kao što je to učinio '96.

Znate onaj vic? Napuše lik 0.9 promila i kaže policajcu; zaokružite na 0.10

Očekivao sam da će idući OS biti OS XI pa nek onda krenu s toponimima... za 10.9 su mogli još jednu mačketinu nać.

Što se tiće estetike, previše je trendi i prilično revolucionarna ali nažalost nije inovativna: vista glass i "flat design" koji bi još i prožvakao da je konzistentan, a ovako malo je malo nije... bojim se koje bi sve bagove te transparencije mogle vuć sa sobom... Radi se o tipičnom primjeru kad se stručnjak za jedno područje petlja u drugo, za koji očito nije kompetentan. Da se stvar odvijala u Hrvatskoj, bio bi uvjeren da je Ive došao na funkciju po političkoj liniji. Ali izgleda da ipak nije jer bi ga Linić već cinkao
Bolje bi bilo da se držao hardwarea - ovako su najveće inovacije u zadnje 2 godine ekran proporcija 71:40 i trashcan computer...
03.06.2014 | 12:26
Čovjek dobije dojam da su sve bitno već doveli do savršenstva, pa sad idu muljati i petljati sa "šminkerskim detaljima", kako bi privukli sve više korisnika. No, to niti nije novost - počelo se sve s Lionom, pa dalje...

Sviđa mi se opcija telefoniranja s Mac-a, i jednostavno djeljenje internet veze + airdrop. Ostalo - Nebitno!

Jedino nisam baš shvatio sve opcije, koje su omogućili developerima. Dal je tu stvarno toliko toga izmjenjeno na bolje?

Što se tiče iOS 8 - Žao mi je samo što su toliko popljuvali Android usere, shvaćam da je to marketing, ali opet kažem da - tko je koristio android mobitel iz srednje ili više klase (a pogotovo visoke), taj zna da sve priče o trzanju, štekanju, padaju u vodu, jer to isto tako - jednostavno radi!!!
  • User
  • Posjetitelj
03.06.2014 | 12:44
Zdravac kaže:
Jedino nisam baš shvatio sve opcije, koje su omogućili developerima. Dal je tu stvarno toliko toga izmjenjeno na bolje?

Ukratko - je. Zvijezda showa je svakako Swift koji je uletio neocekivano, a razvoj cini puno elegatnijim. Donosi sintaksu i prednosti modernih jezika uz povecanje performansi u odnosu na Obj-C. Ako je to sve stvarno istina onda se radi o win-win situaciji do koje nije bas tako jednostavno doc.

Metal isto djeluje kao odlicna stvar, ali veze razvijatelje igara za jednu platformu tako da mislim da ce se OpenGL ES zadrzat kao prvi izbor svim studijima koji jos istovremeno razvijaju za Android, WinPhone, Tizen i sl.

Extensions odlican, nastao po uzoru na Intente iz Androida.

Zdravac kaže:
Što se tiče iOS 8 - Žao mi je samo što su toliko popljuvali Android usere, shvaćam da je to marketing, ali opet kažem da - tko je koristio android mobitel iz srednje ili više klase (a pogotovo visoke), taj zna da sve priče o trzanju, štekanju, padaju u vodu, jer to isto tako - jednostavno radi!!!

Slazem se i dodajem da je puno tih novotarija u iOS 8 preuzeto upravo iz Androida. Extensions kao primjer vec spomenut
  • Air
  • Korisnik
  • 70
03.06.2014 | 12:44
vrlo često se može pročitati na jabučnjaku: dizajn nevalja ovo, dizajn nevalja ono vezano za dizajn apple proizvoda.

Dizajn apple proizvoda (software i hardware) desecima godina je vrlo često svjetski vrh koji drugi vrhunski profesionalci nisu niti dotakli.
Iz tog činjeničnog stanja komentirati sa valja/ne valja rad takvih stručnjaka od strane amatera i potpunih laika je u najmanju ruku nedoraslo-dječje.

Naravno, svatko može reći sviđa mi se ili ne - ali to samo ocrtava njegov osobni emotivni doživljaj.
Dizajn je puno više od toga.
03.06.2014 | 12:53
ma nema se sta puno zaliti ili hvaliti.
jednostavno korak naprijed u integraciji mobilnih i "fisknih" uredjaja.
ne vidim nista lose u tome da krenem nesto pisati na iphoneu i nastavim to raditi na macu. dapace puno puta sam se nasao u toj situaciji. odlicna stvar.

konacno je u ropotarnicu otisao onaj nepotrebni widget zaslon na macu kojeg niko ziv valjda nije koristio. i sada se neki widgeti mogu ubaciti u ovaj desni prikaz koji vec sad koristim puno vise od starih widgeta. dakle i tu vidim jasan napredak.

icloud drive, opet nikakva revolucija, ali 20 gb za 1$ mjesecno ne izgleda kao korak nazad. kao i mogucnost vecih privitaka za email.

pozivi i sms-ovi kroz mac, pa i da je za nekoga korak nazad, jednostavno ne ukljuci tu mogucnost. meni se cini prakticno da u trenutku kada sam za kompom ne moram vise vuci mob sa sobom jer ce me netko mozda nazvati, ili poslati sms... valdja to nije korak nazad.

ove dve tri vizualne novosti u OS X-u, ok nekome pasu nekome ne pasu. ja osobno zaboravim na to za 2 dana, tu ne mogu ulaziti u tudje glave.

o imenu pak... moze se zvati OS XY, OS X weed ili OS X govno. ako cu se zivcirati oko njihove nomenklature, znaci da nemam vecih briga u zivotu i to bi bilo odlicno! ali imam, pa me u principu ne zanima.

ukratko, moj skromni stav je kako je na papiru sve ovo ok, koraci naprijed jesu. nista za skakati do neba, ali isto tako nista za prizivati sveti duh jobsa

treba vidjeti samo u praksi kako ce sve to raditi. dali ce zehebati ono sto je do sada bilo dobro kao sto su zadnje dvije tri verzije znali napraviti.
03.06.2014 | 13:02
Air kaže:
vrlo često se može pročitati na jabučnjaku: dizajn nevalja ovo, dizajn nevalja ono vezano za dizajn apple proizvoda.

Dizajn apple proizvoda (software i hardware) desecima godina je vrlo često svjetski vrh koji drugi vrhunski profesionalci nisu niti dotakli.
Iz tog činjeničnog stanja komentirati sa valja/ne valja rad takvih stručnjaka od strane amatera i potpunih laika je u najmanju ruku nedoraslo-dječje.

Naravno, svatko može reći sviđa mi se ili ne - ali to samo ocrtava njegov osobni emotivni doživljaj.

Ja se ipak ne slažem s tobom. Dizajn ne ocrtava samo moj emotivni doživljaj. Dizajn isto tako može biti praktičan ili nepraktičan, može biti više ili manje koristan, itd.

To što Apple želi biti U TRENDU, pa ide za đinđama koje se sviđaju djeci i početnicima - to je njegovo pravo i smjer za koji Apple smatra da će tako zadržati i pridobiti još veći komad kolača.
To im nitko ne može osporiti.
Ali u najmanju ruku neumjesno je reći da korisnici OS X-a, koji ga koriste od "pamtivijeka", i kojima su protiv ovakvih novotarija i šminke, da nemaju pojma što govore i da su djeca. To naprosto nije točno!
03.06.2014 | 13:04
Air kaže:

je. meni ide tak na živce to brljanje s riječi “dizajn” u hrvata. ovo mi je lijepo, ovo mi je ružno. pucaj si u kroksice.
kako bi mate mišo rekao - više nema krojača, sve sami stilisti
03.06.2014 | 13:13
JOš samo da ovo napomenem;

Iako ovaj puta nije bilo hardware-a, Ja čekam onaj dan, kada će netko (nadam se Apple) predstaviti BEŽIĆNO PUNJENJE baterija, i to pravo bežićno, (poput wireless veze), a ne kvazi bežićno poput samsunga)

Dakle, tko to bude predstavio, i primjenio na svojim uređajima, ja ću mu sigurno biti kupac - ma koliko koštalo!

Sve ovo s Zdravljem integracijama, i ostalim đinđama je - skoro pa NEBITNO!
03.06.2014 | 13:24
pa dozvoli da drugima to nisu djindje

po tvojoj logici ispada da je moja zelja da integriram wifi vagu i sportske aktivnosti koje pratim preko pametnog sata u jednu smislenu tablicu, djindja!
jel moja zelja, koju do sada nisam mogao elegantno ostvariti, hir razmazenog mulca?

sad ja mogu reci da je to beskontaktno punjenje baterija djindja i da sta ce mi to ako mi onda ta baterija svejdno jedva izgura 24 h?

dajte imajte razuma da postoje ljudi sa razlicitim interesima. tu aplikaciju ne moras nikada u zivotu otvoriti kao sto ja nikada ne otvorim aplikacije za pracenje dionica. jel bi sada to trebao okarakterizirati kao sminkersku foru?

pa i kada listas novine naletis na x stranica koje te ne zanimaju. ja preskocim recimo u NL u komadu cijeli onaj insert o gorskom kotaru. jel bi ga trebao spaliti zato sto me to ne zanima ili pljuvati po redakciji jer ga stampaju?
nema smisla.
  • Air
  • Korisnik
  • 70
03.06.2014 | 14:12
[quote="Zdravac" post=129193]Air kaže:

Ja se ipak ne slažem s tobom. Dizajn ne ocrtava samo moj emotivni doživljaj. Dizajn isto tako može biti praktičan ili nepraktičan, može biti više ili manje koristan, itd.

To što Apple želi biti U TRENDU, pa ide za đinđama koje se sviđaju djeci i početnicima - to je njegovo pravo i smjer za koji Apple smatra da će tako zadržati i pridobiti još veći komad kolača.
Ali u najmanju ruku neumjesno je reći da korisnici OS X-a, koji ga koriste od "pamtivijeka", i kojima su protiv ovakvih novotarija i šminke, da nemaju pojma što govore i da su djeca. To naprosto nije točno!

Ja nisam rekao da Dizajn ocrtava samo nečiji emotivni doživljaj, već nešto drugo:
Svi mi doživljamo stvari oko sebe tako i taj "dizajn". Osjećaji (često trenutni), iskustvo i znanje određuju doživljaj dizajna. Naravno onaj tko nema temeljnih znanja o bojama, kompoziciji, ritmu itd. imati će drugačiji doživljaj. Svatko ima osijećaje i određeno iskustvo (veće ili manje) i naravno doživljaj onoga što promatra.
Ono što mnogi ne mogu shvatiti da ne znanje o kompoziciji, bojama, ritmu itd. ih automatski ih svrstava u kategoriju nekompetentnih.

Jedina im je kompetencija sviđa mi se ili ne i tu nema nikakvih protuargumenata.
03.06.2014 | 14:26
kinsif kaže:
ma nema se sta puno zaliti ili hvaliti.
jednostavno korak naprijed u integraciji mobilnih i "fisknih" uredjaja.
ne vidim nista lose u tome da krenem nesto pisati na iphoneu i nastavim to raditi na macu. dapace puno puta sam se nasao u toj situaciji. odlicna stvar.

konacno je u ropotarnicu otisao onaj nepotrebni widget zaslon na macu kojeg niko ziv valjda nije koristio. i sada se neki widgeti mogu ubaciti u ovaj desni prikaz koji vec sad koristim puno vise od starih widgeta. dakle i tu vidim jasan napredak.

icloud drive, opet nikakva revolucija, ali 20 gb za 1$ mjesecno ne izgleda kao korak nazad. kao i mogucnost vecih privitaka za email.

pozivi i sms-ovi kroz mac, pa i da je za nekoga korak nazad, jednostavno ne ukljuci tu mogucnost. meni se cini prakticno da u trenutku kada sam za kompom ne moram vise vuci mob sa sobom jer ce me netko mozda nazvati, ili poslati sms... valdja to nije korak nazad.

ove dve tri vizualne novosti u OS X-u, ok nekome pasu nekome ne pasu. ja osobno zaboravim na to za 2 dana, tu ne mogu ulaziti u tudje glave.

o imenu pak... moze se zvati OS XY, OS X weed ili OS X govno. ako cu se zivcirati oko njihove nomenklature, znaci da nemam vecih briga u zivotu i to bi bilo odlicno! ali imam, pa me u principu ne zanima.

ukratko, moj skromni stav je kako je na papiru sve ovo ok, koraci naprijed jesu. nista za skakati do neba, ali isto tako nista za prizivati sveti duh jobsa

treba vidjeti samo u praksi kako ce sve to raditi. dali ce zehebati ono sto je do sada bilo dobro kao sto su zadnje dvije tri verzije znali napraviti.

Slazem se 100%

I dodao bi, samo da ne ukakaju nesto sto je dosad dobro i pouzdano radilo kao npr. Mail u Mavericksu.
03.06.2014 | 14:39
@kinsif

Da, slažem se s tobom. Djelomično. Zato smo ovdje da svatko iznese svoje mišljenje. Bilo bi čudno da se svi slažemo oko svega.

Ja sam mišljenja da operativni sustav treba biti neutralan, i treba biti odlična platforma developerima i odlična podloga da programeri mogu što kvalitetnije pretočiti svoje ideje u aplikacije.

Dakle, sve je to divno i krasno i nemam ništa protiv da Apple ponudi aplikaciju Zdravlje, - dapače - mislim da će koristiti mnogima, ali za razliku od tebe, mislim da ju treba ponuditi kao opcionalnu instalaciju, a ne da ju nametne kao sastavni dio operativnog sustava.

S druge strane, naravno da možeš reći da je wireless punjenje đinđa (ustvari i je), ali eto - meni je ipak ta đinđa bitnija od aplikacije Zdravlje, koja, usput rećeno, ima supstitucija u app storeu kolko voliš (da ne nabrajam sad)...

Za bateriju se slažem s tobom - i ja bi volio da duže traje

EDIT: E da - Ovo s aplikacijom za praćenje dionica si odlično naveo! To ti je školski primjer onoga što pokušavam objasniti. ČEMU je kvragu bitno integrirati ju u OS. I k tome još ne dopustiti deinstalaciju?? hijoooj...
Dopusti da nekima (meni) smetaju takve sitnice)
03.06.2014 | 14:56
[quote="Air" post=129198]Zdravac kaže:
Air kaže:

Ja nisam rekao da Dizajn ocrtava samo nečiji emotivni doživljaj, već nešto drugo:
Svi mi doživljamo stvari oko sebe tako i taj "dizajn". Osjećaji (često trenutni), iskustvo i znanje određuju doživljaj dizajna. Naravno onaj tko nema temeljnih znanja o bojama, kompoziciji, ritmu itd. imati će drugačiji doživljaj. Svatko ima osijećaje i određeno iskustvo (veće ili manje) i naravno doživljaj onoga što promatra.
Ono što mnogi ne mogu shvatiti da ne znanje o kompoziciji, bojama, ritmu itd. ih automatski ih svrstava u kategoriju nekompetentnih.

Jedina im je kompetencija sviđa mi se ili ne i tu nema nikakvih protuargumenata.

sviđat će ti se . ak netko zna, apple zna. furaju se na jednostavni, funkcionalni i kako oni vole reć pametan dizajn, a za istač paze da to oblikovanje bude generičko s obzirom na tržište. bez dekoracije, zeka sa optičkim disperzijama i refleksijama. oblikovanje ovog novog os-a je osnovno, osnovne forme, ne može bit jednostavnije. i ikonično.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 9 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.36 Seconds

Provided by iJoomla SEO