igraće konzole
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

igraće konzole

28.07.2014 | 16:45
Josip R. kaže:
Ovo mi je najjače ne bi ukradene igre ali bi krao/varao na poreznim regijama izbjegavanjem plaćanja cijene koja je za naše tržište

Koga točno "kradem" ili "varam" time što izbjegavam diskriminaciju (koju, prije svega, ne bi ni smjeli primjenjivati)? I kakve to točno ima veze s porezom?
28.07.2014 | 17:14
Kurve u Uzbekistanu su jeftinije!
28.07.2014 | 20:27
Dobro, skrecemo s teme.. Koliko klinci imaju godina ako nije preosobno pitanje?
28.07.2014 | 21:48
13, 10 i 4. Sin (najstariji) je jako naložen na Wii U. Ima već i popis igara koje ga zanimaju i to su sve neke igre koje ni ne postoje za Playstation.
A stariju kći samo zanimaju plesne igre tako da mi je tu opet Wii povoljniji izbor od PlayStationa s dodatkom kamere.
Tako da, čini mi se, ide u smjeru Wii U Premium pack + dodatni kontroleri.
Zna li netko nešto više o tome? Onaj stari Wii je imao regionalnu blokadu. Da li i ovaj Wii U isto ima?
Gdje se to prodaje u HR? Vidim da Technomarket nudi, Premium Pack za 2700 Kn. Prodaje li tko u HR za bitno manje? Na E-bayu .de se da naći po 315 EUR uključivo s dostavom u HR. To je nekih 12% niže i ne čini mi se da se isplati (u domaćoj trgovini se kupi na rate, možda ubode i neki popust). Ima li još neki zanimljiv izvor za kojeg ne znam?
28.07.2014 | 21:57
ma to je tu cijena tog wiiu, pred mjesec dana su kupili braticu za 2600, tako da je valjda to to. ma ja mislim da neces pogrijesiti za wiiU, jer kad i najstariji je najvise nalozen onda nece biti problema. xbox i ps4 uopce nisu stvorene za djecu vec za tindejzere i "gamere" koji nemaju pametnijeg posla vec svrsavanje na najbolju grafiku. a to je car wii-a, losa grafika, odlicne igre i zabava s drugim ljudima, ovako ce se svo troje moci lijepo igrati zajedno kao nekad na N64.

Sjecam se kao mali ja sam imao N64 sestre i ja bi uvijek igrali zajedno jer su 90 posto igara kod nintenda multiplayer, dodem kod susjeda(doduse njih je petoro djece bilo) imaju playstation, 40 igara, jedna multiplayer, kao da je stvorneo za antisocijalne frikove. uzas, mrzio sam to. samo bi gledali kako drugi igra. strasno!

a ja lijepo doma sa sestrama pa odigramo koju partiju prije spavanja

PS Cak razmisljam kuptii WiiU
28.07.2014 | 22:23
Onda WiiU nemas sta razmisljati! Nintendo je Nintendo, nemaju toliki broj igara ali su im ekskluzive nesto sto bi svaki klinac trebao odigrati. Ima vremena za "ozbiljnije" konzole. U Zg ih imas i u Algoritmu ali ne znam koja je cijena.
28.07.2014 | 23:05
iAnte kaže:
zabac kaže:
Super Mario dolazi s drugim pubertetom ili neki zovu kriza srednjih godina. Druga stvar je kupovina motora.

Još sam mlad za krizu srednjih godina. Ali za Super Marija nikad ni prestar ni premlad.

najbolji serijal igara svih vrmena!
da kojim slucajm nintendo odluci pustiti super maria na iOS, u tjedan dana bi zaradili vise nego u godinu dana prodaje konzola.
29.07.2014 | 09:01
Eto razmisli i o ovome:

www.mediamarkt.at/mcs/product/NINTENDO-U...3698.html?langId=-15
29.07.2014 | 10:28
Welika je razlika između Wii mini i Wii U.

Ako sin želi Wii U, uzmi mu to. Definitivno najzabavnije igre za sve uzraste. Mislim da sve igre za Wii možeš igrati i na Wii U. To su plesno rekreativne za kćer. A novih igara za Wii U nema baš puno. Ali one koje imaš su uvijek među najboljima.
29.07.2014 | 18:14
Igrat ce to jos mama i tata, kad klnci odu u krpe ili k baki
29.07.2014 | 19:07
29.07.2014 | 19:22
Yonkis kaže:
Igrat ce to jos mama i tata, kad klnci odu u krpe ili k baki

Možda, kad su oni dani u mjesecu!
04.08.2014 | 17:53
Na kraju sam kupio na amazon.de Wii U Premium Pack s download kodom za Legend of Zelda - The Wind Waker HD, za ukupno 317€ s dostavom. Cijena uključuje i HR PDV od 25% kojeg Amazon mora naplatiti (cijena koja je iskazana prije unošenja adrese za dostavu se poveća nakon toga jer se PDV korigira s njemačkih 19% na hrvatskih 25%).

No to je i dalje 11% jeftinije od najbolje cijene koju sam našao u HR, uz to što je u bundleu igra od $50 koja je sinu bitna, umjesto one Nintendoland koja nikog od klinaca ne zanima.

I garancija je 3 godine. Kod nas prodaju s 2 godine.

Platio 29.07, a pošiljka je danas u Zagrebu.

Nažalost, iz nekog čudnog razloga, one Remote Plus palice ne žele isporučiti u Hrvatsku (pretpostavljam da je netko jednostavno u kompjuteru stavio krivu kvačicu, ali nemaš s kim razgovarati o tome...) pa sam njih htio kupiti preko E-baya također iz Njemačke (nekih 25% ispod cijene u Tehnomarketu), ali tip me ispalio totalno. Tjedan dana mi nije u stanju upisati zajednički trošak dostave u PayPal. Mudruje, filozofira, mulja pa bi htio da mu plaćam SWIFTom... Tako da sam ga danas odje... i naklikao neke neoriginalne (još 3x jeftinije od ovih), prve koje sam nabo na E-bayu, također iz Njemačke. Ne znam hoće li valjati, ali po EU regulativi ionako ih imam pravo unutar 30 dana vratiti neoštećene, no questions asked. Tako da...

Ugl, ako nekom bude trebalo, iss-shop na E-bayu pokušajte zaobići. Frajer se na poruke preko E-baya javlja nakon 2-3 dana, odgovara uvijek na kraju radnog vremena, ne čita kompletne poruke, nego samo prve 2 rečenice, i onda kad dobije odgovor na to, opet ne odgovara 3 dana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 54 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO