04.08.2014 | 17:53
Na kraju sam kupio na amazon.de Wii U Premium Pack s download kodom za Legend of Zelda - The Wind Waker HD, za ukupno 317€ s dostavom. Cijena uključuje i HR PDV od 25% kojeg Amazon mora naplatiti (cijena koja je iskazana prije unošenja adrese za dostavu se poveća nakon toga jer se PDV korigira s njemačkih 19% na hrvatskih 25%).
No to je i dalje 11% jeftinije od najbolje cijene koju sam našao u HR, uz to što je u bundleu igra od $50 koja je sinu bitna, umjesto one Nintendoland koja nikog od klinaca ne zanima.
I garancija je 3 godine. Kod nas prodaju s 2 godine.
Platio 29.07, a pošiljka je danas u Zagrebu.
Nažalost, iz nekog čudnog razloga, one Remote Plus palice ne žele isporučiti u Hrvatsku (pretpostavljam da je netko jednostavno u kompjuteru stavio krivu kvačicu, ali nemaš s kim razgovarati o tome...) pa sam njih htio kupiti preko E-baya također iz Njemačke (nekih 25% ispod cijene u Tehnomarketu), ali tip me ispalio totalno. Tjedan dana mi nije u stanju upisati zajednički trošak dostave u PayPal. Mudruje, filozofira, mulja pa bi htio da mu plaćam SWIFTom... Tako da sam ga danas odje... i naklikao neke neoriginalne (još 3x jeftinije od ovih), prve koje sam nabo na E-bayu, također iz Njemačke. Ne znam hoće li valjati, ali po EU regulativi ionako ih imam pravo unutar 30 dana vratiti neoštećene, no questions asked. Tako da...
Ugl, ako nekom bude trebalo, iss-shop na E-bayu pokušajte zaobići. Frajer se na poruke preko E-baya javlja nakon 2-3 dana, odgovara uvijek na kraju radnog vremena, ne čita kompletne poruke, nego samo prve 2 rečenice, i onda kad dobije odgovor na to, opet ne odgovara 3 dana.