03.08.2014 | 10:53
Dobar dan ljudi. Evo nakon godina koristenja pcia, prelazim na jabuku.
Nadam se da cu se brzo naviknut na rad sa novim OS, jer nikad nisam koristio jabuku kao komp.
Ipod sam mozda imao medu prvima, jer sam ga kupio odmah po izlasku, i imam finu kolekciju, koja se skupila tijekom godina.
Koristim i iphone, trenutno sam na 4s, jer mi je dovoljan za ono zasto ga koristim.
Nisam od onih, da moram imat zadnju stvar koja izade, pa da se rjesavam starog moba, ili bilo kojeg gadgeta, a taj stari radi kao urica, samo da imam novi uredaj.
Normalno da kad kupujem novo, kupim ono sto je najnovije. Npr kupio bih iphone 5s , a ne 5, i da je recimo 5 puno jeftiniji.
E sad kupujem macbook retina 13( velicina dovoljna) i kao sto sam rekao prvi jabuka komp. Da li cu se morat namucit da ga naucim koristit ili je kao iphone user frendli.
Imam dilemu, imam ponudu za " novi" macbook retina 256 giga, i kao odlazeci macbook koji je jeftiniji oko 900 kuna. Jedina razlika je da odlazeci ima 2,4 ghz, a novi 2,6. Osobno to necu niti primjetit. E sad ono sto sam napisao prije, kad kupujem novo, onda kupujem najnoviji model( bilo cega), ali ovde prakticki nema razlike. Sad je stvar samo u glavi, jer ipak ovaj od 2.4 ghz za cca mjesec dana, nece vise bit dostupan, pa tako kad bi njega kupio, prakticki je to ipak stari model.
Zelim vase misljenje o ovoj dilemi, i jos jedno pitanje, malo sam citao forum, a i to znam sa iphona. Svi odmah skidaju najnoviji ios, odnosno os, a dokazano je da su uvijek u prvih par mjeseci bugoviti. Osobno nikad ne skidam novi ios, pogotovo ako mi za koristenje nista na starom ne fali. Evo tek sad prije neki dan skinuo najnoviji ios, jer mi jedna aplikacija nije mogla radit na starom iosu.
Eto ako moze ovih par odgovora, i nadam se da cu bit zadovoljan sa macbook retinom, nakon pustih pc ia.
Hvala unaprijed na odgovorima, i nadam se odlicnom druzenju na forumu.
Eto pozdrav od pocetnika, nadam se od sljedeceg tjedna, dok dode iz zagreba .