opet ljetovanje... :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

opet ljetovanje... :)

10.02.2015 | 23:19
Moonlike kaže:
Smayoo... vidim tebe puca samo kritika svega što se nudi

Iz čega si to zaključio? Jedina kritika koju sam stavio je na otok Pag, općenito. I čak sam se i za to ispričao Djetetu jer me razuvjerio u mom stavu.

Za sve ostale prijedloge sam samo konstatirao da ne odgovaraju onom što tražimo (a jasno sam napisao što i zašto tražimo).

Ako je baš u zicera to što tražiš, najbolje da si onda prosurfaš po stranicama koje nude vrlo privatne lokacije, sa apsolutno svim privilegijama koje tražiš.... samo to treba i platiti

Na Jadranu, bojim se toga neš naći...

Ovo uopće nisam shvatio.

Što ja to tako nezamislivo i skupo tražim? Pa na takvim mjestima po Jadranu ljetujemo zadnjih 15 godina... I to u pravilu za znatno manje novca nego što u prosjeku 4-do-5-člana obitelj potroši. WTF?
10.02.2015 | 23:32
Nisam svojim postom želio ulaziti u to gdje si bio i ljetovao, jer oćito, sukladno postovima, zaista si prošao Jadran od sjevara do juga.....

Tu bi ti predložio Duće (između Splita i Omiša, bliže Omišu - tri kilometra od Omiša ka Splitu).... pješčana plaža, dobri apartmani itd.

Jedina stvar je što je do mora, doslovno 100 m, i plaža ima hlada (borovina), moraš preć veliku "magistralu" nažalost.

No, sukladno današnjem autoputu, možda to i nije neki proble.

Toplo preporučam...
10.02.2015 | 23:57
Hvala na preporuci. No way. Cesta između apartmana i plaže ne dolazi u obzir. Šestoro djece, od toga petero mlađe od 11, troje predškolske. Nisam siguran da li znaš što to sve znači, ali vjerujem da možeš shvatiti da bez zadrške znači jedno - da to onda za roditelje nije odmor.
Pazi, kužim ja da magistrala ne trpi više onoliki promet kao prije otkad ima autoceste, ali nama ne dolazi u obzir NIKAKVA cesta osim eventualno TEEEEŠKE lokalne, uske, zakrčene parkiranim autima koja ne vodi nikamo osim do nekih par kuća. U Orebiću ima fantastičnih apartmana u spektakularnoj hladovini, a od krasne šljunčane plaže ih dijeli samo gradska ulica. Ali po toj ulici 5-6 puta svaki dan projuri budala 80 na sat, i to još s prikačenom prikolicom, ne bi li uhvatio trajekt za Korčulu. Ja znam paziti na takve. Zna i moj sin od 14 godina. Moja kćer od 10 još ponekad zaboravi. A onu od 4 nemaš šanse još naučiti da misli na to.
A gdje je ta gustoća prometa od one koju trpi državna cesta između Omiša i Splita...
11.02.2015 | 08:49
Da platim ljetovanje i onda se još kupam ispod magistrale!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Možda samo ja iz Dubrovnika tako razmišljam...
Smayoo dao si mi mislit, ne zbog tebe, nego općenito lokacija da ima to sve... ako mi išta normalno padne na pamet, napišem
11.02.2015 | 09:18
Pa evo, ja mogu na primjer nabrojati nekoliko lokacija da imaju to sve, gdje smo bili, i bilo nam je super.
otok Murter, Murter, vanjska strana, uvala Slanica
Otok Ist
Otok Mljet, Saplunara
Pelješac, Stonska Luka
Pelješac, Prapratno (kamp)
Pelješac, Lovište (cesta, ali sasvim lokalna, slijepa)
Slano
Otok Hvar, ima barem 10 uvala koje zadovoljavaju ove kriterije (uglavnom sve od Jelse na istok, s obje strane otoka)

I ono što još znam ja osobno:
Istra, Rabac
Istra, Banjole
Otok Unije (minus je, kao i na Silbi, što je žalo okrenuto otvorenom pomorskom putu i maestral nanosi smeće, ali ga, za razliku od Silbe, netko i čisti)
Otok Krk, Glavotok
Otok Cres, Porozina (plaža jest blizu, ali je spust/uspon strm)
Otok Cres, Punta Križa (kamp)
Otok Lošinj, Mali Lošinj, Čikat (samo što je gužva)
Otok Koločep (Kalamota, što bi rekli Dubrovčani )

duž Makarske rivijere ima također puno mjesta koja zadovoljavaju sve kriterije osim toga da su - tamo , što je meni osobno diskvalifikacija zbog toga što se ugostiteljsko osoblje na Makarskoj rivijeri ponaša tako nezamislivo bezobrazno, bahato i neprofesionalno, kvaliteta usluga je užasna (osobito ako govorimo o hrani i mogućnosti trovanja), a istovremeno drže cijene koje su veće nego u Opatiji, a skoro veće nego u Dubrovniku. Podgora je najbolji primjer pozitivnog dijela, a Baška voda - negativnog.

Ima toga još, ali sad mi ne nailazi, ovako na brzinu...
11.02.2015 | 23:25
svake godine ti kazem silba, i svake godine me poseres, pa neka se ponovi i ove godine!

ovih par plaza na zapadnoj obali, tocno u sredini otoka su MILINA, pogotovo ova na dnu. najveca guzva je kada se skupi cca 10 ljudi! ulaz nije bas tepsija, ali je i vise nego pristojan. nakon 4 metra krece pijesak i ide do jedno 100, 150 metara. sjene od stabala dovoljno, 10ak kuca oko te lokacije se renta, doslovno 100 koraka od plaze, a do centra imas 10 min. tromog hoda.
cesta je neka izmedju kuca i plaze, ali auta nema pa si na miru!
mjestani ciste plazu od morske trave koje nevere nanesu, i nije nikakva frka.
more je biserno cisto, i stvarno svakome preporucam ovaj otok jer ima neki meni neopisivi mir.

to su ove plaze.
(znam da neces ici ali da drugi mozda razmisle )

11.02.2015 | 23:47

Kažeš da mještani čiste plaže? Ono što sam ja bio vidio je izgledalo kao da nije nitko počistio najmanje godinu dana. A bili smo u špici sezone i nije bilo nikakve nevere barem 2 tjedna prije toga.
Ali ti si tamo redovito, vjerujem ti ako kažeš da (sada) čiste. Silba nam je veći problem zato što se ne može autom izaći na otok. OK je da se ne smije voziti po otoku, ali bilo bi nam puno lakše da možemo izaći autom s trajekta i parkirati odmah kraj pristaništa.
Naime, za malu djecu treba puno više prtljage, nego za odrasle (moja supruga i ja se oboje spakiramo za ljetovanje u jedan mali ruksak). I to ne nužno zato što ćeš sve to trebati, nego zato što MORAŠ nositi puno stvari koje ćeš MOŽDA trebati.
I onda je puno jednostavnije ako možeš sve to ostaviti u autu (kao u nekom skladištu) pa se lako zaletiš po to ako zatreba. Tako funkcionira npr. Ist i Olib, mislim i Molat.
12.02.2015 | 11:24
@smayoo

Evo vidi ovdje dali ti nesto odgovara.

hotspots.net.hr/2015/01/ugrijte-se-uz-hrvatske-plaze/
14.02.2015 | 16:41
Hvala na linku, netko se zaista potrudio. Evo da ukratko prokomentiram:

Pelješac, Divna
Uistinu je predivna! Tko nije tamo bio, svakako preporučam, osobito tko voli kampiranje! Mi smo na Pelješcu već takoreći svaki kamen prevrnuli pa bi sada rado išli i na neka druga mjesta, koja još nismo vidjeli.

Proizd
Lijepo izgleda (na stranu to što nema hlada). Ali Proizd je mali otočić ispred Vele luke. Nenastanjen. Kako se dođe do tamo? MIslim - ako nas je četvoro roditelja i šestero djece u dobi od 14 do 1?

Dugi otok, Sakarun
Ja osobno znam plažu, prekrasna je (hlad je također problem), ali također nije blizu kuća. Od Božave ili drugih okolnih mjesta treba voziti par km pa onda pješačiti kozjom stazom kroz makiju. Opet, djeca, mala, no way.

Vis, Stiniva
Ista priča, samo je put još strmiji.

Cres, Lubenice
Osim što nam je u zoni preblizu doma, još jednom, ista priča. I to krajnje radikalno. Osobno ne znam nijednu do koje je teži i (ako pričamo o djeci) opasniji spust. Uspon na povratku je naporan, ali spust je baš opasan.

Brela
Kako rekoh, Makarska rivijera je prekrasna. Jednom kad ljudi tamo odluče ne baviti se turizmom na način da varaju, podkradaju i prenapuhavaju cijene, sigurno ćemo tamo ići puno i često.

Žirje
Jes. Žirje već je na popisu mogućnosti. Doduše, ova konkretna plaža sa slike je također vrlo nedostupna i izolirana, ali je spektakularna fora, slična Zlatnom ratu - more s obje strane. No, ima drugih, također lijepih mjesta u neposrednoj blizini kuća.

Brač, Zlatni rat
Lijep, poseban, jedinstven. Jedino je previše udaljen od potencijalnih apartmana.

Istra, Premantura
Predivno. Tko nije bio, neka svakako ode. Nama je preblizu.

Murter, Slanica
Isto tako. Samo što smo mi bili puno puta pa tražimo nešto novo!

Korčula, Pupnatska luka
Evo, radi ovog se isplatilo pogledati i zato još jednom - hvala na linku!

Lošinj, Čikat
Lijepo je, nama je blizu

Rab, Lopar
Sorry, možda je ovo nekom OK. Nama je preblatnjavo...
15.02.2015 | 00:18
smayoo kaže:
Zelenilo? Na Pagu? Misliš na neku kržljavu makiju ili na pravo zelenilo? Kao, na primjer, na Mljetu ili Lošinju?
Daj molim te neke koordinate ili uputu kako da nađem tu uvalu na Google Earthu (Zdravac, ), jer moram to vidjeti svojim očima.

Khm Khm...
Kolanjsko blato?

DSC_0130.jpg

DSC_0124.jpg

DSC_0069.jpg

DSC_0066.jpg

DSC_0051.jpg
15.02.2015 | 03:15
Ja bi Smayoo na tvom mjestu samo ponovno zavrtio krug

15 godina je dug period, promijenilo se puno toga, a i djeca nisu vidjela mjesta na kojima ste davno bili...
15.02.2015 | 10:48
Djeca ionako bulje u svoje tablete i mobitele. Nisu oni vidjeli ni mjesto na kojem smo prošle godine bili, iako su bili tamo s nama.
Šteta nam je već zavrtit krug, ima još toliko puno mjesta gdje još nismo bili.

Kolanjsko blato?

Trava i šaš? Pa je, zeleno je, istina. Ali ja sam mislio na ovako nešto:

Čikat, Mali Lošinj

Glavotok, otok Krk

Porozina, otok Cres

Pokrivenik, otok Hvar

Divna, Pelješac

Saplunara, Mljet

Kužiš? Pravo zelenilo. Šuma.
15.02.2015 | 18:14
smayoo kaže:
Djeca ionako bulje u svoje tablete i mobitele. Nisu oni vidjeli ni mjesto na kojem smo prošle godine bili, iako su bili tamo s nama.
Šteta nam je već zavrtit krug, ima još toliko puno mjesta gdje još nismo bili.

Kolanjsko blato?

Trava i šaš? Pa je, zeleno je, istina. Ali ja sam mislio na ovako nešto:

Čikat, Mali Lošinj

Glavotok, otok Krk

Porozina, otok Cres

Pokrivenik, otok Hvar

Divna, Pelješac

Saplunara, Mljet

Kužiš? Pravo zelenilo. Šuma.

smayoo, jebeš prirodu, to je precijenjeno u današnje vrijeme. trebaš s klincima među ljude, zabranit elektriku i da vidiš, pravi ljudi, a ne šmizle. odi na vis, u grad vis. ovo ti je moj savjet po petnaesti put.
15.02.2015 | 19:05
Primio sam tvoj savjet na znanje Otok Vis nam je sigurno u planu. Možda ispadne ove, možda neke od idućih godina. Pa ćemo onda prošetati i po gradu Visu i vidjeti da li nam odgovara za neke buduće odmore, kad ne bude tako male djece. Ali sumnjam. Ne sliči onom što inače volimo i tražimo.
15.02.2015 | 21:44
Ma ovo s Kolanjskim blatom je zezancija! Netko je ranije spomenuo Jakišnicu, ona je ok na Pagu. Šimuni su isto ok, ali vjerujem da je svo to tebi preblizu Rijeke. Na Vis sam uvijek dolazio i obilazio ga jedrilicom i totalno mi je fenomenalan, slazem se sa florijanom.
  • Dijete
  • Posjetitelj
16.02.2015 | 02:43
zoranowsky kaže:
Netko je ranije spomenuo Jakišnicu, ona je ok na Pagu.

Jadrišnicu...
15.04.2015 | 06:00
iRaja

Ima li neko preporuku neku za Peljesac ,da nije Trpanj,Postup,Orebic,Perna.

Nesto da ima sadrzaja kao Trpanj makar ,a plaze lijepe kao Perna,Divna i slicne

Hvala unaprijed na idejama ...
15.04.2015 | 07:32
Na Pelješcu sam bio 1.000.000 puta i bojim se da si postavio prestroge uvjete. Ali, ako računam da su moji subjektivni doživljaji tvojih izjava presnažni ("plaža lijepa kao Divna" - za mene na Pelješcu nema ništa što se s Divnom može usporediti), možda ti se svidi Trstenik ili Lovište. Baci malo oko.

Lovište je lijepa i mirna uvala, ali more nije tako čisto kao u Divnoj, niti su plaže tako lijepe. Ali ima nešto malo sadržaja (kao u Trpnju, dućan, birtija-dvije, ima i lokalni ribar kod kojeg se može kupiti nešto svježe ribe, i tako...).

Trstenik je sličan tome, plaža je ljepša nego u Lovištu, ali je uvala otvorena na jugo, isto kao i Prapratno pa zna more naplaviti svašta. Ali more je čisto, čišće nego u Lovištu.
15.04.2015 | 07:45
kolega ,na istim smo talasnim duzinama

Bas upravo to je znacilo "sadrzaj" kako ste naveli ,da ima fin ducan ,da ima ribe i domaceg vina se uzeti,al da imam i neki makar izbor od birtije po danu ,u hladovini negdje da mogu popiti koje pivce sa badzom i navece ako mi se ne pravi da pojedem neku laganu klopu uz vino

Znaci trstenik ili prapratno izmedju ova tri ,lovista otpadaju ?

A ima li nesto ovakvo sto zadovoljava moje uslove na Korculi
15.04.2015 | 09:07
Lovište je jako zatvorena i plitka uvala pa more trpi određeno zagađenje od mjesta. Naglašavam da to nije ništa izraženo, debelo je unutar kriterija za plavu zastavu, pa i 3x bolje od toga, ali u odnosu na Divnu - nije toliko čisto. Plaža nije lijepa šljunčana kao u Divni ili Trsteniku, nego ima na komade - malo betonske rive, malo stijene, malo krupni šljunak, malo pijesak, kako pred čijom kućom. Eto. Progooglaj malo, imaš i dosta fotografija na Panoramiu (GoogleEarthu) pa procijeni.

Trstenik je manje mjesto od Lovišta, plaža je puno ljepša, more je u prosjeku čišće, ali jugo nekad nanese naplavine s otvorenog mora pa bude svačega što je izbačeno iz brodova. Nisam siguran da li ćeš u Trsteniku naći nekog da ti proda ribu (nisu baš ribarski orijentirani), a vino prodaju besmisleno skupo (ali vino kupiš vrlo solidan plavac za normalnu cijenu u mjestu Ponikve, bliže Stonu).

Prapratno je uvala gdje je trajektno pristanište za Mljet i tamo ima autokamp. Plaža sa sitnim pijeskom. U kampu ima kafić, možda i dućan (nisam se tamo nikad zadržavao). I to ti je to.

Na Korčuli ima takvih mjesta puno. U biti svako mjesto s južne strane otoka ti upada u tvoje kriterije, samo je pitanje da li ćeš naći smještaj dovoljno blizu plaže koja ti paše. Netko je ovdje spomenuo Pupnatsku luku i to je stvarno dobar prijedlog. Ima još i Brna, Prižba, Zavalatica...
15.04.2015 | 09:25
Također, ono što se uklapa u tvoje kriterije je i Saplunara na Mljetu, a (donekle) i Sobra, s tim što nigdje na Mljetu nećeš naći normalan dućan. Sve to izgleda kao na ostalim otocima prije 40 godina. U Saplunari moraš prvi dan otići u dućan da te zapišu za kruh (koliko kruha svaki dan kupuješ i do kad ostaješ). Ali zato sam se najeo svježe ribe i rakova kako davno nisam.
15.04.2015 | 09:36
smayoo ,

Stvarno je za uzivati citati o moru i Peljescu posebno od nekoga ko je toliko upucen iz prve ruke.

Meni je Peljesac no 1 na moru (pod termin more priznajem samo hrvatsko more,no hard feelings )

Malo sam i subjektivan doduse ,ali mogu reci da sam za jednog Bosanca dosta alternativan ,pa mi nije more od ploca do omisa i obratno ...

Zazelio sam se Peljesca , nisam bio od 2010

Za Postup i Trpanj sam i emotivno vezan

Najvise mi sada sve opet vuce na Trpanj ,sa odlascima na kupanje na divnu i slicne plaze...

Nije mi mrsko sjesti u autu i otici na rano jutarnje kupanje na divnu dok nije guzva i sunce...

A onda nazad u Trpanj i lagano kuliranje u hladovini na plazi...

Eh sada ,svaki prijedlog smjestaja je dobro dosao.
15.04.2015 | 10:09
Na Pelješcu ti imam kontakt u Lovištu, ali to su ljudi koji imaju kamp i uz njega 5-6 soba (SOBA, ne apartmane!) s uporabom zajedničke kuhinje i terase. Mi smo bili u lipnju pa smo bili sami (nismo ni sa kim dijelili ni kuhinju, ni terasu) i bilo nam je super. Da smo se morali kombinirati u kuhinji s još 2-3 obitelji, ne bi valjalo, barem nama, bila bi previše gužva. S terasom ne bi bilo problema. A ljudi su, kao domaćini, stvarno sjajni, za svaku preporuku.
Imam ti i jedan kontakt za apartman u centru Orebića, tik preko ceste od plaže, 50 m od trajektnog pristaništa, stara kuća, debela hladovina, jako lijepo. Ali Orebić si odmah prekrižio pa...
I, ako se odlučiš za Mljet, imam ti kontakt u Saplunari.
15.04.2015 | 10:56
Ma Trpanj je ,to je odluka .

A ovo mi je dugogodisnja zelja ,povratak na "old school" more tocena pivcuga po danu (citaj : od 10:30 ujutro do 19 :00),plavac od 22 do 03:00 i kvalitetna riba,dagnjice ,i tako to

Doduse bude tako i zadnjih 4-5 godina al citajte dalje pa cete vidjeti koja je razlika

Zadnjih 4-5 godina sam isao van sezone , druga polovina juna , i prva polovina septembra.

A posto sam ljetova sa zarucnicom ,nije bilo guzva i fino nam je bilo u Brelima,Baskoj Vodi,cak i Tucepi ,Zlarinu jedne godine (to je fantazija) i u Tribunju sa setnjom do Vodica ,ekstra

Ove godine idem u spici ,izmedju 11 i 17 augusta (meni licno najljepsi dio ljeta,praznik ,i tako to

Tako da cu pokusati nagovoriti suprugu ,citaj (nju i svastiku ) da idemo na Peljesac i Trpanj ustvari .

One su se vec nafurale na Tucepe (bio prosle godine ) ,dobar smjestaj ,u samom centru svega ,plaza dobra ,sve OK

Tako da mi trebaju povoljni ,sto bolji odnos cijene i kvaliteta apartmani.

Dva po mogucnosti ,jedan za dvoje ,jedan za dvoje plus djevojcica 5 god.

Moze i jedan veliki ali sa dva kupatila.

I naravno da apartmani moraju imati tarasu naravno svoju po mogucnosti ,i pogled malo makar na more ,ne mora biti sto posto direktno

I naravno da je kuca negdje dole u Trpnju u onom tamo starom djelu,ne znam nikad kako se plaza zove ,je li LUka ?

Mi je zvali Ceska

Da ne kazu samo da je smayoo zahtjevan sa izborom mjesta za ljetovanje

Cijena nije presudna ali ne bi da budem oderan
18.03.2016 | 12:52
Moje preporuke idu definitivno za otok Ist i Murter malo je reći raj na zemlji
18.03.2016 | 14:58
Slažem se za oba otoka, uz ogradu da je na Murteru u špici sezone debelo prevelika gužva. Ali u 6 mjesecu je prekrasno!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.23 Seconds

Provided by iJoomla SEO