11.02.2015 | 05:56
Ista su svi govna, ja imam jedan broj na T-comu a jedan (sad ni jedan) na VIP-u. Ovo šta smayoo piše sa čekanjem njihovih glupsona da se jave na poziv je strašno. Ali i to bi im se oprostilo, ali kad dođeš i vidiš da za tvoj novac (koji nije malo) dobiješ govnjarski servis i da se prema tebi ponašaju kao da si kriminalac koji je sad došao jer mora raditi s njima, onda ti popucaju svi filmovi.
Ja sam jučer izgubio puna 2 sata da riješim s njima moje odnose i otišao ne obavljenog posla.
A situacija je sljedeća:
1. imao sam jedan broj koji nisam koristio i nakupilo mi se radijske frekvencije. (priznajem ja sam kriv, trebao sam bolje voditi računa o isključenju)
2. prijavio sam 2012 novi broj. (govno od VIP-a je moralo vidjeti da imam aktivan broj! Mogao je reć: "nemoj braco prijavljivati novi koristi ovaj koji imaš i nije aktivan?)
3. dođem kod govana (mala studentica koja radi nije kriva ništa) i želim produžiti ugovor (koji redovno plaćam) a ne mogu jer imam duga po broju koji nije aktivan ali radijski frekventira.
4. ok, mala studentica mi isprinta uplatnice (uplatnice, zato što je debelo govno iz VIP dućana u Rijeci našlo još neki dug po nekom broju koji nije aktivan ali je sve jedno napravio dug od 10,00 kn), i kaže "platite to i ja mogu vršiti promjene po toj liniji". Ja odem kod govana PBZ-a koji mi otmu 8 kn po uplatnici i donesem maloj tuki da je plaćeno. Ona to šalje na FAX majmunima u VIP-Zoo, ali ja sam još uvjek pod blokadom.
5. To traje još 45 min i gubim živce i kažem gasi sve.
6. Ali tuka ne može gasiti jer sam ja pod blokadom.
7. ja normalno ne želim izaći iz dućana dok nisam siguran da su hrpa smrdljivih govana stvarno sve ugasili ( jer je mene strah).
Za cijelo to vrijema cca 2 sata stojim u VIP dućanu i ljudi gledaju u mene ko u kriminalca. Sad me se dovezalo govno na njihovom FB i slini kako ne vidi nigdje njihovu krivnju, ali nije siguran dali sam ja kriv.
Ali zahvaljujem im se, jer su mi uštedili cca 4000 kn. Sad čekam da mi od govana T-Coma iztekne ugovor i poslagivam sve ponovo.